Küçük Düşün Büyük Olsun!

Yani soruyorlar nerden aldin?
Nekadara aldin? falan diye.
Merak ediyorlar demek.

Size bir daha acik bisi alirsam diyorum Sonra elim hep acik renge gidiyor.
Temizlemelere doyamadim demek :)

Acik renk ferah duruyor napim elim ona gidiyor.
Benim ev çok koyuydu hep açık yaptım şimdi seramikler parke avize hepsi açık kirleniyor ama olsun ferah durması iyi temiz duruyor sanki

Evet parlatici hep elimin altinda benim evimde yari bos cok ihmal ettim inan yardimci alacak vaktim yok 29 ekimde ayarlayip birini cagirmak istiyorum bende dolap iclerine girerim

Bugün 2 dolu makina çamaşır yıkadım dünde 3 makina yıkanmıştı . Evi sildim süpürdüm toz aldım halı sildim. A101 den 20 li soda ,12 li 2 kat wc kağıt peçete, bambulu oda kokularını merak ediyordum lavantalı aldım bulaşık deterjanı , 1 kg beyaz peynir 45 tl ödedim. Onları eve çıkarttım yerel markete indim. Soğan ,patates havuç, 2 Demet roka, mor lahana, domates, maydonoz , nar , erik gibi birkaç şey aldım 18 tl ödedim herşey aşırı pahalı olmuş sinirlendim . Eve geldim aldıklarımı yerleştirdim yeşillikleri yıkadım. Islak kurabiye makarna , domatesli makarna sosu, salata , mercimek çorbası yaptım . Yedik çok halsizim hala kv ile olanların etkisindeyim. Eşim üzülme boşver biz bizeyiz bak kimse yok geldik diyor ama işte kendime gelemiyorum

Oturdum cok sukur.
Oglumun yarin giyeceklerini hazirladim.
Ihlamur attim ocaga.
Benimkiler cekirdek citliyor.

Biz daha Liseyi dusunurken bir yere yerlesse diye bizim erbas Yazilim muh. okumaya karar vermis.
Okul bakiyoruz
dogus uni.
isik uni
okan univ vs. tam burslu 400puanla aliyor.
Aiy bu cocik beni oldurcek sen direk uni oku evladim hic ugrasma ugrastirma dedim.
öss sokucim direk.

Kaç yaşında? :)

Kızlar elimde biraz armut varda armut tan meyve suyu olurmu ki yapan oldumu hiç

Slm surekli okuyorum sizleri ama yazmiyordum baliklama oldu kusura bakmayin.
Araba almayı dusunuyoruz. Arabanızın modeli km hakkında bilgi verebilir misiniz? Birde hangi şehir?

Günaydın.
Oglum derse gitti.
Bende cayi attim ocaga.

Bugunde kalan kanepeleri silicem.
Cami acinca ruzgarla berjerler hemen kurudular.
Camın önune cektim iyice.
Kanepeleri silincede ortaya ceker camı acarim uzerlerine.
Kururlar insallah 3-4saatde.

Örtu alicam bugun gidip.
Temiz temiz kapatirim hemen.
Haliyida mak. atip yikicam hava guzelken kurusun o da.
tülu yikayip camida silince oturma odamin temizligi okeydir.

Hafta ici de oglumun odasiyla devam ederim.

Migrosta deterjanlar hep kapisilmis raflar bombostu millet yeni uyandi stoga basladi sanirim
2 lt perwol 1.5 kilo ariel buyuk boy persil sivi ya 40 lira
2 lt siyah pervol 1.5 persil toza 20 lira verdim
https://www.hepsiburada.com/perwoll-yenilenen-siyahlar-hassas-camasir-deterjani-3-lt-p-ZYHEN4407
bumu 3 lt 19.
Valla kalacak olanlarin hesabini yapmak hep elaleme dusuyor niyeyse.
Niyetleri belli iste.

Ben hic babamdan şu bu kalacak diye bisi almayalimi dusunmuyorum.
Esimde öyle.

Birikimimiz 150bin falan olsa eve bile giricez.
Aynen.Ozman hic sıkmayalım,har vurup harman savuralım nasılsa kalcak

Günaydın kızlar
Dün maaslar yattı diye sevinirken esimin ek hesabına 450 tl yatırmamız lazımmış.Dün aksm yatırdık.AMa bakıyorm bakiye aynı,kullanılabilir bakiye de artış yok.Noldu simdi bizim 450 tl?Faiz desem 1000 tllik hesabın faizi 450 tl olmaz.30-40 tl geliodu onu zaten çekiyor.Ay bu Finansbankdan nefret ediyorm valla.Pazartesi + bakiyeye geçmezse benim hesaplar komple sasar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…