Hemen kendini sartlandirma canim o senin esin rahat olmaya calis
Korkacak birşey yok desem
HahahhaCanım senin yorumları okuyunca hafif gülümsüyorumben korkuyorum bir de çocuklu kadınları görünce bunlar o işi çözmüş bir de çocuk yapmış helal olsun diyorum valla
Sağol canım.Şu sınav işi geçsin de o konuya odaklanacağım inşallah öyle değildir belki de stres yapıyorum sınav hep kafamda duruyor o da etkiliyor olabilir ne bileyim ya da korku
Ne olmuş ne olmuşHahahhaya benimde konsantrasyon problemim var mesela olaya adapte olamıyorum geçer geçer rahat ol herşey iyi olur ilerde gülerek hatırlarsınız
Hahahhaya benimde konsantrasyon problemim var mesela olaya adapte olamıyorum geçer geçer rahat ol herşey iyi olur ilerde gülerek hatırlarsınız
ah canım o işi çözmekle bebek olsa keskeCanım senin yorumları okuyunca hafif gülümsüyorumben korkuyorum bir de çocuklu kadınları görünce bunlar o işi çözmüş bir de çocuk yapmış helal olsun diyorum valla
tugce senin coğu seyını kendıme cok benzetiyorumHahahhaya benimde konsantrasyon problemim var mesela olaya adapte olamıyorum geçer geçer rahat ol herşey iyi olur ilerde gülerek hatırlarsınız
Lelli şu topigi başlarda okurken senin ve eşinin böyle düşüneceğiniz hiç aklıma gelmezdi:)Kızlar bu esime vallahi bisi oldu.
Ben eltimlerle gorustukce adam yüz verme diyor.
cuma aksami eltimin kizi yenge annem bizde amcam seni biraksin cay icelim dedi.
Esim olmaz daha 2 gun once burdalardi ne bu böyle dedi.
Bahane bul dedi.
Bu sabah diyor ki benim dogum gunum yaklasiyor bak kutlayalim falan derlerse amcaniz sevmez öyle seyleri de diyor.
Gelmesinler diyor.
Sana onu bunu yaptiriyorlar Gelip oturuyorlar diyor.
Allahim esim herseyin bukadar farkinda ya daha ne istiyim.
Bu esmalar vallahi onun da kalp gozunu açtı.
Artık herseyin cok farkinda.
Bana yapma, pisirme, hazirlama diyor.
Biliyor ben cok yufka yurekliyim.
bence senin uzulme ıhtımalınden korkuyor canım benım zor gunler gecırmıssınız esınde o yuzden temkınlı yaklasıyorKızlar bu esime vallahi bisi oldu.
Bahane bul dedi.
Bu sabah diyor ki benim dogum gunum yaklasiyor bak kutlayalim falan derlerse amcaniz sevmez öyle seyleri de diyor.
Gelmesinler diyor.
Biz kardeş miyiz acaba hahahatugce senin coğu seyını kendıme cok benzetiyorum
Kiz yazmayin boyle seyler yazik degilmi bana
beren_naz tum yuku uzerine alma canim evet korkabilirsin ama seni rahatlatacak olan esin sakin sorumluluk altinda ezilme Allah yardimcin olsun
ah canım o işi çözmekle bebek olsa keskebenim söylemesi ayıp o mevzu hemen olduda bebek 1.5 yıldır ortada yok hepsi hallolur ınsAllah sımdı sana ne desek hıslerıne engel olamayacak ama gecınce farkedıceksin aslında dusundugun kadar zor bıse olmadıgını
Hahahhaya benimde konsantrasyon problemim var mesela olaya adapte olamıyorum geçer geçer rahat ol herşey iyi olur ilerde gülerek hatırlarsınız
HahahhahaBenim de öyle gülesim geliyor
Çok doğru demiş millet yolunacak kaz arıyor çok pardon ama. Sen hemen 2_3çeşit hazırlıyorsun gelirken alsınlar. Biz üç beş lira biriktirelim dedikçe herkes yumuşaklığımıza sığınıyor azıtıyor valla.eşin ne derse uy ona.millet çok uyanıkKızlar bu esime vallahi bisi oldu.
Bahane bul dedi.
Gelmesinler diyor.
ya dimi.Lelli şu topigi başlarda okurken senin ve eşinin böyle düşüneceğiniz hiç aklıma gelmezdi:)
Elti kızının bu haftaki görüşme bahanesi ne olacak bakalım :)
Esim bence herkesin ne oldugunun cok farkinda.bence senin uzulme ıhtımalınden korkuyor canım benım zor gunler gecırmıssınız esınde o yuzden temkınlı yaklasıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?