Aşırı düşük ama ya çok değer kaybı oluyor böyle yazık günah vallaşimdi aradı 18.000 demiş
ağlıycam ya resmen
Canım arabanın detaylarını bana özelden gönderir misin tanıdığımız var oto alım satım belki hemen alırlar çok değer kaybettirmeden
Arkadas ne taktılar klimayaGünaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar olsun. Renkli çamaşırlarım dün yıkandı çok miktarda siyah ve beyazlarım var yerde ayırdım. Siyahlar bir makina renkliler ise 2 makina gibi görünüyor. Biraz saat ilerlesin başlayacağım yıkamaya . Evi süpürüp Silicem menüde sebzeli soslu makarna salata kurabiye çorba var . Alışverişe gidicem kendimi yorgun hissediyorum Hemde çok . Dün karşı komşumuza misafir geliyordu bizide davet ettiler oraya gittik . Başka bir komşumuz daha vardı araba için hayırlı olsun dedi sonra diyor ki eee klimayı ne yaptınız alıyor musunuz içimden dedim ki ya ne salaksın sen biz 31 bin tl üzerine para ekledik arabayı aldık 82 bin tl lik arabamız oldu sen hala 2 bin tl lik klima derdindesin acaba bu neyin kafası anlamış değilim . Bana diyor ki klimaya bütçe var mı ? Ona neyse artık ama yeri gelince söyleyeceğim bunu ortamda
Bu altınları kv. ye bırakma işini anlamıyorum ben çalışıyorlarsa kasa kiralasınlar valla ben 6 sene önce çalışmadığım halde evde durmasın diye kasaya koymuştum...hoş şükür 1 sene içinde yedik kurtuldukEltimin kizinin 9 bilezigi varmis dugunden.
Kaynansindaymis.
Calistiklari icin evde saklamiyorlar.
Kaynanasida pimpirikli teyze yaninda tasiyomus nereye gitse.
Dun acip bana gosteriyor bilezikleri.
Eltimin kizida yenge korkuyoruz anneme diyoruz yaninda tasima biri cantani kapsa gittiler.
Olmaz tabiki dedim.
Napalim diyorlar bana fikrimi sordular.
Altin hesabi ac ya da kasaya koy dedim.
Bunlar benimkileri biliyorlar.
Bunlarin dugununde falan kolumdaydi takmistim hani kucuk eltiye hava atcam diye :)
Ben kasaya koydum dedim.
Evde oldugunu soylemek istemedim.
Bilmesin kimse.
Zaten dugunlerde takiyorum yatirimlik aldim dedim.
Ya bendemi öyle yapsam falan dedi.
Aiy valla evede girip cikiyolla bilmesinler evde altin falan var.
Ama teyzenin yaptigida yanlis nereye gitse cantasinda tasiyor bi de bana gosterip soruyorlar napalim diye.
Dedim demeyin hicbiryerde.
Bilmesinler.
Bileziklerini de unutmamışlar amaEltimin kizinin 9 bilezigi varmis dugunden.
Kaynansindaymis.
Calistiklari icin evde saklamiyorlar.
Kaynanasida pimpirikli teyze yaninda tasiyomus nereye gitse.
Dun acip bana gosteriyor bilezikleri.
Eltimin kizida yenge korkuyoruz anneme diyoruz yaninda tasima biri cantani kapsa gittiler.
Olmaz tabiki dedim.
Napalim diyorlar bana fikrimi sordular.
Altin hesabi ac ya da kasaya koy dedim.
Bunlar benimkileri biliyorlar.
Bunlarin dugununde falan kolumdaydi takmistim hani kucuk eltiye hava atcam diye :)
Ben kasaya koydum dedim.
Evde oldugunu soylemek istemedim.
Bilmesin kimse.
Zaten dugunlerde takiyorum yatirimlik aldim dedim.
Ya bendemi öyle yapsam falan dedi.
Aiy valla evede girip cikiyolla bilmesinler evde altin falan var.
Ama teyzenin yaptigida yanlis nereye gitse cantasinda tasiyor bi de bana gosterip soruyorlar napalim diye.
Dedim demeyin hicbiryerde.
Bilmesinler.
Bende bilmiyordum.Bu altınları kv. ye bırakma işini anlamıyorum ben çalışıyorlarsa kasa kiralasınlar valla ben 6 sene önce çalışmadığım halde evde durmasın diye kasaya koymuştum...hoş şükür 1 sene içinde yedik kurtuldukkasa derdimizde kalmadı
Canim bilmesinler evde bisi var.Bileziklerini de unutmamışlar ama
Iyi ki kasada demişsin lelli
Aynen lellim bencede sizin evinizin gelirinizin hatta annenlerin gelirinin bile hesabını yapıyorlar.Oglumuda derse parali gidiyor diye biliyorlar.
Yani araci olan arkadasimiz kimseye soylemeyin dedi.
Bizde soylemiyoruz.
Para anlaminda bizden bisi cikmaz bilsinler.
Ama onlar bence herseyin hesabini yapiyorlar.
Bir arkadasim senin sirtin yere gelmez ailenden de evler kalicak demisti.
insanlar nelerin hesabini yapiyorlar.
Bakalimda yarina cikacagimizim garantisimi var?
Dunyalik seyler icin nelerin hesabini yapiyorlar.
Benim aklima gelmez kime ne miras kalir diye hesap yapmak.
Banane yani.
Bizim araba cok konusulmus.Aynen lellim bencede sizin evinizin gelirinizin hatta annenlerin gelirinin bile hesabını yapıyorlar.
Öyle tiplere gıcık oluyorum.Yani kimene yok şu kadar evi var geliri var.Çalışsın kazansın onlarda alsın. Siz borcunu nasıl ödediniz düşünmezler sonra da yok şu kadar evin var paran var derler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?