Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben 31 esim 37 yasinda. En son arabamizi alirken de krediyle almistik ve cok sükür 5 senede ödendi bitti. O zamanda korkmustu ödeyemexiz diye ama borc otamatikman kesildigi icin hic zorlamadi bizi ona göre kendimizi ayarlayip yasadik cok sükür. Borcsuz hic bir sey olmuyor maalesef, yasadigimiz sürece kira ödeyecegimize evimize ödeyelim diyorum. Bakalim hayirlisiysa olur Insallah.

marka listesiyle birlikte giysinin kullanılabilirlik durumuna da bakıyorlar, belki o sebepten ürünleriniz elenmiş olabilir çünkü hakikaten en ufak bir tüylenme, pamuklanma, ip çekmesi, leke vb. kabul etmiyorlar. Ben alışveriş de yaptım ve gelen ürünler sıfır gibiydi. O yüzden siteye güvenim sonsuz. Umarım ürününüz satılır, bağış yapmanız da güzel olmuş. Güzel bir amaç için göstermiş olduğunuz duyarlılık örnek bir davranış.

Evet hep art niyet arar olduk.
Bunuda onlar yaptilar.
Bende haz etmiyorum konusulmasindan.
Ben evimin geliri? maddiyat, birikimim bu taraz seyleri kimseyle paylasmiyorum.
Lafi bir sekilde oraya getiriyor bazi insanlar

Niye bakis acisi boyle acaba.
Vallahi bizde ayi zor ediyoruz bakinca.
Hesap yapiyoruz gelen gideni ancak kapatiyor.

Aylardir birikim yapamiyorum.
Buna sukur tabiki.

Ama birinin evi varsa arabasi varsa helede tatile falan gidiyorsa bunun tuzu kuru zengin yaftasi var.

Yazligi bile artik istemiyorum.
Hevesim gecti resmen.
Gecen nerden estiyse esim bakmaya baslamis.
Ben artik dillendirmiyorum ya evde.

Edirne taraflarinda dublex evler var bahce icinde 200bin falan dedi.
Netten gormus.
Arabanin kredisi bitince ona kredi cekelim dedi.

Valla benim hevesim gecti.
Bak sen dedim.

Lelli ben ilk defa annemin cabasi ile 2009 da tatile gittim. Benim annem hep sartlari yasantimiza uydurdu ve anilara ani katti ztn zordaydik gorelim gezelim istedi bu bile goze batti kiskanildi simdi gozlerini portletip aa diye cumleye baslayanlarin cocuklari kendi gitmeye basladi bide cocuk tasidik gorsun ogrensin yasasin diye kimi kendi ustumuze yikti kimi cocugunu kiskandi. Sanmasinlar her tatile giden zengin hic bir sey dusunmuyor biz hayati yasamanin pesindeydik Birde sanma ki biri bsy yaptiginda karsiliksiz biraktik 1 yapana 3 yaptik bunu cozen daha cok pesimizde geziyor ben kendimden utanirim birinden cikar gozetsem insanlari anlamiyorum.

Ben uyumusum yine :/
Böyle uyku guzelde gunum heba oluyor.
Ayilamiyorum.

Ben koltuklari silicem.
Koltuklarim acik gri hangi bezle silcem ya.
renkli bezle silmek istemiyorum
Beyaz penye var o da iyi silmez sanki.
Beyaz ilif olsaydi guzel olurdu.
Anneme bi sorim bakim varmi yoksa ormeyi dusunuyorum.
Kol kisimlari gozume kirli geldi bu yaz silmedim.
Havalar iyi gidiyorken silim camlarida acarim sabahdan kurur.

Bu hafta ici koltuk yuzlerini degisicem yedek olanlari cikaricam bunlari yikicam.
o ara silerim.
Koltuklar ortu almistim yiprandilar.
3 sene kullandim ikisini 15tl almistim miadini doldurdular.
Onlari yenilemem gerek.

Dun benim koltuklariminda lafi edildi.
Eltimin kucuk kizi doguda suan.
esi orada gorev yapiyor bu yaz evlendi oraya gitti.
Evlenirken esya almamis tayinciler diye sanirim esinin esyalarinin icine gitmis.
Boyle koltuklar gordukcede evlerde heves etmis almis.
Benim evime geldi 2 defa.
koltuklarimi ve tülümü cok begenmis.
O da benim tonlarda koltuk almis.
Benim tüllerimden istiyormus.
2 kanat pembe fon ve krem tül.

Dun eltim dediki sen sali pazarina gidersen model resim cekip fiyat sorarmisin biz yaptirip yollicaz dedi.
Olur dedim.

Benim yikanabilir halimi sormuslardi.
Yerini anlattim.
ben 90tl almistim suan 160tl demisler.
Sorduk seninkilerden isedi x dedi(dogudaki kizi) ama cok pahali geldi almadik dedi.

Benim begenmedigim evim millete örnek ev olmus :)
zevkimi begenmelerine sevindim.

Ben babamin evinde hic tatile gitmedim.
Anneannem ve teyzemle 10gun koye giderdik bi tatilden sayiliyorsa o yani.
Bende evlenince gezmeye basladim.

Bir de benim esim uyumludur.
Benim istedigim yere gelir kirmaz beni.
Her yil bizim koye geliyor diye kendi teyzem kiskaniyor.

Esim bize ayak uyduruyor bizi gezdiriyor falan diye.
Kendi gelinleri gitmiyor.
oglunu zorla goturdu 2 sene once ben bir daha gelmem demis begenmemis. Gitmiyor.

Kendi cocuklari gelinleri cinsler ayak uydurmuyorlar.
Kendi öz kizlari anne babasiyla koye gitmek istemiyor.
begenmiyorlar anne babalarini.
Ben gotururdum onun kizini sonra kizdim goturmemeye basladim.
Kucuk teyzemle gitmeye basladilar kizlar anneleriyle yine gitmiyorlar.

Benim esim olsun kardesim olsun ben öyle annemizi alip gidiyoruz ya geziyoruz arabada altimizda kiskaniyor.
Gozu goturmuyor.

ee senin cocuklarin cinsse, yetistiremediysen, sana ayak uydurmuyorlarsa ben napim dimi.

Evet aynen oyle
Ben esimin koyundede kaliyorum ama 3 ama 5 catlasamda giderim o onun kani hem seviyorumda. Bu yil bir akrabalari evlendi 3 cift bayramda tatile kacmislar bide annesi babasi seneye kalcaklar diye aciklama yapiyor cok gulmus seneye goruruz demistim her yerde kiskanclik var yahu

Bana esimin eniştesi siz zaten girmeyin eve 2 kızsınız ,2 ser ev herhalükarda kalcak dedi!Agzının ortasına çakasım geldi!Yasayan anamı babamı gömdün maşallah diyemedim nasıl pişmanım!
Ayı zor getiriyırm ben,bi dünya masrafım olmuş bu yaz,kacsanıza 2 gün biyerlere tatile diyrlar görümcemler.He ben bilmiyırm tatile kaçmayı saol
Allah akıl fikir versin bu insanlara ne diyim..

Ben de lif ile sildim böyle giyinmediginiz orlon kazak falan yok mi açık renkte gerçi siz giyinmediginizi evde birakmiyorsunuz lif ile çok iyi oluyor gerçekten
.bende koltuk örtüsü alicam su polar olanlardan pazarda gördüm sordum 35 TL dedi tekine ektim yazın başında 20 TL ye almış aynı yerden ama almam şart çocuğum ne yazikki batırıyor
Eltinler görmemişler yani nasıl anlatsam bilemedim bende memleketimden evlenip geldiğimde çok ozenirdim şimdi şimdi göre göre öğreniyorum ama kimseye demiyorum senin evinde su var çok güzel,el falan diye kıskandığı mi düşünmesinler diye

Benimde mutfak için makinada yıkanan halı almam lazım eltimle bakicam bir yere bakalım

Migrosta deterjanlar hep kapisilmis raflar bombostu millet yeni uyandi stoga basladi sanirim
2 lt perwol 1.5 kilo ariel buyuk boy persil sivi ya 40 lira
2 lt siyah pervol 1.5 persil toza 20 lira verdim

Begenmeleri hosuma gitti.
Hani benim zevkim ya aldiklarim.
Ben cunku zevkime guvenirim ama hep uygununu buldum hic pahali bisim yok oyle.

O polarlar 25tl burada pahali sanki sizin sordugunuz yer.
Benim kucuk cocugum yok ama esim cocukdan beter
Kisin polar yazinda örtu tarzi olanlar iyi oluyor.

Ustteki msjlarda okudum ama alinti yapmamisim donmedim koltuklarini eski beyaz havlu ile beyaz sabunu suda kopurtup silebilirsin benim yardimci ablam hep oyle yapardi

Valla kalacak olanlarin hesabini yapmak hep elaleme dusuyor niyeyse.
Niyetleri belli iste.

Ben hic babamdan şu bu kalacak diye bisi almayalimi dusunmuyorum.
Esimde öyle.

Birikimimiz 150bin falan olsa eve bile giricez.

Berjerleri sildim.
Ince acik renk bi elbezi tarzi bisi buldum dolapda.
Onunla sildim.
Temiz oldular
Koltuk yuzlerini degistim yedekleri taktim.
Kanepeler kaldi ama hic silemicem aksam oldu zaten kurumazlar.
Aksam uzaniyor esim islak olur.
Hafta ici de onlari siler ortu alir temiz temiz orterim.

Yemekler halloldu.
2 mak. camsir astim.
bulasik mak. 2.bosalttim.
Evi supurdum.
Toz aldim.
Bugunluk bittim ben
hiiic mutfak dolabi silemicem.

Arada oglumun yemekkk, meyveee yok kuruyemis vs vs istekleride bitmiyor.

Tabiki namazlarimida kiliyorum aksatmak asla istemiyorum.
yasin okudum.
Biraz tesbih cekicem esim gelene kadar.

Ustteki msjlarda okudum ama alinti yapmamisim donmedim koltuklarini eski beyaz havlu ile beyaz sabunu suda kopurtup silebilirsin benim yardimci ablam hep oyle yapardi
bende ince bir bez buldum.
bulasik detj., bulasik mak parlaticisi(guzel leke cikariyor) bir de kalip sabun azicik bunlari karistirip sildim.
sonra duru suyla sildim.
havluda iyiymis.
kucuk el havlusu alayim beyaz evde yok bir daha onunla silerim.

Yazin silmedim usendim simdiye kaldi camlari acip kurutmaya calisicam artik.

Başka bir yerden sordum 45 TL dediler mecbur alicam kv diktirmisti bana biyke koltuga geciyor kirmizi krem karisik zevksiz kadin yahu geri vericem benim eşimde öyle çay falan içerken ya döker ya damlatir erkekler bizler kadar dikkat etmiyor ne yazikki belli zevkli olduğunuz ya zaten ne güzel kıskanıyorlardirda kesin

Yani soruyorlar nerden aldin?
Nekadara aldin? falan diye.
Merak ediyorlar demek.

Size bir daha acik bisi alirsam diyorum Sonra elim hep acik renge gidiyor.
Temizlemelere doyamadim demek :)

Acik renk ferah duruyor napim elim ona gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…