canim baktim hemen ama o taneli oglum krema seklinde olani yiyor(sarallenin olan)tr_lelli canım gunaydın fındık ezmesi alıcam dıyordun nereden aldım da yayınlamıslar fıyatları bakarsın
ayy ınsAllah canım benım 3farklı kişi benı ruyasında gördugunu soyledı bebekle Allah hayırlara cıkarsın ınsAllahkronikuykucu canım sakın icini bozma
Ben senin o mutlu haberi alacagina ve bizimlede paylasacagina yurekden inaniyorum.
Çok uzak degil inan..
Tuttu kızı bırakıp güne gitti şoktayım . Şimdi de konuştuk dün çocuk düşmüştü dili iltihap kapmış
Gecen ay ben hep rüyamda gördüm,anlatmadım evdekilere bile.3,5 sene sonra ilk kez kimyasal gebelik yasadımayy ınsAllah canım benım 3farklı kişi benı ruyasında gördugunu soyledı bebekle Allah hayırlara cıkarsın ınsAllah
ınsAllah canım benim hepımızın duaları kabul olsun ınsAllahCnm hayırlı haberler ver insallahhh
Allah razı olsun aminn insAllahhkronikuykucu inşallah mutlu haberlerini alırız tez zamanda.
Allah hayırlara cıkarsın canım normalde bak ıste kımyasal falan deriz ama bak hamıle kalabılıyomussun ne guzel dıyelm ıyi yonunden bkalm ınsAllah ınstagramdan birini takip edıyorum 6kere kayıp yasamıs bi sure sonra bebek karnında ölüyormus ne buyuk bir sınav Rabbim hayırlısını versın cumlemızeGecen ay ben hep rüyamda gördüm,anlatmadım evdekilere bile.3,5 sene sonra ilk kez kimyasal gebelik yasadımKeske kimyasal olmasaydı ama dedim rüyalarım cıktı.Dün gecede gördüm biseyler.Esim dönerken uyandırdı hatta beni:)Adama kalktım rüya görüyrdum uyandırdın die söylendim:)
Rüyaların hayra çıksın canım.Tez zamanda güzel haberi veer insallh
İyi yönünden baktım bende aynen operasyondan sadece 1 ay sonra kaldıysam,gercekte olur dedim.Yaza zaten tüpe geccez olmazsa,ozmana kadr ne gelirse basım üstüne.Amin kuzum tüm isteyenlere tez zamanda versin insallahAllah hayırlara cıkarsın canım normalde bak ıste kımyasal falan deriz ama bak hamıle kalabılıyomussun ne guzel dıyelm ıyi yonunden bkalm ınsAllah ınstagramdan birini takip edıyorum 6kere kayıp yasamıs bi sure sonra bebek karnında ölüyormus ne buyuk bir sınav Rabbim hayırlısını versın cumlemıze
Allah sana da hayırlı evlatlar nasıp etsın ınsAllah
Acayip olan kayınvalidenin tutumuCidden mi ya sence bende bir acayiplik varsa valla söyleyin
Kızın kp görüncesini baksın diye yollamadı diğer çocukta ablama bakmışlardı şimdi bence kimse bakmayacak durum kötü gibime geliyorYaa cok geçmiş olsn.Kızında da iyi cesaret valla.Kvdesi yardım etcek herhâlde.Bu kadın çocuk da bakmaz..Hayırlısı olsn hakkında.
Acayip olan kayınvalidenin tutumu
Kızını umursamıyor kadın gelini bıraksa gitse bi derede yâni derim. Pes..
Annem der ki hep dua et iyi olsunlar iyi olsunlar da gezsinler hasta olursa başına kalır.
Aynı duayı edelimmm
Bencede ben gitsem laf olurdu kendi gittiAcayip olan kayınvalidenin tutumu
Kızını umursamıyor kadın gelini bıraksa gitse bi derede yâni derim. Pes..
Annem der ki hep dua et iyi olsunlar iyi olsunlar da gezsinler hasta olursa başına kalır.
Aynı duayı edelimmm
Allah yardımcısı olsun.Bakılcsk bi durumu yok aslımda,hastalık değil bisy değil.Cocuga baksalar,bi kap yemek yapsalar ona yeter zaten.Ağır is yapmıcak sadece..inS tutar da bu çektiklerine değerKızın kp görüncesini baksın diye yollamadı diğer çocukta ablama bakmışlardı şimdi bence kimse bakmayacak durum kötü gibime geliyor
Yaa tüylerim diken diken ssuanBen ruya gördum ve söyle yordum.
Tabiki Allah bilir ama ruya sonrasi benim hissettigimdi bu.
Kucagimda bir erkek bebek.
böyle yeni yuruyor diyim bembeyaz bir teni var kisa bir sort giymis saclari guneste altin sarisi payliyor kumral.
gözleri bal rengi.
Her detayi aklimda.
Sonra ondan az daha buyuk bir kız geldi o da bembeyaz tenli saci at kuyrugu birbirlerine benziyorlar aldi onu elinden tuttu ve gitti..
Sanki onlar benim kaybettigim bebeklerimdi.
ilkinin cinsiyetini ogrenemedik bizimle okadar kalamadi.
Ama cok etkilendim.
arkalarindan seslendim donup bakmadilar.
el ele gittiler yol boyu.
Anlatirken bile cok etkileniyorum.
Cennet kuşlarım.
Ikisi birbiriyle el ele
Şefatcim olun Ikinizde nasil guzelsiniz.
Amin canım amin..Yaa tüylerim diken diken ssuan
Cennet kapısında bekliyor onlar seni annesi
Aynen öyle diyet yapması lazım çünkü şeker tansiyon herşey havaya uçuyorAllah yardımcısı olsun.Bakılcsk bi durumu yok aslımda,hastalık değil bisy değil.Cocuga baksalar,bi kap yemek yapsalar ona yeter zaten.Ağır is yapmıcak sadece..inS tutar da bu çektiklerine değer
Ahh demee,Benim de asılama tutsaydı kasımda 3 aylık olacaktı diyormAmin canım amin..
Olsaydi bu zamanlar doguma girecektim.
Belki ondan ruyama girdiler.
Olsaydi belki suan yanimdaydi diye dusunurken bu ruyayi gordum.
Amin canım amin..
Olsaydi bu zamanlar doguma girecektim.
Belki ondan ruyama girdiler.
Olsaydi belki suan yanimdaydi diye dusunurken bu ruyayi gordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?