Küçük Düşün Büyük Olsun!

Evet bak raf ömrü bende aşırı dikkat ediyorum. Raf ömrü düşen ürünler indirime giriyor bunu en çok A101 ve bim gibi marketlerde görmek mümkün . Birde ömrü azalanlar rafta en önde duruyor . Diş macunu içinde özellikli bir macun olsa neyse aman sinir oldum

E Esila09 kurtaji yasamis biri olarak tamam beklentide olmuyorsun ama arayan insanlar insanin onemsendigini hissettiriyor .
Esimin calisanlari aradi bizi ya soforler patronlar esleri hastaneye gelmek istediler ben istemedim.
agri sanci korku gelmesinler dedim bu haldeyken.
Kucuk kaynim sevmem kendisini o bile hastaneye geldi.
gorumcem gorumcemin oglu.
Esimin arkadasi aradi annesi evime geldi 70 yasinda kadin bana gecmis olsuna.

Yani baya ayip etmis.
Bence tavrini koy.
iyi gunde herkes herkesin yaninda yani.
Önemli olan hastalikda yaninizda olmasi.

Bence taksitleriniz bitince bir duzen oturtursunuz.
Mesela alisverisinizi liste yapip alir kalan bir miktar parayi kenara atarsiniz.
Kendize aylik bir butce plani yaparsiniz.
öyle durumda olan arkadaslarin her ay gr. alabildigini gördüm.
Yani alamam derken kac gr. oluyor insanin.
sasiriyorsun
Umarim toparlanip baslariz.
Bi konusalim bu isi.

Altinda zarar edersiniz diye dusunuyorum.
Altin kisa vade icin iyi bir yatirim degil.
Dolar hic almadim inis cikisini kurunu cok takip edemedim.

Uykum kacti iyimi.
Nasil uyucam bakalım.
Dualar ettim zikir cektim.
yok uykum gelmiyor bisi yicem sanirim yaw.

Canım görümcenin tavrı hos ve iyi niyetli değil bence de.
Anladığım kadarıyla sen onu bu haliyle kabullenmişsin. ( benim görümce de öyle. Ne o sorar ne o iyi d8lekte bulunur. Ne ben. Önceden çok üzülürdüm ben gelince onlara bulunduğum odadan başka odaya geçerlerdi.hosgeldin bile ermezlerdi vs. Suanki tek ortak payda oğlum. Inşallah rabbim de sana hayırlı bir evlat nasip eder amin.)

Aramamasina üzülmüşsün... haklisin
Ama bazı insanlarda böyle..

Canım telefonu satmak için alacakmış.
Yanı paraya çevirmek için alacakmış. Benim rızam olmadığıni söyledim.

sende biliyorsun ztn mesele yasadığın kayıp değil, o süreç çok kötü, o gün kardeşime kahvaltı yaptırmışlar, mecbur narkoz süresini beklediler, ben eşi annem kayınvalide hepimiz 1 yudum su içmedik o aç o susuz diye, akşam eve döndüğümüzde bitmiş durumdaydık.

Kabullenmekten öte artılar çoğunluktaydı bir diyalogumuz vardı şu anda yok, çok üzülüyorum ama elimden de bişey gelmiyor. Bakalım nasıl karşılaşıcaz ..

Günaydın
Eksikler ortaya çıkmaya basladi.
Pazardan aldigim sebze falan bu haftada idare eder beni(patlican, kabak, biber falan var)
Ama kahvaltiligimiz ve meyve eror verdi bile.
Hafta sonu demek kahvalti demek bizde.
Esim evde olunca yedigimizden anliyoruz kuymaklar omletler menemenler yumurtalar.
O olmayinca ben kendime hazirlamiyorum.

Bugun cikmisken onlari halledicem.

Okulundan asi kagidi yollamislar tetanoz icin. Biz kabul edersek olacakmis.
Esim kabul etmedi.
Cocuga ne vurduklari belli degil guvenmiyorum artik.
Saglikocagina yonlendirsinler ozaman dedi.
Kabul etmedik bakalim.
Bugun dersi var kuzunun.

Dunden yemegim var kafam rahat.
Camasirlari asip mutfagi toparlar cikariz okuldan gelince.

Tabiki araması lazım.Ama aramıyorlar bacım genelde.Benim annemde görümcemler doğım yaptı kostur kostur gitti,takısını taktı.2 sine de.Kardesim doğum yaptı kvdem dahi almış hediye gelmiş.Takı makı hak getire.Komsusuna bile çeyrek takar.Kardesimin durumu iyi diye,almıs bisey gelmis.Hele 2.dogumunda görümcemler hediyeyi bizle yolladı düşün!Sanki senin hediyene ihtiyacı var milletin.Özetle erkek tarafı bu konuda niyeyse böyle.Önemsemiyorlar.Tavrını göster tabiki.

Nasıl bölüyırsn kız?İzin veriyorlar mı?paketi acmaya

O al sat isinde cok zarar eder bacım.Kutu açılmasa dahi yarıya düşecek o fiyat.Alıskanlık yapacak.Düsün 2 telefon 14 bin.Satsa satsa 8-10 bin edecek külliyen zarar.Acil se kredi çeksin daha mantıklı.

Hayırlı haberlerle gel cnm.
Yas kac 3 aydr olmuyor dersen folik asit verir yollar.1 yıldan önce bakmıyorlar genelde tam anlamıyla.

Kızlar bişey sorucam belki duyan bilen vardır aradım taradım bulamadım.
Ben bir ara nerde nasıl gördüm hatırlamıyorum, bir çiftlik görmüştüm. Sana özel mandalina ağacı , meyve ağacı vardı, her yıl üründe gönderiliyordu.
Böyle bişeyi duyan varmı, ya nasıl arasam da bulsam

Hayırlı haberlerle gel cnm.
Yas kac 3 aydr olmuyor dersen folik asit verir yollar.1 yıldan önce bakmıyorlar genelde tam anlamıyla.
31 canım 3 ay önce kan değerleri vitaminler folik asit hepsi normal değerdeydi acaba kistmi var diye gitmek istedim 4 yaşındada bir kızım var
bakmayacakları için özele gidim dedim yinede bilgi verir heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…