Küçük Düşün Büyük Olsun!

Canım rehber öğretmenle konuşsan o gidip öğretmene bişi diyemez sonuçta hesap sorma gibi olmuş olur
Sen öğretmenle konuş yumuşak bir dille
Rehber öğretmen çocuğunla görüşür cesaretlendirmek için ama öğretmen sınıfta tavır değiştirmedikçe işe yaramaz bu durum

bu gun alisveris yaptik kizlar 52 liractuttu deterjan ve yunusatici aldim vatan marka aldim burafan biri onermisti guzelde kkokuyor
Ben önermistim begenmene sevindim cnm

Meyve cok seviyo
Ceviz,badem,findik falanda cok yer
Süt,ayran cok icer
Yemede sıkıntı yok gayet guzel besleniyo
Genetikse bilemem bizde cok uzun degiliz
Ben 1.65_ esim 1.75
Ögretmenle konus tabiki.
Cekiniyo,adepte sorunu yasiyo siz kaynastirin diyin.

Katılıyorum sevgili hocam

Ama ben bu 1000tl ile benzin evin giderleri ( gıda temizlik ) günlük harçlık ( öğle yemeği çay kahve parası ve maalesef sigara ) artı ekstra çıkan hiç hesapta olmayanlarla birlikte nasıl gecinecem eksiye girmeden bilmiyorum esimde diğer kira fatura... Vb gibi odemeleri yapıyor.gectim birikim yapmayı eksiye gitmeyin derdindeyim

evt begendim mavi yuzlu olandi dimi bende cagridan aldim oradada var alirim bundan sonra tsk ederim sizden ogrenecegim cok sey var takipteyim
Ben pembesinin kokusunu sevdim
Ama maviyi begenenlerde vardi.

Bacaklarım daha açık renk de koltuk altı ve bikini bildiğin siyah.. ben koltuk altı ile başlayayım olmazsa ya.. peki nerde yaptırıyorsun kuaför mü hastane mi

Zamanla tekrar çıkıyor diyorlar ne kadar doğru?
Hastane kuaför nerede yaptırıyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…