Küçük Düşün Büyük Olsun!

Aaaa yemin ederim biz kardeş olabiliriz hahaha anlattıkların benim aynım .kv de benim tam tersim inanılmaz Pasaklı düzensiz off benim tam tersim
yok bak orda farklıyız kayınvalıdem Allah razı olsun hem cok ıyıdır hem de temızdir masAllah dıyım bi kötülüğünü görmedim Allah var

Komiğime gidiyor galiba eşim de kızıyor tüm konsantrasyonum gidiyor neden gülüyorsun diyor
ya canım acıkcası soyle dusun her seyı konusuyoruz madem ilk basta hani cok oyle hıssıyata takılma hani , bi olduktan snra gerısı gelır dıger zamanlarda

ay ne zormus boyle sey yazmak yazdım yazdm sıldım utandm

yok bak orda farklıyız kayınvalıdem Allah razı olsun hem cok ıyıdır hem de temızdir masAllah dıyım bi kötülüğünü görmedim Allah var
Ahhh keşke benimki de öyle olsa ama hiç yok kadında öyle bir durum . Biz birlikte yaşasak bu durumu yüzünden kesin katil olur gazeteye düşerdim allah korusun

Selamlar

Bende gelebilir miyim ??aranıza zaten uzun zamandır takip ediyorum dışardan bir çok sey öğrendim buradan

12000 ₺ kredi çektik eve tadilat yaptırdık 18 ay ödeyeceğiz 910 lira şeklinde 2400 TL gelirimiz var biraz zorlanacagiz ama olsun idare edebilirim çocuğum okula falan başlamadan tadilat işinin aradan çıkması iyi oldu bakalım hayırlısı

Bu arada her şey çok pahalı ya dün pazara çıktım 7 TL domatesin kilosu almadan olmuyor bilmiyorum ne yapicaz

Ay annemin arkadaşı vardı o da söylemezdi ek ders aldığını,ne var yani.Dantel örneği saklar gibi saklıyorlar:)
Topla çocukları 1 saat ver,ne var.Para da alma yani.AMa insanlık olmayınca.

Ama insan bi kahveye uğramak ister,yakın arkadaşsak ararım müsaitmisiniz derim kahvemi içer kaçarım.Ben de haberli gelme sevmiyorm yakın arkadaşlarda.Gel ben Allah ne verdiyse yeriz yani.Senin için demiyorm ama bazısı sowa dökmeyi seviyor.Kahveye gidiyorsn 5 çeşit.Bu neya ben yapamam okadr.Zaman lazım ona:)

Ay annemin arkadaşı vardı o da söylemezdi ek ders aldığını,ne var yani.Dantel örneği saklar gibi saklıyorlar:)
Topla çocukları 1 saat ver,ne var.Para da alma yani.AMa insanlık olmayınca.
iste para cikar guduyorlar.
Bende sevdigim insanlarla para muhabbeti yapmam.
Yani cikar gutmem.
Hic de oglumu calistir ya da hani bi yardimci ol demem demedimde.
Onlardan gelecek hayir Allahdan gelsin.
Yapsalarda soylerler kalsin.

Hosgeldiniz.
Allah ödeme kolaylıği versin

Hosgeldin cnm.
Vadeyi kısa tutmuşsunuz,cocukda varmış.Allah yardımcınız olsun.Vade kısa olması tabi iyi ama bunaltıyr insanı bi süre sonra.Bizimde 660 tl araba kredisi var.Daha 2 seneValla bitsin yok araba maraba dedim.Sıkılıyor insan öde öde

Bende yok yere eşime parladım, şimdi napsam diye düşünüyorum
Öyle olsaydı, haklıydım ama değilmiş
Şimdi yiğitliğide bırakmıyorum, sucumu da biliyorum

Teşekkür ederim
Ya aslında eşim 36 ay olsun istedi ama ben istemedim bir an evvel ödemenin bitsin bende birikime başlayayim istiyorum öbür türlü borç varken içim rahat etmiyor biriktiremiyorum rabbim sizeede odeme kolaylığı versin inşallah borçsuz bişi sahibi olunmuyor ne yazık ki

Hic olmamış gibi yap Konuyu hatırlamıyormuş gibi

Ölü taklidi daha işe yarayabilir ama
Yok olmaz, fena oldu nolduğunu anlamadı

Ayrıca bir kısmında hala haklıyım, sevgili görümcem kardeşim için 1 kez aramadı.
Benim aramam gerekti o zmn söyledim bişey demedi
Ortağının abisi vefat etti. Böbrekler durmuş organlar iflas etmiş ama eve gönderilmiş, eve giderken vefat etmiş, tek yaptıkları agrı kesici iğne.
Bana karşı aşırı bir tavrı var ama asla anlatamıyorum. Sözde iyiyiz. Hayır olsun inşallah. Arada böyle zıplıyor.

Aynen cnm.Biz az bi miktar çekmiştik gecen sene kasımda.1 yıl oldu bile.Ödeniyor iste.Onu ödemesek harcanıp gitcek o para.Bide faiz düşükken almıştık krediyi.Suan araba da değerini 10-12 bin arttırdı kardayız.:)Ama tabi yenilerken de pahalı olck.Allah veriyor kolaylığını dediğin gibi

Allah rahmet eylesin esinin ortağının mı?Ay ihmal cok bu ülkede sağlıkta
O görümceleri zaten görmiyim ömrümce modundayım sorma

Allah rahmet eylesin esinin ortağının mı?Ay ihmal cok bu ülkede sağlıkta
O görümceleri zaten görmiyim ömrümce modundayım sorma

Evet
Ztn böyle bir durumda çok bişey beklemiyorum ama hissettiklerimin doğruluğunu biliyorum
Bardak taştı taşacak
Hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…