Küçük Düşün Büyük Olsun!

D dimple81 Canim hepimizin Sıkıntısı bu.
Ya issiz kalirsa(k).
Allah yar ve yardimciniz olsun.
Rabbim daha iyi kapılar açsın.

Esim issiz kalınca biz hazir yemistik bu ogluma dersi ayarlayan arkadasi esime borc para vermis ben cok sonra ogrenmistim esim anlatmaz.
ve bir dunya borcumuz vardı.

Yani sabret canım..
Allah kulunu darda bırakmaz.
Sınanıyoruz.

Teşekkürler canım, bu ara böyle bir teşvik edilmeye ihtiyacım vardı Allah razı olsun

Esimlerin is yaptiklari bir yer vardi.
İslak mendil fabrks.
Esimler hic anlamadi bile nasil kapandi
Adamlar bir anda koca fabrikayi kapattilar.
Esimlerinde alacagi vardi çek vermislerdi.
Noldu acaba aklima geldi.
Adamlar hic bisi dememisler yarin sabah gelmeyin demisler esimlerin soforlerine.
Calisanlar izinli demisler.
O gun kapatmislar.

Hala kriz yok diyorlar ya pes!

Teşekkürler canım, bu ara böyle bir teşvik edilmeye ihtiyacım vardı Allah razı olsun
Allah hepimizden razı olsun canim.
Bende okuyarak, boyle dinleyerek kendimi tesvik ediyorum.

Hatta yine bir sohbet dinlerken bir hoca soyle dedi.
Dua ediyorsunuz tövbe ediyorsunuz.
Namaz kilmiyorsunuz!
Dualariniz kabul mu? olacak saniyorsunuz.
Sen sana ilk sorulacak olan farzini yerine getirmiyorsun ama sorsan icin temiz.
Kabul olmaz!
Namaz anahtardir demisti.
Anahtar elinizde siz acmiyorsunuz kapiyi demisti.

Cok etkilenmistim.

Lellim zaten diyorlar ya "bizde" kriz yok diye.Evet onlarda yok kriz yani ben göremiyorum yok.

Benim oglumda ikizler
Aboww zor senin isin:)Kendimden biliyorm.İlk seneler daha fenaydım.Yas geçtikçe olgunlaştım.Bi de 30 dan sonra yükselene dönüyırmus.Bu seferde Basak beni bayıltıyor:)İncelemesi,ayrıntıcılıgı bana bu dünya da huzur yok arkadaş

:)))
Bende başağım. Ayrıntılarla baş etmeye çalışıyorum

:)))
Bende başağım. Ayrıntılarla baş etmeye çalışıyorum
Ben gerçekten hissediyorm Basağa döndüğümü 1 yıldır.İntizam olsun,ya sen ikizler burcusun ne intizamı:)Evi doldurdum 5 sene 1 yıldır atıyorm,dagıtıyorm.Sonra diyorumki burda ne varmış bu dolap boşalmış:)

Terazinin bu vicdaninida köpekler yesin ozaman :)

Suraya bi astrolog hağgnımm atayalım ya.
Annem yengeç ama bence kesin yükseleni falan terazi.Bak Hülya Avsar terazi.Anneme cok benzetirim o kadını.Kafası aynı annem gibi çalışıyor.Terazi zekası diye bisey var yani.

Her açıklama da haftaya baslıyorz farkettiniz mi?Haftaya adım atıyorz,haftaya yürürlüğe alcaz.Bakan sürekli çıkıp haftaya diyor!He haftaymış gelmedi arkadas

Her açıklama da haftaya baslıyorz farkettiniz mi?Haftaya adım atıyorz,haftaya yürürlüğe alcaz.Bakan sürekli çıkıp haftaya diyor!He haftaymış gelmedi arkadas
2023 diyordu ya?
ben onu merak ediyorum asıl.
Dukkani kapatip gidicez galiba biz.

Terazinin bu vicdaninida köpekler yesin ozaman :)

Suraya bi astrolog hağgnımm atayalım ya.
İlân verelim derhal:)
Topiğimize acil astrolog aranıyor !
7/24 Bıkmadan usanmadan sorularimiza cevap verecek astroloğa ihtiyacımiz vardır.
Müracaat:tr_lelli .Ücrette lelliyle konusulacaktir.Çünküm patron o:)

Son düzenleme:
İlân verelim derhal:)
Topiğimize acil astrolog aranıyor !
7/24 Bıkmadan usanmadan sorularimiza cevap verecek astroloğa ihtiyacımiz vardır.
Müracaat:tr_lelli .Ücrette lelliyle konusulacaktir.Çünküm patron o:)
Gelsin valla.
Eskiden cok burc takip ederdim.
Bazende olurdu soylenenler.
Gecen yine cagla sikele biri gelmisti guzel detayli anlatiyordu ilgimi cekti

oyh maraton baslar bende.
sipaya makarna yaptim.
evi topladim dus aldim namaz kildim.
Giysilerimizi hazirladim.
Hemen oglum gelince yemegi yiyip cikmamiz lazim cunku yetisemiyoruz o yemegi yerken ben taksiyi cagiriyorum.

Sonra ablaya gecicem beni bekliyor.
Onada ıhlamur biraz koyden helva ayirmistim bir de kurban eti verememistim hemen koye gidince mecbur buzluga koymustum öyle onun hakkini onu goturucem ayarladim.

Ben oralardayim diye esimde bana kitledi tabi cikisida beni kastırma trafikde halledersin dedi.
18.30da onu alicam artik abladami beklerim gelirmiyiz eve bilmiyor yol epey var o yoruyor beni.
sonra erbaslara yemek verip eltime gecerim.
Sonra artik kacda gelirim nasil gelirim mechul.
eltimin damadi birakir giderlerken benide.
Yarina arkadasimi cagirmadim.
Evi falan supuremedim ki bugun.
Haftaya artik insallah.

Salçamı yeniden kaynatıp kavanozladım kızlar valiz açtım biraz . Daha var ama işim yarında evi siler süpürürüm. Akşama alışveriş vs işimiz var . Kahve yapıyordum kv eşimi aradı ağlamaklı oğlum ne oldu dün kötü gittiniz moraliniz bozuldu filan filan eşimde birşey yok anne filan diyor . Telefonu bana verdi canım nasılsın diyor bana ya allahım dedim hahahaha diyor ki baban dün ağladı arkadanızdan ne oldu dedi diyor . Sesi titriyor ağlıyor bende içimden dedim ki bende sabaha kadar ağladım sende ağla birşey olmaz

canım merhaba,
bu tarz2 com nasıl kullanılıyor?
yani paranı filan ansıl alıyorsun?
eşyayı nasıl gönderiyorsun?
zahmet olmazsa biraz anlatabilrimisn?
benim çok eşyam var. gücenli mi?

Ben sitede satış yaptığım hatta alışveriş de yaptığım için sorunuzu cevaplamak geldi içimden. Siteye üye oluyorsunuz ve satış kitinizi istiyorsunuz. Size gönderilen kite ürünlerinizi doldurup onlara gönderiyorsunuz. Onlar sizin yerinize satışını yapıyor ve kazancı da hesabınıza aktarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…