ya aynen öyle.Çok doğru demiş millet yolunacak kaz arıyor çok pardon ama. Sen hemen 2_3çeşit hazırlıyorsun gelirken alsınlar. Biz üç beş lira biriktirelim dedikçe herkes yumuşaklığımıza sığınıyor azıtıyor valla.eşin ne derse uy ona.millet çok uyanık
Su durumu bende yasiyordum.Ben annem özene özene turşu yaptık falan ağustos gibi. Sonra ben kv ile yaşıyorum ya görümcem geldi hemen bi kavanoz ona koyuyor.ve görümcenin kocası çok iyi maaş alıyor nerdeyse çocuk yok bişey yok.geçen yine geldiler çocuklarımın kuruyemişinden kızına yolluk koyuyor yaa yok mu paraları isteseler dünyayı alırlar. Kız talep etmiyor ama kv ver Allah ver.oeynir yaptırır kızına yollar bana yollar kendi yer arkadan kb arar para ister ben ne anladım bundan birde sağda solda aldık yolladık falan diyorlar uyuz oluyorum bu durumlara ama el mahkum çocuğuma bakıyorlar
Ben simdi sorcaktım ,bunlar amcalarını flaan cok düşünüyorlar ya hani,partiler falan yapcak kadar.Yiğenlerine var mı hayırları?Bir gönül alma,cocuga bi harçlık verme gibi.Bencede toplama basına bosver.Benimde görümceler ilk 2 sene sürpriz yapalım dogumgünü kutlayalım dedi.Ben hazırlık yap günler öncesinden,pastayı al.Kardesinin doğumgününe bi thsirt alıp gelemediler.AY calısıyorz bakamadık çıkıp flan dediler.2.seneden sonra dedim biz otelde kutlucaz.Oyle de yaptım.Hiltonda kutladım gidip kocamla.O masrafa vereceğim paraya kaldık 1 gece,sabah kahvaltımızı yaptık süper de oldu:)Su durumu bende yasiyordum.
Kaynanam bana gelip kalirken eltime gececegi zaman cocugumun abur cuburlarini evimdeki bakliyati cantasina doldurup eltime goturuyordu..
Cok zoruma gidiyordu.
Benim evindeki rızkimi neden goturuyorsun yani
Ay aklima geldi sen soyleyince.
Cok sinir bozucu seyler bunlar.
Kvdem anjiyıo oldu yaz basında,stres,sıkıntı heyecan yasak.Kalbi sıkıstıryor.Damadı seviyormuş 40 kilodan salca yaptırdılar buna.Tabi yorgunlık acillik olmuıs.Bana diyorki geçmiş olsna gittik.Yardım eden de yok calısıyonus hepiniz.Yeminle o 40 kilodan 1 kavanoz salca bir de en ufak boyundan reçel verdi bize.Kızına yapmışın ben niye yardım ediyorm pardon da?Yapmayaydın.Deli ediyolar insanı valla.Tamam evime 2maaş giriyor ama kızının kocası bizim ikimizden fazla alıyor. Kız talep etmiyor ama tabi damat paragöz hoşuna gidiyordur.geçen yıl iki küçük çocukla 60 kilo domates yaptık hop kızına götürdü.ya ben kızıda anlamıyorum ben evde oturuyor olsam tarif bulur kışlığımı yaparım.reçel yaptım bu sene yinr 1kavanoz ver anlarım ama 1kiloluk 3kavanoz nedir Allah aşkına bide benim çocuklarım çok seviyor vişneyi şimdiden bitti valla.ayrıca kv domates dışında bişeye elini sürmez tüm yük bende (15 kilo patlıcan 25kilo fasülye anlayın durumumu)
yok be nerde.Ben simdi sorcaktım ,bunlar amcalarını flaan cok düşünüyorlar ya hani,partiler falan yapcak kadar.Yiğenlerine var mı hayırları?Bir gönül alma,cocuga bi harçlık verme gibi.Bencede toplama basına bosver.Benimde görümceler ilk 2 sene sürpriz yapalım dogumgünü kutlayalım dedi.Ben hazırlık yap günler öncesinden,pastayı al.Kardesinin doğumgününe bi thsirt alıp gelemediler.AY calısıyorz bakamadık çıkıp flan dediler.2.seneden sonra dedim biz otelde kutlucaz.Oyle de yaptım.Hiltonda kutladım gidip kocamla.O masrafa vereceğim paraya kaldık 1 gece,sabah kahvaltımızı yaptık süper de oldu:)
Kizlari kiymetli oluyor.Kvdem anjiyıo oldu yaz basında,stres,sıkıntı heyecan yasak.Kalbi sıkıstıryor.Damadı seviyormuş 40 kilodan salca yaptırdılar buna.Tabi yorgunlık acillik olmuıs.Bana diyorki geçmiş olsna gittik.Yardım eden de yok calısıyonus hepiniz.Yeminle o 40 kilodan 1 kavanoz salca bir de en ufak boyundan reçel verdi bize.Kızına yapmışın ben niye yardım ediyorm pardon da?Yapmayaydın.Deli ediyolar insanı valla.
Delirmiş herhalde maşallah yaniTamam evime 2maaş giriyor ama kızının kocası bizim ikimizden fazla alıyor. Kız talep etmiyor ama tabi damat paragöz hoşuna gidiyordur.geçen yıl iki küçük çocukla 60 kilo domates yaptık hop kızına götürdü.ya ben kızıda anlamıyorum ben evde oturuyor olsam tarif bulur kışlığımı yaparım.reçel yaptım bu sene yinr 1kavanoz ver anlarım ama 1kiloluk 3kavanoz nedir Allah aşkına bide benim çocuklarım çok seviyor vişneyi şimdiden bitti valla.ayrıca kv domates dışında bişeye elini sürmez tüm yük bende (15 kilo patlıcan 25kilo fasülye anlayın durumumu)
Bizim kv yere Mars mı etkiliyor acabaBenim kv nin hem kolunda kas yırtıgı var hem de kötü hastalık atlattığı için pek bişey yapamıyor ama yinede bana reçel yapmış, almadım biterse alırım dedim. Eşim izindeyken bişeyler yaptık, eşim der benim annem içinde yapalım, biz halledelim diye
Kardeşim rahatsızlanınca turşu yapamadık, eşim ne dert ediyosun biz yaparız dedi - turşu sarımsaksız severim, dışarıda bulamam haftasonu birlikte yaptık
Benim şansım eşim, her konuda destek bana, ondan güç alıyorum
Bi tek salçaya alternatifim yok, onuda parayı basıp alıyorumAnnem artık yıprandı biraz yükünü hafifletmek istiyorum domates, konserve fln hep yaptım sırayla hepsini yapıcam
Benim kv yine kendince iyidir bişey diyemem, nevresimlerime kadar geçirir, cuma akşamı gidince mutfağa sokmaz ama biz bu yıl ayrı kurban kestik bizden et sakladı resmen arada gelenler geliyo, oda mars ın etkisidir diyorum geçiyorum
Tahmin etmiştim.Öyle olur zaten.Niyeti iyi olan önce o cocugun gönlünü alır.Bunca sene aramamış sormamışsın,bi ablalık yap hiç değilse..yok be nerde.
Sozde ing. ogretmeni eltimin kizi okadar geldi oglumun bi ing. seviyesine bakim bi konusim destek olim demiyor.
En son geldiklerinde inan kaynanasi dedi kizim ing. yardim et dedi.
Oglumada bak ablana sor takildigin yer olursa dedi.
Yani hic yegenmis falan yok.
Amcalariylada samimi degillerki yalakalik olsun iste.
Ben iyi oldugumdan yanasiyorlar.
Ben iyi niyetli oldugum icin.
Ben yuz vermesem esim orali degil.
Ama gelmek istediklerinde surekli bahane bulmak istemiyorum.
Yani gelmek isteyene gelme denmiyor.
Bizde küçük kız kıymetlisi.Büyüğün suratına bakan yok.Onun kocası gıcık,kimse yaklasmıyo:)Kizlari kiymetli oluyor.
Benim gorumcem kaynanami defalarca evinden kovdu.
Yinede sorsan kizi kiymetlidir.
Laf soyletmez.
Herkese onun huyuna gidin der.
bi de boyle yapiyor bana duygu sonurusune bak.Tahmin etmiştim.Öyle olur zaten.Niyeti iyi olan önce o cocugun gönlünü alır.Bunca sene aramamış sormamışsın,bi ablalık yap hiç değilse..
İkizler burcu galibaBenim kv nin hem kolunda kas yırtıgı var hem de kötü hastalık atlattığı için pek bişey yapamıyor ama yinede bana reçel yapmış, almadım biterse alırım dedim. Eşim izindeyken bişeyler yaptık, eşim der benim annem içinde yapalım, biz halledelim diye
Kardeşim rahatsızlanınca turşu yapamadık, eşim ne dert ediyosun biz yaparız dedi - turşu sarımsaksız severim, dışarıda bulamam haftasonu birlikte yaptık
Benim şansım eşim, her konuda destek bana, ondan güç alıyorum
Bi tek salçaya alternatifim yok, onuda parayı basıp alıyorumAnnem artık yıprandı biraz yükünü hafifletmek istiyorum domates, konserve fln hep yaptım sırayla hepsini yapıcam
Benim kv yine kendince iyidir bişey diyemem, nevresimlerime kadar geçirir, cuma akşamı gidince mutfağa sokmaz ama biz bu yıl ayrı kurban kestik bizden et sakladı resmen arada gelenler geliyo, oda mars ın etkisidir diyorum geçiyorum
Bizim kv yere Mars mı etkiliyor acaba
İkizler burcu galibaBen ikizlerim iyim iyidir,tersim de pistir
Oha yani hakkaeten kuzenin para almayıver!Yok bu kızlarında notunu verdim ben.Babanneye mi cekmistler napmıslar abowwbi de boyle yapiyor bana duygu sonurusune bak.
Yenge ben cok kizmistim sana ben efeyi cok seviyordum.
Görmek istiyordum sen bizimle gorusmeyince onuda goremiyorduk.
Kuzenimiz o bizim falan diyor.
Yani benim yuzumden kuzenlerinden ayri kalmislar.
Ama bana gelip diger eltimin cocugu icin yenge bana dediki 80tl 3 cocuga ozel ders verirmisin dedi (kendi cocugi ve 2 arkadasi icin istemis eltimin kizida parayi az bulmus)beni kullanmaya calisti diye bana sikayet ediyor.
ee o da kuzenin ya bedava ver nolmus yani.
Aman cikarci hepsi.
Katılıyorum:)Babanneye ve halaya çekmişlerOha yani hakkaeten kuzenin para almayıver!Yok bu kızlarında notunu verdim ben.Babanneye mi cekmistler napmıslar aboww
aahaha karsıdan tanırımEvet ikizler burcu
İşin kötü yanı, annemde ikizler burcu
Hepsiyle ayrı ugrasıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?