- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
benımki de ıgneli asılama oldu 10gun kadar yaklasık ıgne vuruluyomus benım 3.gunde olustu hemen reaksıyon verıyomus aynen ck sukur bzen cok uzun surebılıyo dedi drBenim 2 defa yapan arkadsım var simdi 3.ye baslıcak.O cok rahatlatıypr beni.Asılama aynı süreç bi yumurta toplama var o da anestezili zaten diyor.Transfer sonrası bekleme.Kafam alışıyor o anlattıkça saolsun.
Ben 2.asılamaya geçtim aslında . iğneli asılama denedim subatta.Kendim vurdum iğnelerimi falan.Zor değil ama opps oldu 11 yumurta oluştu mecburen iptal oldu asılamam.yasakmıs 3 yumurtadan sonra asılama.Cogul gebelik riskinden ötürü..Drum bak cok güzel tüp yaparsın sen.Yumurtalar hemen reaksiyn gösteriyor demişti.O yüzden tüpe sıcağım.
Amin kuzummm Rabbim tüm isteyenlere versin tez zamanda
O ağrı çok bet bişi.Karnim agriyor yaw bi de derlerdi ki evlen geciyor agri doğur geciyor.
Bir damla gectiyse ne olim hala o agriyi cekiyorum ayni siddetle.
Oglan bugun derse birakilcak ilac bende kani kesiyor diye direnip icmemeye calisiyorum.
2 saatim daha var bekliyorum bakalim gecsin diye
Bir yandan mutfakda isim var
yemek yok.
Söyle isim varken hasta olmaya sinir oluyorum.
O isler beni cok rahatsiz ediyor.
Bilmiyorum canim yatiyorum oglum gelene kadar gecerse guzel olacak.O ağrı çok bet bişi.
Geçer inşallah kuzum
Aminn bacımmmKizlar Rabbim gonlunuze gore versin.
Bir arkadasimiz vardi onceden yazardi o da bebek istiyordu.
Denedi once olmadi.
Hatta 1. tup denemedede olmadi diye hatirliyorum.
Sonra Benim hamile oldugum donemde yine tüp denemisti tuttu.
Hatta suan ikizleri dogdu bir kiz bir erkek.
Masallah o da cok dua etti cok istedi hic vazgecmedi.
limonlutarcinlikek nicki.
Olur insallah sizlerinde.
Bende regl oldum 2 gun erken oldum
Ben hep neredeyse 1 hafta gec olurdum.
Kurtajdan sonrada hep 2-3gun erken olmaya basladim.
Benim hormonlar kafayi yedi yeminle.
Ben bebek dusunmuyorum..
Zaten dusunsemde benimde kontrollerimi yaptirip kan sulandiriciya falan baslamam gerekmis.
Yani doktorum bir daha biz gorusmeden bebek deneme dedi.
Once bi tedbir alicaz kontroller ilaclar sonra dusun dedi.
Esiminde benimde cok hevesim kalmadi acikcasi.
O donemi zor atlattik.
Esimde hic mevzusunu acmiyor artik bende.
bende 2-3 aydr kesildi agrı.Yerleri tırmalardım ilk günü.Ağrı kesicisiz duraamazdım.Cok fena bi ağrı bilirim.Gecmis olsn cnmmKarnim agriyor yaw bi de derlerdi ki evlen geciyor agri doğur geciyor.
Bir damla gectiyse ne olim hala o agriyi cekiyorum ayni siddetle.
Oglan bugun derse birakilcak ilac bende kani kesiyor diye direnip icmemeye calisiyorum.
2 saatim daha var bekliyorum bakalim gecsin diye
Bir yandan mutfakda isim var
yemek yok.
Söyle isim varken hasta olmaya sinir oluyorum.
O isler beni cok rahatsiz ediyor.
Benim cumartesi dogum gunum 34 e dogru gidiyorum yanisi.Aminn bacımmm
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
Allahın gücüne gitmesin ama hep Allahım bi tane ver daha istemicem diyorm artık..
Rabbim oğluna sağlık versin iinsaallah
Bizim de evde konusulmuor..Regl oldım diyorm üzme kendini bak sakın diyor.Artık anlıyor..Bebek isteyenler bilir reglnin ilk 3 günü yas bizim evlerde
Sagol canim.bende 2-3 aydr kesildi agrı.Yerleri tırmalardım ilk günü.Ağrı kesicisiz duraamazdım.Cok fena bi ağrı bilirim.Gecmis olsn cnmm
yok kız simdi moda 40 da da 1 tane yapalım:)Hic öyle dsünme :)Allahım hayırlısıyla versin isteyen herkeseBenim cumartesi dogum gunum 34 e dogru gidiyorum yanisi.
35den sonra dukkani kapatirim artik :)
40dan sonrada gelsin menopoz teyze.
Bacim alir 2 paket 1 ay iceriz 10tl ile.Dısarda bi kahve olmuş 10 tl!!Türk kahvesi bu ya
Valla kızlar geldi yemekten simdi kahve içelim demişler 10 tl misBacim alir 2 paket 1 ay iceriz 10tl ile.
bizim evde şöyle durum benim zaten regl olacagım zaman 4-5 gün evvelden kahve akıntı yada leke gelir o zaman zaten bi hüzün yas havası regl olana kadar alısıyorum zaten fikre,tabi regl gunu bi aglama furyası dahaAminn bacımmm
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
Allahın gücüne gitmesin ama hep Allahım bi tane ver daha istemicem diyorm artık..
Rabbim oğluna sağlık versin iinsaallah
Bizim de evde konusulmuor..Regl oldım diyorm üzme kendini bak sakın diyor.Artık anlıyor..Bebek isteyenler bilir reglnin ilk 3 günü yas bizim evlerde
sagol Canim benim okadar degil agrim ama.bizim evde şöyle durum benim zaten regl olacagım zaman 4-5 gün evvelden kahve akıntı yada leke gelir o zaman zaten bi hüzün yas havası regl olana kadar alısıyorum zaten fikre,tabi regl gunu bi aglama furyası daha
bu arada ilk 13 yasında regl oldum 29 yasındayım her ay komalık oluyorum yerde sürünüyorum resmen iğne vuruluyorum mecbur ilaç içersem hem agrım gecmıyo hem regl gidiyor
gecmıs olsun bu aradatr_lelli
Lellim kahve bugün geliyormuş.a101 e damla sakizli turk kahvesi gelecekmis tarihini unuttum.
Ben onu cok seviyorum her marketde yok.
Alicam gelince.
Meyve eror verdi esime meyve kitlemem gerek.
Olanlari yediler.
Dun en son narlari ayakladim yine.
İhlamur kurtaricimiz oldu para versem icime otururdu kesin.
Cunku cok iciyor benimkiler.
Oglum bile her aksam 2 fincan iciyor balli limonlu.
Kime verdiysemde cok dua ettiler.
el kadar paketine 10tl verip aliyorduk dediler.
Belki 8kisiye nasip oldu vermek.
Fiyatindanda haberim yok hic almadim parayla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?