o kucuk dediklerimiz sene sonu bakinca nasil guzel geliyor insana anlatamam.selam kızlar:)
bende az önce 0,31 gr altın altım 67- tl
birikime atmış oldum
hiç birşey yapamzsam her ay böyle küçük küçük atıyım dedim ...
hadi canimmm.Lellim kahve bugün geliyormuş.
Hemide yalnızca 3.95:)
Bende deneyim hem sen gözel dediğine göre gözeldir
o kucuk dediklerimiz sene sonu bakinca nasil guzel geliyor insana anlatamam.
Hic yoktan birikti ya la oluyorsun.
Merhaba bu 0.30 Gr şeklinde nasıl aliyosunuz ben hic hakim değilim de. İnternet üzerinden mi? Veya banka hesabınızda misırf onun için hedef koydum
hiç brişey yapamıyorsam 0.31 gr alıyım dedim
tam o kadar bakiye bozuk kalmıştı
Merhaba bu 0.30 Gr şeklinde nasıl aliyosunuz ben hic hakim değilim de. İnternet üzerinden mi? Veya banka hesabınızda mi
Dibek kahvesi bende onu seviyorum bende Adıyaman kahvesi alıyorum menengicli damla sakızlı bağımlılık yapıyor mis gibi günde iki fincan içiyorum mutlakaa101 e damla sakizli turk kahvesi gelecekmis tarihini unuttum.
Ben onu cok seviyorum her marketde yok.
Alicam gelince.
Meyve eror verdi esime meyve kitlemem gerek.
Olanlari yediler.
Dun en son narlari ayakladim yine.
İhlamur kurtaricimiz oldu para versem icime otururdu kesin.
Cunku cok iciyor benimkiler.
Oglum bile her aksam 2 fincan iciyor balli limonlu.
Kime verdiysemde cok dua ettiler.
el kadar paketine 10tl verip aliyorduk dediler.
Belki 8kisiye nasip oldu vermek.
Fiyatindanda haberim yok hic almadim parayla.
Aslında tohumları ziyan etmemek lazım biriktirip bı ormana gittiğimizde bı daha gittiğimizde oraya serpmek lazım ne güzel ben kavun karpuz çekirdekleri hiç atmam mesela memlekete giderken anneme götürürüm oda bahçeye ekerKendime kupda tatli yapicam yine sanirim
Aklima tatli vuruyor cikolata istemiyordumda sutlu meyveli tatli yiyesim var.
oglumu birakim gelimde hallederim yemek yaparken.
esim 20tl birakmis taksi icin.
10tl taksiye 10tl bana.
Ben bayadir kaktus sukulent istiyordum.
Dun bir yerde gormus bir kadin satiyormus.
Hani sen bi cicek diyordun ya sukutmuydu sukultmuydu diyor dun.
sukulent dedim.
Heh ondan buldum (su nisan merasimi icin alip dagitacaklarmis bakinmislar cicekcilere) ama cesit cok bilemedim istedigini dedi.
Ayy baska bisi bulsa bukadar sevinmezdim.
istiyordum.
Sen al 5 yok yok 10tane dedim
:)
uygunmusta 3tl satiyormus kadin bunlar 250tane falan alacaklar daha uyguna gelecek yani.
yaaa ben ciceklerimi usumesinler diye iceri aldim cok seviyorum konusuyorum onlarla.
Gecen tursu yaparken sarimsak curumeye donmus gibiydi 1 disi atmaya kiyamadim topragim vardi bosta saksida ona soktum oyle atmim diye bir filizlendi bir boy verdi.
Yaa severek yapilan herseyi doga bile anliyor sana geri donuyor.
Sukredecek sebepler cogaliyor.
Geçmiş olsun canımKarnim agriyor yaw bi de derlerdi ki evlen geciyor agri doğur geciyor.
Bir damla gectiyse ne olim hala o agriyi cekiyorum ayni siddetle.
Oglan bugun derse birakilcak ilac bende kani kesiyor diye direnip icmemeye calisiyorum.
2 saatim daha var bekliyorum bakalim gecsin diye
Bir yandan mutfakda isim var
yemek yok.
Söyle isim varken hasta olmaya sinir oluyorum.
O isler beni cok rahatsiz ediyor.
Ahh ahh nasıl biliyorm o durumubizim evde şöyle durum benim zaten regl olacagım zaman 4-5 gün evvelden kahve akıntı yada leke gelir o zaman zaten bi hüzün yas havası regl olana kadar alısıyorum zaten fikre,tabi regl gunu bi aglama furyası daha
bu arada ilk 13 yasında regl oldum 29 yasındayım her ay komalık oluyorum yerde sürünüyorum resmen iğne vuruluyorum mecbur ilaç içersem hem agrım gecmıyo hem regl gidiyor
gecmıs olsun bu aradatr_lelli
20 ekim de sanırım 10 tl alışverişte Anavarza bal 5,95 A101 de.Biz o baldan kullanıyorz kızlar.Gayet güzel.Normal rakamı küçük kavanız 17 tl faln sanırım.a101 e damla sakizli turk kahvesi gelecekmis tarihini unuttum.
Ben onu cok seviyorum her marketde yok.
Alicam gelince.
Meyve eror verdi esime meyve kitlemem gerek.
Olanlari yediler.
Dun en son narlari ayakladim yine.
İhlamur kurtaricimiz oldu para versem icime otururdu kesin.
Cunku cok iciyor benimkiler.
Oglum bile her aksam 2 fincan iciyor balli limonlu.
Kime verdiysemde cok dua ettiler.
el kadar paketine 10tl verip aliyorduk dediler.
Belki 8kisiye nasip oldu vermek.
Fiyatindanda haberim yok hic almadim parayla.
benim agrım degısmedi de günlerim kısaldı sana bahsettiğim o amh degeri varya o yumurta rezervini gösteriyorAhh ahh nasıl biliyorm o durumu
Aa o derece agrı,benimde bikac aydır ağrılar kesildi.Günler kısaldı nolıyo acep hic bilmiyoz
benim agrım degısmedi de günlerim kısaldı sana bahsettiğim o amh degeri varya o yumurta rezervini gösteriyor
1in altında olursa tedavi öneriyorlar benim 0.95, aynı zamanda da erken menapoz riski demek oluyomus
acaba ondan mı azalıyor dıye korktum ama dr menopoz oyle bıse degıl regl azalmasıyla olmaz düzen sacmalar mesela 15gunde bir olursun vs vs yada pat dıye bı ay olmaz menopoz oyledir dedi
Bide ben cok inanmıyorm o test dğeri islerine.Kız kardeşim evlendi vajinusmus du ilk 6 ayda hamile kaldı.2 çocuk doğurdu maşallah.Testi geçtim.Dru doğumlarda alttan muayene ediyır biliyor musunAmh ı hatırlamıyorm ama Fsh 6.09 onu ilk drum bakmıştı.Subatta yine bakıldı onlara ama evde testler.Aksm bakarım bakalım
ovülasyon testi kullanmayı denesen internetten uygun fiyatlı alabilirsin tam yumurtlamaya denk getirdiğinde işe yarar belki öyle çok duydum hamile kalanıBide ben cok inanmıyorm o test dğeri islerine.Kız kardeşim evlendi vajinusmus du ilk 6 ayda hamile kaldı.2 çocuk doğurdu maşallah.Testi geçtim.Dru doğumlarda alttan muayene ediyır biliyor musunHazır aneztezilisin bi bakalım kistin mistin biseyin var mı diyor Ol der ve olur Allah.
3dr gezdim 3,5 sneede hepsi sonuçlar cicek gibi.Afedersin adam ceketi assa hamile kalırsın dedilerSonuc ortada
bu degeri ogrenmeden bana gttıgım dr lar hep sey dıyodu biz hasta olanları senin degerine getırmeye calısıyoruz ama dediğin gibi tık yokBide ben cok inanmıyorm o test dğeri islerine.Kız kardeşim evlendi vajinusmus du ilk 6 ayda hamile kaldı.2 çocuk doğurdu maşallah.Testi geçtim.Dru doğumlarda alttan muayene ediyır biliyor musunHazır aneztezilisin bi bakalım kistin mistin biseyin var mı diyor Ol der ve olur Allah.
3dr gezdim 3,5 sneede hepsi sonuçlar cicek gibi.Afedersin adam ceketi assa hamile kalırsın dedilerSonuc ortada
onla da ılgılı bi anım var ben daha yeni 3aylık falan bebek ıstıyodum gttım ovulasyon testı aldm bi arkdasımnda 7aydır mı ne olmuyodu anlatmıstı aynı testten al dedım ona o da aldı o ay hamıle kaldı ben hala beklemedeovülasyon testi kullanmayı denesen internetten uygun fiyatlı alabilirsin tam yumurtlamaya denk getirdiğinde işe yarar belki öyle çok duydum hamile kalanı
Oo ben 1 yıl yumurta takibi yaptım.1 sene ovu kullandım.Artık öyle fenalık geldi ki dedim yeter ya oraya ise buraya iseovülasyon testi kullanmayı denesen internetten uygun fiyatlı alabilirsin tam yumurtlamaya denk getirdiğinde işe yarar belki öyle çok duydum hamile kalanı
Benim de kötü bi anım var.Adama söylemiyorm kendi kendime yapıyorm.Sen onları gör çöpte.Gebelik testi san.Çift çizgi yi gör.Havalara uc:onla da ılgılı bi anım var ben daha yeni 3aylık falan bebek ıstıyodum gttım ovulasyon testı aldm bi arkdasımnda 7aydır mı ne olmuyodu anlatmıstı aynı testten al dedım ona o da aldı o ay hamıle kaldı ben hala beklemede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?