- 11 Kasım 2013
- 2.219
- 3.960
- 108
- 35
Sen nerde yaptırdın kuzu?Canım ben yaptırdık koltuk altını 5 yıl oldu hiç Bişi cıkmıyo tüy gibiydi az cılızdı bnm cok memnunum
Bikini bölgesine cocuk yapıım da öyle yaptırcam ama sir ağda da büyük rahatlık iyi yapan yer bulunca
bi yerde okudum bu mark komsu catlatan diye soyluyorlarmis guzel kokiyor diye farkli seyler denemeyi seviyorsunuz bilgileriniz eksik etmeyin bizdendeSon kutuyu kullaniyorum bende suan.
Camasir astim kapiyida acik biraktim mutfak mis gibi kokuyo.
Ben kokusunu sevdim
Ablam sen halledersinAma ben bu 1000tl ile benzin evin giderleri ( gıda temizlik ) günlük harçlık ( öğle yemeği çay kahve parası ve maalesef sigara ) artı ekstra çıkan hiç hesapta olmayanlarla birlikte nasıl gecinecem eksiye girmeden bilmiyorum esimde diğer kira fatura... Vb gibi odemeleri yapıyor.gectim birikim yapmayı eksiye gitmeyin derdindeyim
Katılıyorum sevgili hocam
Ben güzellik salonunda yaptırdım. Özel bölgem biteli 2 yıl filan oldu. 2 adet çıktı yeniden. O da hiç rahatsız etmiyor. Bacaklarımda da ancak benim farkedebiliyorum oldukça cılız 3-4 adet var. Koltuk altımda hiç yok.Zamanla tekrar çıkıyor diyorlar ne kadar doğru?
Hastane kuaför nerede yaptırıyorsunuz ?
Büyük patateslerin üzerine çizik atıyorum ikiye ayrılmamasına dikkat edip sonra 200 derece 40 dakıkada yeterli oluyor birazda fırının sıcağında dursun sonra içini küçük kasıkla patatesleri ortaya doru getiriyorum tereyağı ve tuz döküp karıştırıyorum kaşar tendeki ilave ediyorum iyice harmanlıyorum sonra içine ne isterseniz koyup yiyebilirsinizKumpiri nasl yapiyosunuz
Evet sadece koltuk altı yaptırdımSen nerde yaptırdın kuzu?
Sadece koltuk altı mı yaptırdın ?
Hallederiz inşallah. Allah bereket versin halledemezsemde yazarım kızlar eksilerdeyim diye napalim eksiyi gorecezki artinin kıymetini bilelim@mandaliina sen benim adaşımı ne sandıydınnespoyraz havada karada her türlühalleder.
Halleriz kadir vardiya aynisi iste.
Canim cekti kizim yaw.Büyük patateslerin üzerine çizik atıyorum ikiye ayrılmamasına dikkat edip sonra 200 derece 40 dakıkada yeterli oluyor birazda fırının sıcağında dursun sonra içini küçük kasıkla patatesleri ortaya doru getiriyorum tereyağı ve tuz döküp karıştırıyorum kaşar tendeki ilave ediyorum iyice harmanlıyorum sonra içine ne isterseniz koyup yiyebilirsiniz
Para toplariz aramizda ayipsin adas.Hallederiz inşallah. Allah bereket versin halledemezsemde yazarım kızlar eksilerdeyim diye napalim eksiyi gorecezki artinin kıymetini bilelim
Sagolun ablalar kardeşler. Ama mandalina vermez ki kızdı o bana
Döver alirim benSagolun ablalarla kardeşler. Ama mandalina vermez ki kızdı o bana
Kız hacize giderim deme.Döver alirim ben
Haraca baglarım onu nereye kiziyo
Ooo ayipsin kuzuKız hacize giderim deme.
İkiz yalısımı varmışOoo ayipsin kuzu
Ebru gundesin ikiz yalisina gideriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?