Küçük Düşün Büyük Olsun!

Canım senin yorumları okuyunca hafif gülümsüyorum ben korkuyorum bir de çocuklu kadınları görünce bunlar o işi çözmüş bir de çocuk yapmış helal olsun diyorum valla
Hahahha ya benimde konsantrasyon problemim var mesela olaya adapte olamıyorum geçer geçer rahat ol herşey iyi olur ilerde gülerek hatırlarsınız

Ay evimize gitsek artık hayırlısı ile sinirlerim gerim gerim geriliyor . Görümcem birkaç gündür kv de kaldı . Kv ye Mersinden hediye limon mandalina gelmiş kim getirdi bilmiyorum . Görümcem gidecek eşyalarını topluyor kv dedi ki kızım limon koyayım götür oda yok anne evde çok filan diyo o sırada kv dedi ki nasıl olsa para vermedik söylenecek laf mı acaba bu ? Marketten almış olsan kızına vermeyeceksin öyleyse bu laftan bu çıkıyo . Bende bu salak saçma bedavacı paragöz üç kuruşun lafını yapan tavırlarını gördükçe iyice soğuyorum verdiği bir iğneyi dahi almak istemiyorum. Ki almayacağım da bir tek ev salçası var onu alıcam çünkü o önemli . Ama seneye tatilde kendime salça kaynatacağım onu da almaz olucam iyice aklıma koydum. Eşim Allah’tan ona çekmemiş

Sağol canım.Şu sınav işi geçsin de o konuya odaklanacağım inşallah öyle değildir belki de stres yapıyorum sınav hep kafamda duruyor o da etkiliyor olabilir ne bileyim ya da korku

Korku olabilir canım
Insan ister istemez o an kendini bedenen geri cekmesede ya kasıyor ya da kaslarını geriye doğru hareket ettiriyor.
Aslında yanlış anlaşılmasın ıkınıyormuş gibi yapılırsa daha kolay oluyor doğum da da aynı şey geçerli .
Muayene olurkende doktorlar kendini geriye çekme derler hatta

Hahahha ya benimde konsantrasyon problemim var mesela olaya adapte olamıyorum geçer geçer rahat ol herşey iyi olur ilerde gülerek hatırlarsınız

Kiz yazmayin boyle seyler yazik degilmi bana

beren_naz tum yuku uzerine alma canim evet korkabilirsin ama seni rahatlatacak olan esin sakin sorumluluk altinda ezilme Allah yardimcin olsun

Canım senin yorumları okuyunca hafif gülümsüyorum ben korkuyorum bir de çocuklu kadınları görünce bunlar o işi çözmüş bir de çocuk yapmış helal olsun diyorum valla
ah canım o işi çözmekle bebek olsa keske benim söylemesi ayıp o mevzu hemen olduda bebek 1.5 yıldır ortada yokhepsi hallolur ınsAllah sımdı sana ne desek hıslerıne engel olamayacak ama gecınce farkedıceksin aslında dusundugun kadar zor bıse olmadıgını

Kızlar bu esime vallahi bisi oldu.

Ben eltimlerle gorustukce adam yüz verme diyor.
cuma aksami eltimin kizi yenge annem bizde amcam seni biraksin cay icelim dedi.
Esim olmaz daha 2 gun once burdalardi ne bu böyle dedi.
Bahane bul dedi.

Bu sabah diyor ki benim dogum gunum yaklasiyor bak kutlayalim falan derlerse amcaniz sevmez öyle seyleri de diyor.
Gelmesinler diyor.
Sana onu bunu yaptiriyorlar Gelip oturuyorlar diyor.
Allahim esim herseyin bukadar farkinda ya daha ne istiyim.

Bu esmalar vallahi onun da kalp gozunu açtı.
Artık herseyin cok farkinda.
Bana yapma, pisirme, hazirlama diyor.
Biliyor ben cok yufka yurekliyim.

Lelli şu topigi başlarda okurken senin ve eşinin böyle düşüneceğiniz hiç aklıma gelmezdi:)
Elti kızının bu haftaki görüşme bahanesi ne olacak bakalım :)

bence senin uzulme ıhtımalınden korkuyor canım benım zor gunler gecırmıssınız esınde o yuzden temkınlı yaklasıyor

Canım hayırlısı ile alırsın bebeğini kucağına inşallah

Çok doğru demiş millet yolunacak kaz arıyor çok pardon ama. Sen hemen 2_3çeşit hazırlıyorsun gelirken alsınlar. Biz üç beş lira biriktirelim dedikçe herkes yumuşaklığımıza sığınıyor azıtıyor valla.eşin ne derse uy ona.millet çok uyanık

Lelli şu topigi başlarda okurken senin ve eşinin böyle düşüneceğiniz hiç aklıma gelmezdi:)
Elti kızının bu haftaki görüşme bahanesi ne olacak bakalım :)
ya dimi.
Ben nasil kinci ve katiydim.
Esim nasil ara bulmaya calisandi.
Demekki hersey degisebiliyormus zamanla.
Esim bana surekli yapma, hizmet etme, hazirlama diyor.
Ama biliyor ben evime gelene hazirlar yaparim.
Esim evdeyken aksam geliyorlar ya esim ondanda rahatsiz oluyor.
Ben evdeyim ne isleri var geliyorlar diyor.
Bende onun aksi cok yapiciyim :)
Yani gelenede kotu davranamam.
bence senin uzulme ıhtımalınden korkuyor canım benım zor gunler gecırmıssınız esınde o yuzden temkınlı yaklasıyor
Esim bence herkesin ne oldugunun cok farkinda.
Beni ezdirmemekden yana
Onlarida cok sardirmamakdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…