Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selamlar Ben siteyi kullanıyorum. Kitten bir poşet çıkıyor, ürünlerinizi o poşete doldurup kargoluyorsunuz. Onlar da sizin yerinize ürünlerinizi satıyor ve kazandığınız ücreti size havale yapıyorlar. Kazancınızı Toçev'e de bağışlayabiliyorsunuz. Ki bu özelliğini de çok seviyorum. Giymediklerim dolabımda duracağına birilerinin işine yarasın diye ürünlerimi göndermiştim. Her zaman bana yardımcı oldular. Satış da yaptım. Tavsiye ederim.

çok sagol lelli
billimiyorum nasıl olacak.

eşimin aracı normalde 28.000 ediyor
acil sattığımız için 18.500 verdiler
bende az diye satma demiştim
şimdi eşim iyice küplere bindi şimdi o adamı da bulamıyoruz diye
geçimsizlik yapmasına sinir oluyorum.
ben kötü niyet ile demedim
biraz bekleyelim , bu rakam çok az diye
şimdi beni suçluyor.
delircem resmen...

arada ki fark çok uçuk ben de olsam beklemesini söylerdim. bir sınavdan geçiyorsunuz allah yardımcınız olsun

Birikimin var miydi. Altin filan varsa bozdur. 1 iki ay idare edebilecek en azindan

Geçmiş olsun canım
Uzak olmak en iyisi derler hep
Tabi uzaktan da laf sokup huzursuz etmezlerse
Mümkün olduğunca eşine birşey söyleme bu konularda. Erkekler annelerinin haksız olduğunu bile bile eşleri eleştirince kızarlar.

Oo cok eski bu konu:)Ben hic memnın kalmadım.1 poşet eşyam araya gitti.Uygun bulunmamış(halbuki istedikleri markaları yolladım)sonra iade mi istersiniz?Bagıs mı yaparsınız dediler.Bağıs yapılsn ozman dedim.Hic iyi bi site değil.1 tane elbisem 5 aydır satışta.Gözden çıkardım.10 tl için ugrasmıcam.

ama 9,5 bin az bi rakam değil nasıl indiki o rakama?

artık aradaki farkıda geçtim
benim canımı sıkmasına dayanamıyorum
ben sabır gösterdikçe işler daha çok karışıyor

Canım arabanın detaylarını bana özelden gönderir misin tanıdığımız var oto alım satım belki hemen alırlar çok değer kaybettirmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…