Bankayı arasana bi bu eksi hesap dimi anlattığın şey . Bizde -5000 bindeyiz 100 tl ay sonunda faiz kesiyor. Bizde bu aydan itibaren 500 tl bırakıp hemen kapatmak istiyoruzGünaydın kızlar
Dün maaslar yattı diye sevinirken esimin ek hesabına 450 tl yatırmamız lazımmış.Dün aksm yatırdık.AMa bakıyorm bakiye aynı,kullanılabilir bakiye de artış yok.Noldu simdi bizim 450 tl?Faiz desem 1000 tllik hesabın faizi 450 tl olmaz.30-40 tl geliodu onu zaten çekiyor.Ay bu Finansbankdan nefret ediyorm valla.Pazartesi + bakiyeye geçmezse benim hesaplar komple sasar
Esim arıcak artıya geçmezse aynen.Bence parayı tutup + ya gecircek.Öyle yapıomus.Koci öyle dedi.1 gün sonra + ya geçer dedi.Banka kullanıyor iste parayı 1 gece.Ay en güzeli kapamakBankayı arasana bi bu eksi hesap dimi anlattığın şey . Bizde -5000 bindeyiz 100 tl ay sonunda faiz kesiyor. Bizde bu aydan itibaren 500 tl bırakıp hemen kapatmak istiyoruz
https://www.hepsiburada.com/perwoll-yenilenen-siyahlar-hassas-camasir-deterjani-3-lt-p-ZYHEN4407
bumu 3 lt 19.
Aynen.Ozman hic sıkmayalım,har vurup harman savuralım nasılsa kalcak
Günaydın kızlar
Dün maaslar yattı diye sevinirken esimin ek hesabına 450 tl yatırmamız lazımmış.Dün aksm yatırdık.AMa bakıyorm bakiye aynı,kullanılabilir bakiye de artış yok.Noldu simdi bizim 450 tl?Faiz desem 1000 tllik hesabın faizi 450 tl olmaz.30-40 tl geliodu onu zaten çekiyor.Ay bu Finansbankdan nefret ediyorm valla.Pazartesi + bakiyeye geçmezse benim hesaplar komple sasar
Bizim düğün dönemi eşim sıkıştığı için eksiye girmiş o zamandan kaldı ben çok sonra Bilgi sahibi oldum zaten . Ama halledeceğiz 500 tl her ay hesapta bırakıcam böylece düzene girecekEsim arıcak artıya geçmezse aynen.Bence parayı tutup + ya gecircek.Öyle yapıomus.Koci öyle dedi.1 gün sonra + ya geçer dedi.Banka kullanıyor iste parayı 1 gece.Ay en güzeli kapamak
Senin kuzu buyumuste küçülmüş lelli:)Oturdum cok sukur.
Oglumun yarin giyeceklerini hazirladim.
Ihlamur attim ocaga.
Benimkiler cekirdek citliyor.
Biz daha Liseyi dusunurken bir yere yerlesse diye bizim erbas Yazilim muh. okumaya karar vermis.
Okul bakiyoruz
dogus uni.
isik uni
okan univ vs. tam burslu 400puanla aliyor.
Aiy bu cocik beni oldurcek sen direk uni oku evladim hic ugrasma ugrastirma dedim.
öss sokucim direk.
Kumasi ne ki?Kizlar merhaba
Cok keyfim kacti aslinda birikim sanirim
Aksam esim koltuga cay doktu buna hic kizmam rahatsiz olmam veya uzulmem kirilacak dokulecek yirtilacak
Ama minderler fermuarli diye israrla yikanabilecegini soyluyordu izin vermiyordum
Aksam basiretim baglandi
Kumas burus burus olmus bozulmus
Ben oturmadan kullanmadan bos evde eskittik avaz avaz bagirasim var agla agla mahvoldum. Oyle misafir agirlamam 2. Odam ztn yok yeni koltuk alacak umrumda degil cok sinirliyim. Cok sacma diyip durdu oysa 30 derecede 8 bin devir kullandim sonuclarina katlansin simdi
O kadar uzuldum anlatamam.
Ortu derseniz almam hic sevmiyorum ortu kullanmayi annemde kullanmazdi
Koyu gri duz /acik gri buyuk mavi cicekli koltuklarim.
Madem yikatti bi sekilde cozecek
tuh canım ya ck uzuldm ınsan uzulur tabiKizlar merhaba
Aksam esim koltuga cay doktu buna hic kizmam rahatsiz olmam veya uzulmem kirilacak dokulecek yirtilacak
Ama minderler fermuarli diye israrla yikanabilecegini soyluyordu izin vermiyordum
Aksam basiretim baglandi
Ben oturmadan kullanmadan bos evde eskittik avaz avaz bagirasim var agla agla mahvoldum. Oyle misafir agirlamam 2. Odam ztn yok yeni koltuk alacak umrumda degil cok sinirliyim. Cok sacma diyip durdu oysa 30 derecede 8 bin devir kullandim sonuclarina katlansin simdi
800 devir biraz yüksek gelmiş bence ondan olmuş canım üzüldüm tühhh ya. Bende öyle örtü filan sermem hiç sevmem çünküKizlar merhaba
Aksam basiretim baglandi
Gecmis olsun, Ben de ütü yapmayi dene dicektim. Yapmissin iyi de olmus. Güzel günlerde kullan.Kizlar daha kotusu olamaz dedim cikardik bastim utuyu duzeldi oh be rahatladim
Yaa canım ah keske ikram edebilsem.Gecmis olsun, Ben de ütü yapmayi dene dicektim. Yapmissin iyi de olmus. Güzel günlerde kullan.
tr_lelli , afiyet olsun. Ben daha yapamadimm Bu gün bi kac malzeme aldim eksikler var ama olsun. Yarin yapicam kendime göre. Bu sene kendimi iyi hissetmedigim icin yapamadim erkenden, cok canim istedigi halde. Hatta esime söylenip durdum, hic mi biri asure yapipta getirmez su arkadaslardan. Zaten tanidigim hepi , topu iki, üc kisi onlarda kendisi yapmazlar zaten. Neyse kendim yapar , kendim yerim artik.
Sagolasin canim, yemis kadar oldum. Gercekten üzücü böyle seylerin neredeyse bitmesi ve paylasimin cok az olmasi.Yaa canım ah keske ikram edebilsem.
Evde kimse yemiyor ben kendime yapiyorum.
Banada bi eltim verdi baska yapan veren yok.
Yani buralarda da bu adetler bitti.
Ben de dagitmadim acikcasi cunku kimseyle gorusmuyorum.
Arkadaslarimda evime yakin degiller gidemem ki yapinca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?