Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar olsun. Renkli çamaşırlarım dün yıkandı çok miktarda siyah ve beyazlarım var yerde ayırdım. Siyahlar bir makina renkliler ise 2 makina gibi görünüyor. Biraz saat ilerlesin başlayacağım yıkamaya . Evi süpürüp Silicem menüde sebzeli soslu makarna salata kurabiye çorba var . Alışverişe gidicem kendimi yorgun hissediyorum Hemde çok . Dün karşı komşumuza misafir geliyordu bizide davet ettiler oraya gittik . Başka bir komşumuz daha vardı araba için hayırlı olsun dedi sonra diyor ki eee klimayı ne yaptınız alıyor musunuz içimden dedim ki ya ne salaksın sen biz 31 bin tl üzerine para ekledik arabayı aldık 82 bin tl lik arabamız oldu sen hala 2 bin tl lik klima derdindesin acaba bu neyin kafası anlamış değilim . Bana diyor ki klimaya bütçe var mı ? Ona neyse artık ama yeri gelince söyleyeceğim bunu ortamda

Eltimin kizinin 9 bilezigi varmis dugunden.
Kaynansindaymis.
Calistiklari icin evde saklamiyorlar.
Kaynanasida pimpirikli teyze yaninda tasiyomus nereye gitse.
Dun acip bana gosteriyor bilezikleri.
Eltimin kizida yenge korkuyoruz anneme diyoruz yaninda tasima biri cantani kapsa gittiler.
Olmaz tabiki dedim.
Napalim diyorlar bana fikrimi sordular.
Altin hesabi ac ya da kasaya koy dedim.

Bunlar benimkileri biliyorlar.
Bunlarin dugununde falan kolumdaydi takmistim hani kucuk eltiye hava atcam diye :)

Ben kasaya koydum dedim.
Evde oldugunu soylemek istemedim.
Bilmesin kimse.
Zaten dugunlerde takiyorum yatirimlik aldim dedim.
Ya bendemi öyle yapsam falan dedi.

Aiy valla evede girip cikiyolla bilmesinler evde altin falan var.
Ama teyzenin yaptigida yanlis nereye gitse cantasinda tasiyor bi de bana gosterip soruyorlar napalim diye.

Dedim demeyin hicbiryerde.
Bilmesinler.

Mutfakda baya isim var.
Bulasik mak. bosalcak dolcak.
Dolap dis yuzleri silincek.
Kiler dolabi duzenlencek.
Eksik bakliyatlari kaplarina doldurucam.
Yemek yapıcam.
camasir asilacak.

mercimek corbasi
izmir kofte
pilav var aklimda.

Evi supururum sonra.

Günaydın, çok hastayım 1 haftadır kendimi idare ediyorum eşimin geleceği gün patladı
Bir şekilde kaçıp dinlenmem gerek
Migrosta deterjanlar çok çok uygun ama sanal market dolmuş keşke gece alsaydım, artık gidip ne taşıyabilirsem

Arkadas ne taktılar klimaya Saka gibi.Serinletcem ben seni gel sen de

Bu altınları kv. ye bırakma işini anlamıyorum ben çalışıyorlarsa kasa kiralasınlar valla ben 6 sene önce çalışmadığım halde evde durmasın diye kasaya koymuştum...hoş şükür 1 sene içinde yedik kurtulduk kasa derdimizde kalmadı

Bileziklerini de unutmamışlar ama
Iyi ki kasada demişsin lelli

Bende bilmiyordum.
Dun soylediler.
Teyze cok iyi niyetli baska yerde de soyler.
Gosterir bakalim deseler.
Hic icinde kotuluk yok.

Bana gosteriyor bi de elime veriyor bakim diye ben korkarim benim yanimda bile soylemesinler yani.
Ay bisi misi olur aman.

Hic guvenli degil dedim.
Kasa bakiyordu napar bilmem artik.

Günaydın sabah sabah bime gittim daha açılmadan kapının önünde kuyruk olmuş rahat 50 kişi vardı bu nedir dedim ya bu gün hisarın ürünleri geldi bime anam ceyizci teyzeleri bir görün kutu kutu dizmisler üst üste

Bende yatak örtüsü aldim soley marka idareten beni iki sene idare etsin yeter sonra daha iyisini alırım 100 TL ye taksitli aldım ihtiyaçtır gerçekten

Bileziklerini de unutmamışlar ama
Iyi ki kasada demişsin lelli
Canim bilmesinler evde bisi var.
Merak uyandirir.
Ben evde yuklu para bile tutmam zaten kartla alisveris yapiyorum naktim dahi olmuyor diyorum.
Ben kasaya koyarim takacagim zaman aliyorum diyorum.
Zaten yazlik arsa bisi alirsak bozdurcam dedim.

Yani bisi alirsak bilsinlerki bozdurdum yok

Oglumuda derse parali gidiyor diye biliyorlar.
Yani araci olan arkadasimiz kimseye soylemeyin dedi.
Bizde soylemiyoruz.

Para anlaminda bizden bisi cikmaz bilsinler.
Ama onlar bence herseyin hesabini yapiyorlar.
Bir arkadasim senin sirtin yere gelmez ailenden de evler kalicak demisti.

insanlar nelerin hesabini yapiyorlar.
Bakalimda yarina cikacagimizim garantisimi var?
Dunyalik seyler icin nelerin hesabini yapiyorlar.
Benim aklima gelmez kime ne miras kalir diye hesap yapmak.
Banane yani.

Aynen lellim bencede sizin evinizin gelirinizin hatta annenlerin gelirinin bile hesabını yapıyorlar.
Öyle tiplere gıcık oluyorum.Yani kimene yok şu kadar evi var geliri var.Çalışsın kazansın onlarda alsın. Siz borcunu nasıl ödediniz düşünmezler sonra da yok şu kadar evin var paran var derler.

Bizim araba cok konusulmus.
Kucuk kaynim bile konusmus onaneyse.
Buyuk kaynimda senin arabanin degeride baya artmistir dedi esime bayramda dolar yukseldi ya.
Bende esime borc biritince 40bin daha yuksek bir model alalim oderiz Allahin izniyle bak ödeniyor diyorum.
O da yatirim.

Konussunlar ceneleri yorulsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…