Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bankayı arasana bi bu eksi hesap dimi anlattığın şey . Bizde -5000 bindeyiz 100 tl ay sonunda faiz kesiyor. Bizde bu aydan itibaren 500 tl bırakıp hemen kapatmak istiyoruz

Bankayı arasana bi bu eksi hesap dimi anlattığın şey . Bizde -5000 bindeyiz 100 tl ay sonunda faiz kesiyor. Bizde bu aydan itibaren 500 tl bırakıp hemen kapatmak istiyoruz
Esim arıcak artıya geçmezse aynen.Bence parayı tutup + ya gecircek.Öyle yapıomus.Koci öyle dedi.1 gün sonra + ya geçer dedi.Banka kullanıyor iste parayı 1 gece.Ay en güzeli kapamak

Haftasonu yatmaz ki pazartesi netlesir meraklanma

Esim arıcak artıya geçmezse aynen.Bence parayı tutup + ya gecircek.Öyle yapıomus.Koci öyle dedi.1 gün sonra + ya geçer dedi.Banka kullanıyor iste parayı 1 gece.Ay en güzeli kapamak
Bizim düğün dönemi eşim sıkıştığı için eksiye girmiş o zamandan kaldı ben çok sonra Bilgi sahibi oldum zaten . Ama halledeceğiz 500 tl her ay hesapta bırakıcam böylece düzene girecek

Senin kuzu buyumuste küçülmüş lelli:)
Çok hoş lafları var.O konuşsun sen dinle sıkılmazsın valla :)

Koltuk örtusu bulamadim.
Yani rengi yok istedigim.
Naaptim carsaf serdim :)
Ben yarim almistim ortuyu ustu kapatmiyordu kirleniyor.
Ayrica ortu artik delindi.
Yine yedek durur.
Okadar sildim anam agladi kirlettirirmiyim.
Yarin pazara bakicam.
Olmadi baska dukkanlara bakicam.
sali pazari vs.
Bulana kadar yolu var(renk tutturmak-cunku takintili olmak)

Yemegimide yaptım.
Canim yesil mercimek istiyor.
Kendime karasimsek yapiyore.

Ayyyyy evde yatıyorduk bi arkadaşımız aradı ordu evinde mangal yakacağız herşey hazır sizde gelin akşama diye tamam dedik . Sonra aradı ki tüm kamelyalar dolu oturacak yer yok kusura bakmayın akşama çaya gelin dediler bizde okeyyy dedik. Dün akşam kurabiye yapmıştım güzel onu da aldım çıktık dışarda birşeyler atıştırdık 18 tl ödedik normalde evde yiyecektik ama kısmet . 20 tl kargoya verdik eski arabanını yedek anahtarını galericimize yolladık . 15 tl ye komşu doğum yaptı onun bebeğe tişört aldım herşey aşırı pahalı olmuş . 15 tl ye ordu evi kantinden 24 yıkama beyaz sıvı deterjan aldım. Migros’a baktık orada bize uygun birşey yoktu . Hafta içi perdelerimi yıkayacağım .

Kizlar merhaba
Cok keyfim kacti aslinda birikim sanirim
Aksam esim koltuga cay doktu buna hic kizmam rahatsiz olmam veya uzulmem kirilacak dokulecek yirtilacak
Ama minderler fermuarli diye israrla yikanabilecegini soyluyordu izin vermiyordum
Aksam basiretim baglandi
Kumas burus burus olmus bozulmus
Ben oturmadan kullanmadan bos evde eskittik avaz avaz bagirasim var agla agla mahvoldum. Oyle misafir agirlamam 2. Odam ztn yok yeni koltuk alacak umrumda degil cok sinirliyim. Cok sacma diyip durdu oysa 30 derecede 8 bin devir kullandim sonuclarina katlansin simdi
O kadar uzuldum anlatamam.
Ortu derseniz almam hic sevmiyorum ortu kullanmayi annemde kullanmazdi
Koyu gri duz /acik gri buyuk mavi cicekli koltuklarim.
Madem yikatti bi sekilde cozecek

Kumasi ne ki?
Ben kac defa yikadim fermuarli benimde yastiklarim hic bisi olmadi.

tuh canım ya ck uzuldm ınsan uzulur tabi
ama enteresan gercekten bnde yıkadım tay tüyü kumas bızımki bişe olmadı ya tühh

800 devir biraz yüksek gelmiş bence ondan olmuş canım üzüldüm tühhh ya. Bende öyle örtü filan sermem hiç sevmem çünkü

Kizlar bilmiyorum ama aldiktan sonra markada kumasi degistirdi leke tutuyor sikayeti gelmis su an sinirden sus pus oturuyoruz ben ztn grip o basim agriyo diyo evden kacasim var.
Cikarip utulesem yada utu buhari tutsam
Burusuk gibide degil gergin durmuyor kabarik kabarik

Aşûre komasina girmezsem iyidir.
Ben yine asûre yaptim.
6 kaselik cikti.
kalan son haslanmis fasulye, bugday ve nohutum vardi.
Kuru meyveler zaten buzlukda hep var.
Ee ne duruyorsun asûre yapsana dedim kendime :)
Ne bereketli oldu cok sukur.
3. pisirmek nasip oldu.
Umarim bu defa bikarim
kusana kadar yiyip kendimi biktirmayi dusunuyorum.
cunki boyle takintilarim var biseyi belleyince bikana kadar yapiyorum.
canim istiyor.

Gelsin kaloriler.

Sabah uyaninca cok severim yemeyi.
Kendime jest yaptim.

Dayim geldi onunlada kahve ictik.
Simdi yatsi zamani.
Gunluk cekecegim zikirleri cekiyorum artik.

Kizlar daha kotusu olamaz dedim cikardik bastim utuyu duzeldi oh be rahatladim
Gecmis olsun, Ben de ütü yapmayi dene dicektim. Yapmissin iyi de olmus. Güzel günlerde kullan.

tr_lelli , afiyet olsun. Ben daha yapamadimm Bu gün bi kac malzeme aldim eksikler var ama olsun. Yarin yapicam kendime göre. Bu sene kendimi iyi hissetmedigim icin yapamadim erkenden, cok canim istedigi halde. Hatta esime söylenip durdum, hic mi biri asure yapipta getirmez su arkadaslardan. Zaten tanidigim hepi , topu iki, üc kisi onlarda kendisi yapmazlar zaten. Neyse kendim yapar , kendim yerim artik.

Yaa canım ah keske ikram edebilsem.
Evde kimse yemiyor ben kendime yapiyorum.
Banada bi eltim verdi baska yapan veren yok.

Yani buralarda da bu adetler bitti.
Ben de dagitmadim acikcasi cunku kimseyle gorusmuyorum.
Arkadaslarimda evime yakin degiller gidemem ki yapinca

Günaydın.
Erbaslar erkenden uyaniyolar yani artii bir pazarim bilem yok.
9 da uyandirdilar benide.
kahvalti ettik.

Allahin izniyle 4444 salati tefriciyeye basladim.
Rabbim yardimcim olsun ezberleyemedim henuz.
Nezaman biterse artik niyetlendim.

Kendi esmalarimida aksatmicam devam onlarada.

pazara cikmam gerek alinacaklar var.
Bakicaz artik

Merhaba kızlar,

Bir yoğunluk var, üzerimde de bir miskinlik. Bugün kırdım gibi ama miskinliğimi yine de mevsim geçişinden midir nedir bir huzursuzluk var içimde. Hayrolsun.

Ya Allah dedim kalktım aşuremi yaptım ben de tr_lelli canım, Allah kabul etsin

dün akşamdan hazırlamıştım malzemeleri kızla pişirmek 2.5 saat sürdü ama içime de sindi, bereketli olsun hepimizinki Baya çok oldu geçen sene daha az yapmıştım ama evdeydim ve kız küçüktü. Şimdi anca bu zamana kaldı.

Ben bereketine çok inanıyorum aşurenin.

Dün biraz masraflı geçti yengeme doğumgünü için bilezik hediye aldık annemle yeni moda minik toplu ve sıra şeklinde olanlardan. Zulamdan bir küçük altın eksilmiş oldu biraz da nakitim vardı ama içimize sindi. O da beğenir umarım. Dün kuyumcudaki kız abla yeni gelininiz mi dedi ben de yok 7 yıl olacak ailemize gireli dedim, yanlış anlamazsan sana da kayınvaliden yapıyor mu dedi beni bir gülme aldı ama ayrıntıya giremedim orada, annem vardı yanımda. Üzülüyor böyle konularda onun yanında açmıyorum hiç, ayağın bana çekti diyor.

Çıkmışken eşimle bana 1’er pijama takımı aldım, elden çıkarmıştım eskiyenleri. benimki polar 50₺ eşimin penye 60₺ (bunları önümüzdeki ay ödeyeceğim) Bir de kendime çorap eşime de çamaşır aldım 140₺ tuttu hepsi.

Dışarı çıkınca harcanıyor, Ankara’da Ulus görece ucuzdur pek çok yerden. Dün inanamadım Ulus bile ateş pahasıydı :/

Hal’den akide şekeri, mandalina, muz aldım orada da 16₺ verdim geldim.

Sagolasin canim, yemis kadar oldum. Gercekten üzücü böyle seylerin neredeyse bitmesi ve paylasimin cok az olmasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…