Herkese günaydın sonunda evimize gelebildik sağ Salim inanamıyorum hala şoktayımdün salı günü arkadaşlarımla buluştum yemek yiyip kahve içtik 24 tl ödedim eşim annesiyle evde duracaktı tabi dururlar mı dışarı çıkmışlar 20 tl onlar harcadı . Beni çarşıdan aldılar görümceme gittik ben istedim gitmeyi giderken 20 tl marketten birşeyler aldık oğluna . Asıl olay burada başladı işte gittik oturuyoruz kv nin yiğeninin çocuğundan bahsediliyor çok zayıf şöyle böyle kv sürekli kızın çocuğa bakamadığından söz ediyor görümce ise çocuğu 30 yaşında doğurdu bakamıyor falan filan konuşurken kv dedi ki eğer benim çocuğum olunca Yemek yemezse bana çekmiş olurmuş benim yüzümden olurmuş aynen böyle söyledi kendi oğlu yermiş içermiş. Bende annem bana günlük çay bardağında yoğurt mayalardı bana çok sağlıklı baktı filan dedim . Beni delirttti o an ısrar kıyamet konuşuyor . Bende dedim ki yiğeninin çoçuğunun gelişimi onu ilgilendirir bizi ilgilendirmez falan filan gerildim iyice . Enişte dedi ki sen çocuğu doğurunca bence bir süre buraya gelme baksana hallerine dedi koca adam ya çocuk bakmaktan konuşuluyor görüncemin tüp bebek tutarsa eğer ikizleri olacak zaten bir oğlu var . Kv yardım etmeyecek açıkça söyledi zaten orada da herkes çocuğuna baksın dedi . Bende evet ben kendi çocuğumu kendim yetiştiricem sorumluluğu bende kimse karışamaz dedim oda ben babaanneyim dedi bende fark etmez dedim. Eve klima taktırıcaz onu hangi odaya taktırsak enişte ile onu konuşuyoruz görümcem diyor ki bebek beşiğini nereye koyacaksınız onu mu ayarlıyorsunuz diyor ya. Kışın oyun konsolu mu olsak diyoruz görümce dedi ki benim oğlanı size yollayayım zaman geçirir sıkılmazsınız bende dedim ki biz sıkılmıyoruz sen oğlanı anneme yolla o baksın annem yanlız sıkılır dedim ohhhhhh canıma değsin hak ettiler bu lafı
Bozuk ayrıldık aramam sormam artık bayramdan bayrama . İnsan olsunlar önce bibazen hakikaten hak ediyorlar
iyi demişsin bence de
Kullandım.Bir finish değil ama idare ediyor.Camları elde yıkıcam ,beyazsirkeyle falan parlatcam.50 tl vermek hiç içim den gelmiyor tablete suara:)Aaa bingonun tableti mi varrrr kullandın mı ilk defa mı alıyoRsun
Camları elde yıkarsan geriye ne kalıyor allahımKullandım.Bir finish değil ama idare ediyor.Camları elde yıkıcam ,beyazsirkeyle falan parlatcam.50 tl vermek hiç içim den gelmiyor tablete suara:)
instagram kullanıyorsan minikmutlubirev var onu takibe almalısın güzel temizlik fikirleri veriyor hem de doğal :)Çok teşekkür ederim karbonatın yok hem çıkıp alayım Arap sabunum var
Allahım doğmamış çocuğa kim baksnı mı tartıısıyrlar.Ayrıca elelemin cocugundan sanane yani,bakılıyo mu bakılmyo mı?.Kvdeler böyle ya normali yok,benimki acillik olmıs geçmiş olsna gittik gecen iste,esimde gripti.Buna bamya yedir.Midesine iyi gelir diyo.Dedim çocukken yedireydiniz yerdi simdi yemiyo.2 gr aklı var onu da bana veriyor,kendi napcak acaba merak ediyormHerkese günaydın sonunda evimize gelebildik sağ Salim inanamıyorum hala şoktayımdün salı günü arkadaşlarımla buluştum yemek yiyip kahve içtik 24 tl ödedim eşim annesiyle evde duracaktı tabi dururlar mı dışarı çıkmışlar 20 tl onlar harcadı . Beni çarşıdan aldılar görümceme gittik ben istedim gitmeyi giderken 20 tl marketten birşeyler aldık oğluna . Asıl olay burada başladı işte gittik oturuyoruz kv nin yiğeninin çocuğundan bahsediliyor çok zayıf şöyle böyle kv sürekli kızın çocuğa bakamadığından söz ediyor görümce ise çocuğu 30 yaşında doğurdu bakamıyor falan filan konuşurken kv dedi ki eğer benim çocuğum olunca Yemek yemezse bana çekmiş olurmuş benim yüzümden olurmuş aynen böyle söyledi kendi oğlu yermiş içermiş. Bende annem bana günlük çay bardağında yoğurt mayalardı bana çok sağlıklı baktı filan dedim . Beni delirttti o an ısrar kıyamet konuşuyor . Bende dedim ki yiğeninin çoçuğunun gelişimi onu ilgilendirir bizi ilgilendirmez falan filan gerildim iyice . Enişte dedi ki sen çocuğu doğurunca bence bir süre buraya gelme baksana hallerine dedi koca adam ya çocuk bakmaktan konuşuluyor görüncemin tüp bebek tutarsa eğer ikizleri olacak zaten bir oğlu var . Kv yardım etmeyecek açıkça söyledi zaten orada da herkes çocuğuna baksın dedi . Bende evet ben kendi çocuğumu kendim yetiştiricem sorumluluğu bende kimse karışamaz dedim oda ben babaanneyim dedi bende fark etmez dedim. Eve klima taktırıcaz onu hangi odaya taktırsak enişte ile onu konuşuyoruz görümcem diyor ki bebek beşiğini nereye koyacaksınız onu mu ayarlıyorsunuz diyor ya. Kışın oyun konsolu mu olsak diyoruz görümce dedi ki benim oğlanı size yollayayım zaman geçirir sıkılmazsınız bende dedim ki biz sıkılmıyoruz sen oğlanı anneme yolla o baksın annem yanlız sıkılır dedim ohhhhhh canıma değsin hak ettiler bu lafı
Bardak var kız bi camlar.Bide frın calısırsa borcam.Porselenlerde buğulanma olmuyor.Bardaklarda falan oluyor:)Camları elde yıkarsan geriye ne kalıyor allahım
Kullanıyorum hemen bakicam şimdi takibe alicam tesekkurlerinstagram kullanıyorsan minikmutlubirev var onu takibe almalısın güzel temizlik fikirleri veriyor hem de doğal :)
Canım Allah yardımcınız olsun.İflas mı etti işyeri noldu?Neden ödemiyormerhaba kızlar
bu aralar pek keyfim yok
ondan çok iç açıcı yazamıyorum, okuyum geçiyorum. sizi de bunaltmak istemiyorum.
eşimin iş konuları çok can sıkıcı geçiyor.
çalışyor ama hakkını ödemiyor . patronuda türkiyenin ilk 10 da olan birisi.
bu böyle yaparsa gerisini sen düşün.
hadi diyorum arkamızda büyük ailemiz var bir şekilde gidiyor
ama bununda bir sonu var.
kayınpeder 2 aydır konut kredimizin hepsini ödüyor.
normalde yarısı o yarısını biz ödüyorduk.
eşime dedim 10 ekim itibari davamızı açalım
arabulucular var artık en azından daha kısa sürer.
tazminatını filan alabilirse düze çıkarız.
ama şuan bizi iyice köşeye sıkıştırdı..
arabasını satacak.o bizi biraz rahatlatır.
allah darda olanalra yardım etsin başak birşey demiyorum.
sıkıntıyı çeken bilir.
RİCA EDERİM CANIMKullanıyorum hemen bakicam şimdi takibe alicam tesekkurler
Yaaaa çok üzüldüm allah yardımcınız olsun kredi miktarınız çok mu acabamerhaba kızlar
bu aralar pek keyfim yok
ondan çok iç açıcı yazamıyorum, okuyum geçiyorum. sizi de bunaltmak istemiyorum.
eşimin iş konuları çok can sıkıcı geçiyor.
çalışyor ama hakkını ödemiyor . patronuda türkiyenin ilk 10 da olan birisi.
bu böyle yaparsa gerisini sen düşün.
hadi diyorum arkamızda büyük ailemiz var bir şekilde gidiyor
ama bununda bir sonu var.
kayınpeder 2 aydır konut kredimizin hepsini ödüyor.
normalde yarısı o yarısını biz ödüyorduk.
eşime dedim 10 ekim itibari davamızı açalım
arabulucular var artık en azından daha kısa sürer.
tazminatını filan alabilirse düze çıkarız.
ama şuan bizi iyice köşeye sıkıştırdı..
arabasını satacak.o bizi biraz rahatlatır.
allah darda olanalra yardım etsin başak birşey demiyorum.
sıkıntıyı çeken bilir.
Canım Allah yardımcınız olsun.İflas mı etti işyeri noldu?Neden ödemiyor
Hakkımızı bizde alamayırz.Valla krizi fırsata ceviriyıorlar.Öğle yemeklerini kaldırcam gibi bi laf dönüyor ortada yine.Cebizden vercekmisiz.Biara yine yaptı bunu isyan ettik.Geri döndürdük.Bakalım bu sefer nolck..
Yaaaa çok üzüldüm allah yardımcınız olsun kredi miktarınız çok mu acaba
Çok üzüldüm okuyunca bizimde konut kredimiz var 2300 ev kirası ödüyoruz 750 bende böyle birşey başımıza gelirse diye çok korkuyorum . Eşim asker devlet ödeme yapıyor ama işte bir vesvese benimkisagol canım
3.000 tl konut ödüyorum
bireysellerde var.
gelriimiz güzeldi
ama ödeme yapılmadığı için ancak acilleri çeviriyoruz
nasıl olcak bilmiyorum
canım sıkkın
Gecmis olsun. Özel sektorün en büyük sıkıntısı ki yalniz degilsiniz. Suan da sizin durumda olan birkac tanidigim var . Umarim sayi çoğalmazsagol canım
3.000 tl konut ödüyorum
bireysellerde var.
gelriimiz güzeldi
ama ödeme yapılmadığı için ancak acilleri çeviriyoruz
nasıl olcak bilmiyorum
canım sıkkın
Off yaşuan içerde 3 aylık birikimişiz var
hiç bir açıklama yapmıyor , sadece bekleyin diyor. iyi de banka beklemiyor. kredimiz, kredi kartımız var.
iflas da vermedi,
çok mutsuzum
bana dua edin
esma çekiyorum , bir ışık doğsun diye.
gereksiz hiç harcama yapmıyorum
yemek çekimi kullanıyorum
ama nasıl olur ?ne olur ? ne kadar sürer. hiç bir fikrim yok
Çok tatlı ve esprili birisin canım, yazdıklarını gülerek okuyorum, içimden geldi yazmak istedimBende zor,cok mıs falan diyince kendime kızıyormBen de bugun 18.günü okudum.475 mi neydi.Aa azmış iyi bari dedim.Sonra töbe töbe dedim kendi kendime:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?