SelamlarKızlar slm.
Gecen hafta igda gezerken Tarz2 diye bi satış sitesi gördüm üye oldum.Kullanan var mı?
Sistem söyle isliyoır,sana ücretsiz bir satış kiti yolluyorlar(sanırım kargo malzemesi)Sen elindekileri o siteye kargoluyorsan.Onlar senin yerine satıyor.Para ya hesabına aktarılıyr yada istersen Tocev e bağışlanıyor..Bakalım kit gelsin yollucam biseyler,satılmayanları bagıslarım elimden çıkar en azından..
D dimple81 Canim hepimizin Sıkıntısı bu.
Ya issiz kalirsa(k).
Allah yar ve yardimciniz olsun.
Rabbim daha iyi kapılar açsın.
Esim issiz kalınca biz hazir yemistik bu ogluma dersi ayarlayan arkadasi esime borc para vermis ben cok sonra ogrenmistim esim anlatmaz.
ve bir dunya borcumuz vardı.
Yani sabret canım..
Allah kulunu darda bırakmaz.
Sınanıyoruz.
Gecmis olsun. Özel sektorün en büyük sıkıntısı ki yalniz degilsiniz. Suan da sizin durumda olan birkac tanidigim var . Umarim sayi çoğalmaz
evet canım ben de çok sevdim sizi burdanAyysaolasın cnm :)kocam da diyo deli ikizlerle evlendim diye:)
arada ki fark çok uçuk ben de olsam beklemesini söylerdim. bir sınavdan geçiyorsunuz allah yardımcınız olsuneşimin aracı normalde 28.000 ediyor
acil sattığımız için 18.500 verdiler
bende az diye satma demiştim
şimdi eşim iyice küplere bindi şimdi o adamı da bulamıyoruz diye
geçimsizlik yapmasına sinir oluyorum.
ben kötü niyet ile demedim
biraz bekleyelim , bu rakam çok az diye
şimdi beni suçluyor.
delircem resmen...
Birikimin var miydi. Altin filan varsa bozdur. 1 iki ay idare edebilecek en azindaneşimin aracı normalde 28.000 ediyor
şimdi beni suçluyor.
delircem resmen...
Birikimin var miydi. Altin filan varsa bozdur. 1 iki ay idare edebilecek en azindan
arada ki fark çok uçuk ben de olsam beklemesini söylerdim. bir sınavdan geçiyorsunuz allah yardımcınız olsun
Ikinci el piyasasi yuzde 68düsmus eylul ayinda. Insanlarbirsey almaya korkuyorlar faizler cok yüksek. Piyasa durgun.birikim 2 araba
onuda satamıyoruz
Geçmiş olsun canımBöyle böyle derken gerildik tabi eve geldik kv önden çıktı biz çıkarken eşimle asansörde tartıştık . Eve geldim hemen ağlaya ağlaya valizi topladım yattım . Sabah kp işten gelecek göreceğiz diye bekledik nevresimi makinaya attım eşimle de hiç muhattap olmadık . Kv daha yok tereyağı götür yok peynir konuşuyor istemiyorum götürmeyeceğim dedim çok net sesini kesti . Kp geldi anladı gerginiz ama ben öyle sinirliyim ki kahvaltı da ellerim titriyor . Tutmuş et kavurdu kıyma kavurdu dünden kıymalı vardı onu koydu sabah sabah midem kalktı bi menemen yumurta kahvaltı kültürü yok bende sinirliyim zaten birşey yemedim. Eşim wc deyken habersiz arabaya valiz indirdim telefon sesi kısık kalmış yukarı çıktım ki beni arıyorlar eşimin yüzü bembeyaz olmuş . Gittim sanmış tartıştık ya korkmuş . Neyse vedalaştık yola çıktık yolda da anında tartıştık yok masada suratım aşıkmış ta şöyle böyle hiç konuşmadım sırtımı döndüm oturdum . Benzin aldık 300 tl sen kullan dedi hayır dedim . Sonra 100 km gittik yine durdu zorla arabayı verdi özürler diliyor öpüyor vs bende ses yok . Konuştuk sonra 250 km kullandım yoruldum yemek yedik 60 tl ödedik . Her söylediğime evet haklısın diyor olayın totalinde haksız oluyorum nasıl işseseneye 10 gün tatile gidiyoruz öyle anlaştık ailesinin yanında uzun kalmak yok artık .
Oo cok eski bu konu:)Ben hic memnın kalmadım.1 poşet eşyam araya gitti.Uygun bulunmamış(halbuki istedikleri markaları yolladım)sonra iade mi istersiniz?Bagıs mı yaparsınız dediler.Bağıs yapılsn ozman dedim.Hic iyi bi site değil.1 tane elbisem 5 aydır satışta.Gözden çıkardım.10 tl için ugrasmıcam.SelamlarBen siteyi kullanıyorum. Kitten bir poşet çıkıyor, ürünlerinizi o poşete doldurup kargoluyorsunuz. Onlar da sizin yerinize ürünlerinizi satıyor ve kazandığınız ücreti size havale yapıyorlar. Kazancınızı Toçev'e de bağışlayabiliyorsunuz. Ki bu özelliğini de çok seviyorum. Giymediklerim dolabımda duracağına birilerinin işine yarasın diye ürünlerimi göndermiştim. Her zaman bana yardımcı oldular. Satış da yaptım. Tavsiye ederim.
Cnm bende hepinizi cok seviyorm kızlar iyiki varsınızevet canım ben de çok sevdim sizi burdan
ama 9,5 bin az bi rakam değil nasıl indiki o rakama?eşimin aracı normalde 28.000 ediyor
şimdi beni suçluyor.
delircem resmen...
ama 9,5 bin az bi rakam değil nasıl indiki o rakama?
Canım arabanın detaylarını bana özelden gönderir misin tanıdığımız var oto alım satım belki hemen alırlar çok değer kaybettirmedeneşimin aracı normalde 28.000 ediyor
şimdi beni suçluyor.
delircem resmen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?