Kardeşinin kürtajında aramadı dimi doğru anladım baby . Bence suratına bakma evet haklısınKizlar bsy sorucam..
Once on bilgi vereyim..
Bilenler biliyor ama yeni gelenlerde tam hakim olsun. Benim cocuk sahibi olmam cok zor, ve bunu esime ilk tanistigim gun soyledim. O donem yasanan seylerde gorumce ogrenmis bana kv ile cok destek olmustu. O zmnlar durumu zordu calisma sartlari bunaltiyordu. Ama hep arar sorardi. Maddi anlamda cok destek olsada aldiklarini hic bana sormadilar. Zevkler uydugu icin sesimi pek cikarmadim hic kotu bsy gelmedi ama mesela ziyan olan makyaj malzemeleri fln oldu uzulmustum.
Asiri kiskanc, tripli kaprislidir. Gecen yil annesinin memleketine dukkan acti cok zordaydi hep destek oldum. Anneme defalarca yemege geldi ortagiyla agirladik. Geldiklerinde elini bsye surmemeye basladi hic belli etmedim 1 aksam icin dunya is cikti hep hallettim..
Dugun zamani ozellikle yanimda istesemde akraba kizina elbise sozu oldugu icin kina gunu gec kalktigi icin dugun gunu benle pek ilgilenmedi ama kuafore hep laf atti yapamadi beceremedi dedi sen nerdeydin demedim. Kuafor kendisi sac makyaj hic bsyle ilgilenmedi. Gelinligimi kuafordeki kiz giydiricekti son anda yetisti.
Sonra _ esimin dogum gunu benim soz gunumden benim olmadigim bir foto paylasti. Amcasinin kizi gorumcem esim ama ben yokum. Yorum yapanlardan biri amca kizini gelin yani ben sandi. Annemde yorum yapti gelin nerde yazdi, fotoyu kaldirdi.
Uzun zamandir soguguz. Bi sebebi yok.
Kendisi kilolu ben kilo aldigimda resmen ozguvenimle oynadi. 57 den 61 oldum. Ama amcasinin kizini 13 kilo almasina asiri deforme olmasina ragmen cok guzel diye ovdu. O zmn anladim ki aslinda cok iyi niyetli degil.
Simdi asil mevzu kardesim icin tek laf etmedi. Ayni hafta ortaginin abisi vefat etti. Cenaze gunu bizde kurtaj icin bekliyorduk ama aradik.
Ben soylememe ragmen gik demedi
Annem gecen aksam 1 saatlik yola gitti ortagina bassagligina ( komsumuz akrabalari onlarla araba ile)
Yine bsy dememis
Esim soyledi uyardi ara dedi.
Bsy yok..
Boguveresim geliyor.
3 hafta sonra dugunde gorurum.
Yuzune bakmayi dusunmuyorum
Kardeşinin kürtajında aramadı dimi doğru anladım baby . Bence suratına bakma evet haklısın
Sebeb ne acabaAramadi annem gittiginde sormamis bsy dememis
Boşver sen hiç muhattap olma utanmaz resmen insan bi geçmiş olsun derSebeb ne acaba
Boşver sen hiç muhattap olma utanmaz resmen insan bi geçmiş olsun der
Iyi aksamlar canlar :) sohbet ne güzel ilerlemis.
Bu gün cüzdanimda olan 10 tl yi harcanmis sanip zulama attim :)
Yarin asurelik alisveris yapicam, Cuma günü arkadaslarla Plan yaptik . Bir kac kisi toplanmisken, paylasmak iyi olur diye düsündüm.
tr_lelli , yazdigin hikaye cok güzeldi. Güzel, temiz Kalpli insanlarin dussinda olalim hep Insallah.@tuce_tuce , Gözünüz aydin görümcen hamile, Allah tamamina erdirsin , tüm isteyenlere de Bu güzel duyguyu tattirsin.@Esila09 , kardesine Allah sabir versin. Hem onun hem de sizin icin zor bi durum. Görümcene de bence acik acik sor neden sebebsiz böyle davrandigini ona göre Sen de tavrini koyarsin.@Pembegomlek , verdigin sltinlari almadan, kocanin telefon almasina Ben olsam müsade etmezdim. Ayrica 7 bin cok yüksek bi miktar, yok mu uygun fiyatli birseyler? Hepi topu bi sene sonra degisecek telefona Bu kadar para vermek akil kari degil.Allah kolaylik versin sana. Erkwklerin kafasi parasiz kalinca, etrafinda herkes sirt dönüp destek olmayinca anliyorlar bence.
çok iyi olurGercekden kizlar 2019la birlikde bi silkelenelim.
Benim icinde 2018 cok harcamali gecti.
Cikan tapu masrafi hele en icime oturan oldu.
Ama 2019 araba kredimiz bitecek.
kucuk taksitler bitiyor.
kartimiz taksitsiz olacak yani.
Birsey yapalim.
Her ay gr. olur dolar olur gün gibi sartlandiralim kendimizi.
Ama motive ederek burada paylasarak.
Her ay duzenli bir mebla biriksin.
Sene sonuda sermayeyi dokelim ortaya.
Bu sene bir birikim yapamamak cok can sıkıcı oldu.
2 yarim almistim teee senenin basinda bi o.
bi de zulam(o da bir artti bi azaldi)
Birde sigortadan yatan para var iste bankada.
Gun paramda gitti tapuya.
Esim verir geri ama nezaman iste.
2019 da Allah saglik sihhat verirse bir plan yapalim.
Pardon fark etmemişim . Valla bizde dün eşimle ailesi yüzünden gerildik anlıyorum seni.Kendi kendini alintilamissin
Ortada hic bsy yok dert ariyor
Esimlede kavga ettim oda ayri bsy aile dokunulmazdir biliyorum hata onuda biliyorum ama oh rahatladim iyi yaptim
Saol canım valla çok mutlu oldum kv onunla uğraşır beni bırakır belkiIyi aksamlar canlar :) sohbet ne güzel ilerlemis.
Bu gün cüzdanimda olan 10 tl yi harcanmis sanip zulama attim :)
Yarin asurelik alisveris yapicam, Cuma günü arkadaslarla Plan yaptik . Bir kac kisi toplanmisken, paylasmak iyi olur diye düsündüm.
tr_lelli , yazdigin hikaye cok güzeldi. Güzel, temiz Kalpli insanlarin dussinda olalim hep Insallah.@tuce_tuce , Gözünüz aydin görümcen hamile, Allah tamamina erdirsin , tüm isteyenlere de Bu güzel duyguyu tattirsin.@Esila09 , kardesine Allah sabir versin. Hem onun hem de sizin icin zor bi durum. Görümcene de bence acik acik sor neden sebebsiz böyle davrandigini ona göre Sen de tavrini koyarsin.@Pembegomlek , verdigin sltinlari almadan, kocanin telefon almasina Ben olsam müsade etmezdim. Ayrica 7 bin cok yüksek bi miktar, yok mu uygun fiyatli birseyler? Hepi topu bi sene sonra degisecek telefona Bu kadar para vermek akil kari degil.Allah kolaylik versin sana. Erkwklerin kafasi parasiz kalinca, etrafinda herkes sirt dönüp destek olmayinca anliyorlar bence.
Hayirlisi olsun. Bir de söyle bi durum var. Bazen insan, mutsuzsa, kendi icinde birseyleri cözemiyorsa da araya mesafe koyabilir. Belki kimseye anlatamadigi, cözemefigi bi sorunu vardir. Böyle zamanlarda insan ister istemez etrafina baska türlü davranir oluyor. Hani bi sorun ysanmadiysa, kendiyle olan sorunlari yüzündendir kim bilir. Ancak anlatir, konusulursa cözüme kavusur.Tesekkur ederim
Bilmiyorum daha once sordum cvpsiz kaldi
Bu sefer 1 telefon bekledigimi soyleyecegim ortam vs fark etmez ilk gordugum an soracagim.
Hayirlisi olsun. Bir de söyle bi durum var. Bazen insan, mutsuzsa, kendi icinde birseyleri cözemiyorsa da araya mesafe koyabilir. Belki kimseye anlatamadigi, cözemefigi bi sorunu vardir. Böyle zamanlarda insan ister istemez etrafina baska türlü davranir oluyor. Hani bi sorun ysanmadiysa, kendiyle olan sorunlari yüzündendir kim bilir. Ancak anlatir, konusulursa cözüme kavusur.
... Arkadaslar bir de su demir paralari hic kücümsemeyin derim. Hatta kuruslari bile. Ben bir Kurus olsa bile alisveris sonrasi, bozukluklari hemen kizimin kumbbarasina atiyorum. Iki ay önce, hep kuruslari atmistim, fazla param yoktu olani da atiyordum. Az attigimi düsünfügüm halde. Masallah ,50 küsürün biriktigini görünce cok sasirmistim. Bozuk para deyip gecmeyin, gercekten bereketli birikim oluyor
Migrosun yeni indirimlerini inceledim. İyice saçmalamışlar bence bakıyorum da fiyatın üzerine bin katıp sonra azıcık bir indirim yapmaya çalışmışlar . 110 gram salam 12 küsür ona bir alana bi bedava yapmışlar olacak iş mi allah aşkınıza ya . Hafta sonu şampuan saç kremlerinde indirim var yüzde kırk . O kadar indirim yapıp piyasa ile aynı orana getiriyorlar
Bilmiyorum ya 30 küsür tl ye diş macunu satmaya çalışıyorlar pesss dedim valla . Bu kadar olmaz ki incelemek istiyorum aslında markette ama eşim aşırı sıkılıyor yanlız gitmem lazım onu da ben hiç istemiyorum . Ayrıca komili 4 lt sıvı yağ 29 tl aktüelde . Biz bir öncekinde 5 lt yi o fiyata aldık zatenYok canim tam tersi migrostaki indirim daha gercekci
Persil 8 kilo orda 28 lira sokta aktuelde 38 lira bimde 40 liraya satildi
Rinso 3 lt 14.5 perwoll 15 liraydi a101de 20 lira, rinsoyu gecen yil 18 liraya bimden almistim.
Benim aldigim sampuan da gratisten ucuzdu.
Daha cok ornek var
Oranlar degisir ama cogu urun boyle
Fairy platinium 63 kurusa aldim
Gecen 1.8 tl ye havlu kagit aldim
Artik tek tek bolup aliyorum
Yeni moda buyuk pak tane fiyatlari daha pahali
Mesela 3 lt sizma zeytinyagi 55 liraydi aktuelde gordum ben yine migrostan 2 lt 39 a almistim.
Bilmiyorum ya 30 küsür tl ye diş macunu satmaya çalışıyorlar pesss dedim valla . Bu kadar olmaz ki incelemek istiyorum aslında markette ama eşim aşırı sıkılıyor yanlız gitmem lazım onu da ben hiç istemiyorum . Ayrıca komili 4 lt sıvı yağ 29 tl aktüelde . Biz bir öncekinde 5 lt yi o fiyata aldık zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?