Selamlar
Bu ay herkesi fena vurmuş anlaşılan bizde çok hemde çok dardayiz bu ara ama buna da şükür aç değiliz
Bizimde kredi kartı ilk defa 500 leri buldu tadilat dolayısıyla nerdeyse bilezik bozduracaktik eşim bozdurmak istemedi o yüzden bu ay böyle Darda geçiyor olsun bu ay da geçer Allah'ın izniyle
Ay evde bı ton eksik var oğlanın bezi en acil olan kartin hesap kesimi iki gün önceydi bezi karta alicaz
İnanın ekmek alacak para yok ne yazı ki bu yüzden bu gün epeyce hamur yoğurup bazlama yapicam akşam içinde peynirli gözleme çay kahvaltılık yapicam bu ay böyle gecicek artık
Yani kızlar değil birikim yapmak bu ay nasıl gecinirim karnımı doyururum diye. Cabaliyirum
Ya bazlamayi ara ara yaparım seviyoruz bileziği de bizde öyle düşündük bu dönemde bozdurduk mu bir daha mümkün değil yapamayız diye eşim bozdurmamak için elinden geleni yaptı sağ olsunvalla harika
bazlama yapan kişielre hayranım
annemde yapar bzie verir
ne güzel bir çözüm bulmuşsun
valla o ayı dar bir şekilde geçirmek en iyisi bilezik giderse geri gelmiyor
Ya bazlamayi ara ara yaparım seviyoruz bileziği de bizde öyle düşündük bu dönemde bozdurduk mu bir daha mümkün değil yapamayız diye eşim bozdurmamak için elinden geleni yaptı sağ olsun
Ne yazikki bende başladım dondurucuya ufak ufak benim iki dondurucuda dolu buz dolabının kine başladım yapacak bişi yok memleketten gelenler olmasa mümkün değil zaten yetiştirmek
Rabbim size,ablaniza ve bütün Darda olanlara yardım etsin inşallah gerçekten çok zor
Aminnnamin çok tşk ederim
allah sizede tüm darda olanlara da ayrım etsin
kızlar bende okurum yasinsendende Allah razi olsun canim.
Hatta dileyen olursa ben okurum 1 yasin okuyalim.
Ablanin islerinin yoluna girmesi icin onun önundeki tum engeller acilsin evine bereket bolluk gelsin diye niyet ederek okuyalim
Cogumuz öyle buayYani kızlar değil birikim yapmak bu ay nasıl gecinirim karnımı doyururum diye. Cabaliyirum
allah razı olsuncanmkızlar bende okurum yasin
Rabbim hepimize yardım etsin inşallah gerçekten çok zor Allah'tan kira falan odemiyirum yoksa mümkün değilCogumuz öyle buay
bende okurum canımall
allah razı olsuncanm
bn de öyleyim yaa hatta annemin günü var bu ay, 1000tl bana borc vericek onu ocakta vericem ınsAllahBereket versin bacımmm
Valla bende 0 birikimm
sigorta parasını degerlendırebıldnmı canım su aralar pıyasa dusuk baya hatta daha da duscek dıyorlar tl nin hiç degeri kalmadı yaaBenim bu yıl sigortadan para cikinca yine
Kurban oldugum vallahi bana toptan verdi birikimimi dedim.
Çunku ben bu kadar odemeyle bu yil zaten kenara bisi atamazdim.
Kendimden umudum yoktu.
ben de okurum lelli sayı alırsan haberim olsunsendende Allah razi olsun canim.
Hatta dileyen olursa ben okurum 1 yasin okuyalim.
Ablanin islerinin yoluna girmesi icin onun önundeki tum engeller acilsin evine bereket bolluk gelsin diye niyet ederek okuyalim
allah razı olsun
tl de duruyorsigorta parasını degerlendırebıldnmı canım su aralar pıyasa dusuk baya hatta daha da duscek dıyorlar tl nin hiç degeri kalmadı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?