Küçük Düşün Büyük Olsun!

selam kızlar:)
bende az önce 0,31 gr altın altım 67- tl
birikime atmış oldum
hiç birşey yapamzsam her ay böyle küçük küçük atıyım dedim ...
o kucuk dediklerimiz sene sonu bakinca nasil guzel geliyor insana anlatamam.
Hic yoktan birikti ya la oluyorsun.

Merhaba bu 0.30 Gr şeklinde nasıl aliyosunuz ben hic hakim değilim de. İnternet üzerinden mi? Veya banka hesabınızda mi

internet bankacılığından altın hesabı açtım
altın alışa giriyorum
tl param ne kadarsa o kadar karlışığı altın satın alıyorum

Dibek kahvesi bende onu seviyorum bende Adıyaman kahvesi alıyorum menengicli damla sakızlı bağımlılık yapıyor mis gibi günde iki fincan içiyorum mutlaka

Aslında tohumları ziyan etmemek lazım biriktirip bı ormana gittiğimizde bı daha gittiğimizde oraya serpmek lazım ne güzel ben kavun karpuz çekirdekleri hiç atmam mesela memlekete giderken anneme götürürüm oda bahçeye eker

Geçmiş olsun canım
Yürüyüş yapmayı denedim mi (evin içinde)

Ahh ahh nasıl biliyorm o durumu
Aa o derece agrı,benimde bikac aydır ağrılar kesildi.Günler kısaldı nolıyo acep hic bilmiyoz

20 ekim de sanırım 10 tl alışverişte Anavarza bal 5,95 A101 de.Biz o baldan kullanıyorz kızlar.Gayet güzel.Normal rakamı küçük kavanız 17 tl faln sanırım.

Ahh ahh nasıl biliyorm o durumu
Aa o derece agrı,benimde bikac aydır ağrılar kesildi.Günler kısaldı nolıyo acep hic bilmiyoz
benim agrım degısmedi de günlerim kısaldı sana bahsettiğim o amh degeri varya o yumurta rezervini gösteriyor
1in altında olursa tedavi öneriyorlar benim 0.95, aynı zamanda da erken menapoz riski demek oluyomus
acaba ondan mı azalıyor dıye korktum ama dr menopoz oyle bıse degıl regl azalmasıyla olmaz düzen sacmalar mesela 15gunde bir olursun vs vs yada pat dıye bı ay olmaz menopoz oyledir dedi

Amh ı hatırlamıyorm ama Fsh 6.09 onu ilk drum bakmıştı.Subatta yine bakıldı onlara ama evde testler.Aksm bakarım bakalım

Amh ı hatırlamıyorm ama Fsh 6.09 onu ilk drum bakmıştı.Subatta yine bakıldı onlara ama evde testler.Aksm bakarım bakalım
Bide ben cok inanmıyorm o test dğeri islerine.Kız kardeşim evlendi vajinusmus du ilk 6 ayda hamile kaldı.2 çocuk doğurdu maşallah.Testi geçtim.Dru doğumlarda alttan muayene ediyır biliyor musun Hazır aneztezilisin bi bakalım kistin mistin biseyin var mı diyor Ol der ve olur Allah.
3dr gezdim 3,5 sneede hepsi sonuçlar cicek gibi.Afedersin adam ceketi assa hamile kalırsın dedilerSonuc ortada

ovülasyon testi kullanmayı denesen internetten uygun fiyatlı alabilirsin tam yumurtlamaya denk getirdiğinde işe yarar belki öyle çok duydum hamile kalanı

bu degeri ogrenmeden bana gttıgım dr lar hep sey dıyodu biz hasta olanları senin degerine getırmeye calısıyoruz ama dediğin gibi tık yok hayırlısı Allahtan dr umda yasın buyuk degıl kendınız deneyın dedı bakalm hayırlısı Allahtan

Kahveden konuşulmuş ben normalde eskiden beri kahve çok sevmezdim sonra eşimve ailesinden dolayı biraz biras içmeye başladım
Bizim burda meşhur karaoğlan kahvesi var
Normalde kahveler acı gelirdi ama içerdim
Bu karaoğlan kahvesi daha yumuşak ve çok güzel severek içiyorum
Dün pazardan kaynanam süt almış kaynattmıştım akşam
Birer kupa içtik kalanıyla kıbrıs tatlısı yaptım şimdi
İlk defa yapıyorum bu tatlıyı inş becerebilmişimdir güzel olmuştur

ovülasyon testi kullanmayı denesen internetten uygun fiyatlı alabilirsin tam yumurtlamaya denk getirdiğinde işe yarar belki öyle çok duydum hamile kalanı
onla da ılgılı bi anım var ben daha yeni 3aylık falan bebek ıstıyodum gttım ovulasyon testı aldm bi arkdasımnda 7aydır mı ne olmuyodu anlatmıstı aynı testten al dedım ona o da aldı o ay hamıle kaldı ben hala beklemede

Oo ben 1 yıl yumurta takibi yaptım.1 sene ovu kullandım.Artık öyle fenalık geldi ki dedim yeter ya oraya ise buraya ise Bıraktım.Anacım benim isim Allahlık.Tüp sansımı da denicem sonra salcam.Adamda %65 hız 90 m sperm var.Asılama yaptık.sonuclar bi geldi dr dedi bizim enjekte etmemize gerek yok bunları sal koşar burdanTöbe est
1 tek seyi yapamadk kafadan atma.O olmuyor.
Yoksa ovuymus değerler düşükmüş,inanasım gelmiyor.Kadın hapishane de hamile kalıyor afedersin.Yumurtlama günü mü biliyor:)
Teslimiyet sart bu iste ben onu öğrendim.Bırakcan.Rabbim hayırlısını vercek insallah

Benim de kötü bi anım var.Adama söylemiyorm kendi kendime yapıyorm.Sen onları gör çöpte.Gebelik testi san.Çift çizgi yi gör.Havalara uc: Anlatana kadar canım cıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…