Küçük Düşün Büyük Olsun!

Madem çok seviyormuş.Şimdi çocuğa ne iyiliği dokunuyor.
Çok seven insan harçlık verir hediye alir derslerine yardım eder gönlünü alır. Çünkü sen onlara hep iyi niyetle yaklaşıyorsun.Hediye alıyorsun şunu al deseler alıyorsun.

Senin durumun bambaşka canım o yüzden gayet normal

Oha yani hakkaeten kuzenin para almayıver!Yok bu kızlarında notunu verdim ben.Babanneye mi cekmistler napmıslar aboww
ya bunu bana anlatti bir de.
Ben esime falan demedim.
eltimin oglunun dersleri dusukmus esimin dedigine gore.
dersleri iyi degilmis.
o ki kuzenin o da tamam onun arkadaslarina verme ders(ki verse sevap) kuzenin ya nolur yani haftada 1 saat yardim etsen Allah rizasi icin.
Bir de gelip bana anlatiyor bana boyle dedi 80tl icin dersmi anlaticam ben diyor.

Ben ogluma kagit cikarirdim sinavlari icin arkadaslarimda isterdi gorunce onlarin cocuklarinada gider fotokopi cektirirdim aynisini.
Hatta ilkokulda sinif ogretmeni bir arkadasimin kizinin elinde gormus bu ne ? demis.
kiz da efenin annesi calismamiz icin cikardi ogretmenim demis.

Nedir yani.
yeterki iyi not alsinlar.

Cocuguna aldigi kaynak kitabin yayinevini soylemeyen insanmi gormedim.
Cocuguna ozel ders aldirdigini saklayan insan mi gormedim.
Insan neler goruyor.

Bende hic saklamam öyle huylarim yoktur.

Ben kapima gelene git diyemiyorum.
Onlar bana yanasti.
Onlar benden helallik istedi.
Onlar gelmek istiyorlar.
Onlar aramasa ben hic aramiyorum.

Beklentimde yok.
Bu seneye kadar onlar yoktu.
Ama kuzenimiz diyorlar hic bir hayırları yok.
En guzeli esim goruyor bunlari.
Allah gosteriyor.

Lellim iyiki özel ders konusunu konuşmamışsın bu kızla. Allah sizin önünüze güzel bir fırsat çıkardı şükür ki eltinin kızına gerek kalmadı.

Eşim ikizler benimde yükselenim ikizler
ooyy tugce oy bak ıste bu olmadı sen de mi brütüs
benım esım muazzam bi ikizler dusunki yükseleni bile ikizler
çok zorsunuz canımm asılama yaptırdık ya bu ay heveslenıyorum olursa ne zaman dogar dıye o da ıkızler oluyo eger varsa
ben de aslan burcuyum yakın cevreme karsı malesef çok kontrolcüyüm bıktırıyorum

Lellim iyiki özel ders konusunu konuşmamışsın bu kızla. Allah sizin önünüze güzel bir fırsat çıkardı şükür ki eltinin kızına gerek kalmadı.
Kesinlikle iyiki.
Zaten o verse sadece ing. verirdi.
mat. falan yokmus.

Ben bukadar bekledim Rabbim icime sineni en iyisini verdi cok sukur.

Bunlar benim arkamdanda lafimi ederlerdi sonra.
Mesela o eltimi hic sevmiyorum ben.
Ama sonucta o eltimin evine gitmis, ekmegini yemis, bir zamanlar aralari cok iyiydi.
O gunlerin hatrina arkasindan konusmamasi gerek.
Olmus bitmis seyler orada kalmalı.

Mutlaka bunlar benim arkamdanda konustular.
Buna eminim
o eltimle gorusuyor olsam anlatir bana cunku o dedikodu sever.
Ben herkese uzagim, onlarla gorusmuyorum diye haberim yok sadece.

Allah'a havale ediyorum

Aaaaaa ben aslanım yükselenim ikizler aşırı kontrolcüyüm herşeyi benim yapmam lazım herşey mükemmel olmalı offf

Ben yay burcuyum, yükselenim yengeç
Bişeyi yap de öldür allah yapmam
Aşırı özgürlüğüme düşkünüm, ama damarıma basılırsa
Eşim iyi idare ediyor, fena çözdü çabuk çözdü
Ama ikizler üstü ikizler hiç düşünemedim
Aslan ikizler de zor olur

Zor valla bazen kedi köpek gibiyiz basende aşırı aşık

Bende böyle plansız ne yaptığını bilmeyenlere üffff kv de tam benim sinir olduğum tip
iste o kontrol aşkımızdan kaynaklanıyor ben mesela anıden bı yere gıdemem mısafır alamam her sey ıstedgm gbı olması planlı olması lazm guzel bı huymu yerıne gore degısır ama cogu zaman yorucu oldugu kesin ama karakterımız artk. en basıt ev temızlıgını bıle sıralı planlı yaparım

Aynı ben valla ayyyyy herşey mükemmel olmalı misafiri aşırı hazırlıklı ağırlamam lazım gibi gibi dolu şey

Aynı ben valla ayyyyy herşey mükemmel olmalı misafiri aşırı hazırlıklı ağırlamam lazım gibi gibi dolu şey
arkadaslarımız dıyoki sen boyle hazırlık yapıyosun dıye sık sık gelıs gıdıs yapamıyoruz falan dıyolar, esım dıyoki senden dolayı rahat gelelim dıyemıyolar ya napım benım huyum boyle ben oyle kuru cayla cekırdek veremem yani rahatsız olurum, aynı sekılde evdemısınız sıze gelıyoruz dıyemem en az bı gun onceden haber verırım her mısafırde pertim cıkıyor esımde kızıyo

Aaaa yemin ederim biz kardeş olabiliriz hahaha anlattıkların benim aynım .kv de benim tam tersim inanılmaz Pasaklı düzensiz off benim tam tersim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…