- 21 Mart 2018
- 1.881
- 6.747
- 158
Madem çok seviyormuş.Şimdi çocuğa ne iyiliği dokunuyor.bi de boyle yapiyor bana duygu sonurusune bak.
Yenge ben cok kizmistim sana ben efeyi cok seviyordum.
Görmek istiyordum sen bizimle gorusmeyince onuda goremiyorduk.
Kuzenimiz o bizim falan diyor.
Yani benim yuzumden kuzenlerinden ayri kalmislar.
Ama bana gelip diger eltimin cocugu icin yenge bana dediki 80tl 3 cocuga ozel ders verirmisin dedi (kendi cocugi ve 2 arkadasi icin istemis eltimin kizida parayi az bulmus)beni kullanmaya calisti diye bana sikayet ediyor.
ee o da kuzenin ya bedava ver nolmus yani.
Aman cikarci hepsi.
Senin durumun bambaşka canım o yüzden gayet normalBenim de annem, ben yaptıkça kardeşime veriyor
Ama kardeşim şu an en zor günlerini yaşadıkça, ben aksini yapamam
Ztn seneye herşey değişecek diyorum
Birde ben böyle şeyler yaptıkça eğer sinirimi bozmazsam eşimin kazancı değişiyor ve artıyor.
O yüzden takılmıyorum tabi elimden geldiğince
Eşim ikizler benimde yükselenim ikizleraahaha karsıdan tanırım
Eyvah eyvahhh zor senin isin
ya bunu bana anlatti bir de.Oha yani hakkaeten kuzenin para almayıver!Yok bu kızlarında notunu verdim ben.Babanneye mi cekmistler napmıslar aboww
Ben kapima gelene git diyemiyorum.Madem çok seviyormuş.Şimdi çocuğa ne iyiliği dokunuyor.
Çok seven insan harçlık verir hediye alir derslerine yardım eder gönlünü alır. Çünkü sen onlara hep iyi niyetle yaklaşıyorsun.Hediye alıyorsun şunu al deseler alıyorsun.
Lellim iyiki özel ders konusunu konuşmamışsın bu kızla. Allah sizin önünüze güzel bir fırsat çıkardı şükür ki eltinin kızına gerek kalmadı.Ben kapima gelene git diyemiyorum.
Onlar bana yanasti.
Onlar benden helallik istedi.
Onlar gelmek istiyorlar.
Onlar aramasa ben hic aramiyorum.
Beklentimde yok.
Bu seneye kadar onlar yoktu.
Ama kuzenimiz diyorlar hic bir hayırları yok.
En guzeli esim goruyor bunlari.
Allah gosteriyor.
ooyy tugce oy bak ıste bu olmadı sen de mi brütüsEşim ikizler benimde yükselenim ikizler
Kesinlikle iyiki.Lellim iyiki özel ders konusunu konuşmamışsın bu kızla. Allah sizin önünüze güzel bir fırsat çıkardı şükür ki eltinin kızına gerek kalmadı.
Sizin evden çıkmanız net 1saat ozmanEşim ikizler benimde yükselenim ikizler
Eşim inanılmaz aceleci ya yükseleni ne bilmem deSizin evden çıkmanız net 1saat ozmanBiz benle zor çıkıyoruz çünkü
Aaaaaa ben aslanım yükselenim ikizler aşırı kontrolcüyüm herşeyi benim yapmam lazım herşey mükemmel olmalı offfooyy tugce oy bak ıste bu olmadı sen de mi brütüs
benım esım muazzam bi ikizler dusunki yükseleni bile ikizler
çok zorsunuz canımmasılama yaptırdık ya bu ay heveslenıyorum olursa ne zaman dogar dıye o da ıkızler oluyo eger varsa
ben de aslan burcuyum yakın cevreme karsı malesef çok kontrolcüyüm bıktırıyorum
terazi falan olabilir.Bide asker ya,onların disiplini fenaaaEşim inanılmaz aceleci ya yükseleni ne bilmem debazen kedi köpek gibi kavga ediyoruz
aynı benAaaaaa ben aslanım yükselenim ikizler aşırı kontrolcüyüm herşeyi benim yapmam lazım herşey mükemmel olmalı offf
Bende böyle plansız ne yaptığını bilmeyenlere üffff kv de tam benim sinir olduğum tipaynı benbide yavas ınsanlara uyuz olurum bılmıyorum sen de oylemısın
Zor valla bazen kedi köpek gibiyiz basende aşırı aşıkBen yay burcuyum, yükselenim yengeç
Bişeyi yap de öldür allah yapmam
Aşırı özgürlüğüme düşkünüm, ama damarıma basılırsa
Eşim iyi idare ediyor, fena çözdü çabuk çözdü
Ama ikizler üstü ikizler hiç düşünemedim
Aslan ikizler de zor olur
iste o kontrol aşkımızdan kaynaklanıyor ben mesela anıden bı yere gıdemem mısafır alamam her sey ıstedgm gbı olması planlı olması lazm guzel bı huymu yerıne gore degısır ama cogu zaman yorucu oldugu kesin ama karakterımız artk. en basıt ev temızlıgını bıle sıralı planlı yaparımBende böyle plansız ne yaptığını bilmeyenlere üffff kv de tam benim sinir olduğum tip
Aynı ben valla ayyyyy herşey mükemmel olmalı misafiri aşırı hazırlıklı ağırlamam lazım gibi gibi dolu şeyiste o kontrol aşkımızdan kaynaklanıyor ben mesela anıden bı yere gıdemem mısafır alamam her sey ıstedgm gbı olması planlı olması lazm guzel bı huymu yerıne gore degısır ama cogu zaman yorucu oldugu kesin ama karakterımız artk. en basıt ev temızlıgını bıle sıralı planlı yaparım
arkadaslarımız dıyoki sen boyle hazırlık yapıyosun dıye sık sık gelıs gıdıs yapamıyoruz falan dıyolar, esım dıyoki senden dolayı rahat gelelim dıyemıyolar ya napım benım huyum boyle ben oyle kuru cayla cekırdek veremem yani rahatsız olurum, aynı sekılde evdemısınız sıze gelıyoruz dıyemem en az bı gun onceden haber verırım her mısafırde pertim cıkıyor esımde kızıyoAynı ben valla ayyyyy herşey mükemmel olmalı misafiri aşırı hazırlıklı ağırlamam lazım gibi gibi dolu şey
Aaaa yemin ederim biz kardeş olabiliriz hahaha anlattıkların benim aynım .kv de benim tam tersim inanılmaz Pasaklı düzensiz off benim tam tersimarkadaslarımız dıyoki sen boyle hazırlık yapıyosun dıye sık sık gelıs gıdıs yapamıyoruz falan dıyolar, esım dıyoki senden dolayı rahat gelelim dıyemıyolar ya napım benım huyum boyle ben oyle kuru cayla cekırdek veremem yani rahatsız olurum, aynı sekılde evdemısınız sıze gelıyoruz dıyemem en az bı gun onceden haber verırım her mısafırde pertim cıkıyor esımde kızıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?