Kanka yakın yer olsak yapıp getirirdim sana da yaCanim cekti kizim yaw.
Malzememde var
Kalkar yaparimda evdekiler yemiyo 1patates icin firin calistirmim bari.
Ama ben mandalina için hacize giderim demistimİkiz yalısımı varmış
Rezası aldiydi ya beykozdamiydi neydi.İkiz yalısımı varmış
Sagol canimKanka yakın yer olsak yapıp getirirdim sana da ya
Mantıklı fikrim varda evdekiler uymuyor mesela 1hafta hiç bisi almasam evdeki bakliyatlarla idare ederim de bizimkiler yemek seçiyor anacimAblam sen hakkedersin evelallah senin o mantıklı fikirlerin devreye girer
Aman paraları yalıları varda ne oluyor yine bitane yatakda yatıyorlar yine bir tane mideleri var aldığı kadar yiyorlar. Boşver tek derdim 1000 tl yı yettirmek olsunRezası aldiydi ya beykozdamiydi neydi.
Simdi bosanirsa cikcak gerci tam hacz zamani ortalikda karisikken.
Altin varakli maraklı ne varsa toplariz.
Bizde cuval var nalburdan aldiydik 10dene.
cagri semtler buradada yok ama cagri var yakinimda oradan aldim bunuda mutlaka deniycem keske onada baksaydim neyse bide ben 4 ltre aldim camasir deterjanini ne kullaniyorsunuz acabaBenim aldigim o iste
Yani bu
Eki Görüntüle 1895527
Cagrıdan baska yerde varmidr acaba
Semtte hic cagri kalmadı
Bulamiyorum ben artik.
Bende pismanim zula yapmadigima.cagri semtler buradada yok ama cagri var yakinimda oradan aldim bunuda mutlaka deniycem keske onada baksaydim neyse bide ben 4 ltre aldim camasir deterjanini ne kullaniyorsunuz acaba
Şubat annesi merhaba :)
Senin işlerde benim işler gibi karışık desene. Ek gıda bizde de çok skinti. Birde bebeğim alerjik. Oturuyorum ne yapayım diye dusun dur sonra yap bebe yemesin iyi miAllah darlık vermeden ferahlık vermezmiş. İnşallah bu günler geçip sağlıkla huzurla daaha guzel göreceğiz yavrumuzla
:) canım instagram bizim gruptaki arkadaşlar dedi de açtım. Ama aktif kullanmıyorum. Bkma tlfn bilg. İnt pek ilgi alanima girmiyor. Merak ettim. Du bi bakayım sana :)Merhaba canım ben instagramda seni takip ediyorum iyikianneoldum hesabım
Evet ya kızım çok zor alışıyo herşeye
Amin canım inşallah
cok tesekkur ederim ben alo aldim. bingoya bakicam hakmardan zulaya aticam.kisin zor oluyor bunlari almasi bende bir yag kullaniyorum cagrida bizim indirimdeydBende pismanim zula yapmadigima.
Fiyatida uygundu.
Suan rinso kullaniyorum o uygundu (7kg 17.90)
Bingonun 9kg hakmarda 19.90 suan.
Onuda kullaniyorum.
Rinso,bingo,alo hangisini uygun gorursem aliyorum.
cok tesekkur ederim ben alo aldim. bingoya bakicam hakmardan zulaya aticam.kisin zor oluyor bunlari almasi bende bir yag kullaniyorum cagrida bizim indirimdeydBende pismanim zula yapmadigima.
Fiyatida uygundu.
Suan rinso kullaniyorum o uygundu (7kg 17.90)
Bingonun 9kg hakmarda 19.90 suan.
Onuda kullaniyorum.
Rinso,bingo,alo hangisini uygun gorursem aliyorum.
arielin sıvısı yok galiba. ben sıvı deterjana geçtim. hee vardı doğru ya:))İyi akşamlar kızlar. Bugün çocukların ihtiyaçları vardı onları aldım, yemek yedik derken paraları harcadık ama kendime bir şey almadım :))
Ben deterjanımı en son internetten aldım kızlar. Fiyat bana uygun gelmişti. Ben beyazlarda ariel, renklilerde omo color kullanıyorum.
Ben metrodan 5 lt yudumu 23 TLye aldım hatta. 5 tane alip stokladım. Butun bir sene alman artikYumusaticim suan konsantre kaldi (tüller icin kullaniyorum)
Bingo kirmizisi bidonda (4yada5kiloluk dikkat etmedim) 9.90 idi happycanter da.
Sanirim ondan alicam.
Onun kokusunuda seviyorum
Sıvıyag uygun nerde var kizlar?
Bilen,gören var mi?
Hangi marka yag kullaniyosunuz?
Biryag ve yudum aliyorum.
Hepde indirime denk geliyodum
Suan biryag bile 27tl.
Yagim bu ayı cikarmaz az kaldi.
İndirim takip ediyorum gözunuze carparsa yazın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?