Küçük Düşün Büyük Olsun!

vee uyuyabilirim sanirim artik...

Esim grip diye nazlaniyor.
yemek yedi.
ihlamurladim ikisinide
sonra cekirdek, kurabiye, meyve..
az once son bi sicak bisi dahami icsem ki dedi.
kusburnu yaptim.
Yatin zibarin da dedim.

Kucukde kurtlu bu aksam doymak bilmedi.
anne meyve anne ihlamur anne kurabiye anne cekirdek anne peynir oglum kuscan yeter dedim.

Annemlerde cok alirlardi ama yenmezdi hala ziyan ederler kimi zaman.

Ama bizde boyle alipta yeniyorya ziyan olmuyor ben hep marketemi gitcem beğ dedigim zamanlar bile hosuma gidiyor.
Seviyorlar ziyan olmuyor yeniyor.
Tatli geliyor belki yensinde ziyan olmasın..

Ayıptır sorması ne sorun vardı.benimde geç oldu ondan sordum.kafanı rahat tut yeter

Ayıptır sorması ne sorun vardı.benimde geç oldu ondan sordum.kafanı rahat tut yeter
Bilinen bi sorun yok canım.En son temmuzda tüpte sıvı var dedi dr laparoskopi yaptı sıvı çıkmadı.Sağ tüpüm tıkalıydı laparoskopide az açıldı.Gecen kasımda 1 asılama denedik tutmadı.Esimde maşallah sorun yok.Ben de düzenli yumrtlama var.Progestanlarda 17-19 çıkıyor hep yumurtlamam iyi.Ama gel gelelim sebepsiz interfilite diyr dr.3,5 sene dir bekliyırz artık yasım da geçmeden tüpe gecelim istiyorm.31 yasındayım çünkü..

Dısarrdan cok baskın bi karakter gözüküyrm sanırım:)Yada esim cok uysal gözüküyor.
Esimin bi grup var ailecek görüsüyorz.Araba aldılar bitanesi,hayırlı olsn yazdım grıuptan whsattan.Esler yk kadınlar var grupta.Konu araba seçmeye geldi.Ben ben karısmıyorm valla ,alsın istediğini dedim.Hepsi aa hayatta inanmayız yazdı Valla hic de karışmam.Zaten karışmama da gerek kalmaz.Benim adam Macır 40 düşünür 1 alır
Demek dısardan dominant görünüyrm.Halbuki hic sıfır dominantlık

canım hayırlısıyla olsun da geç olsun güç olmasın
bizde gecen ay demıstık ocakta tekrar asılama dusunuyoruz 3 4 defa deneyip tüp bebeği ben de dusunuyorum Rabbim hayırlısını versin nasip hepsi
seni çok iyi anlıyorum

canım konu içinde konusmak istemiyorum ama amh testi var yaptırdın mı hiç tedavi aşamasında önemli bu değer

2 asılamaya ben sıcak bakamıyorm ya.Drm da bi asılama yap diyo ama ben de zaten imkanlar kısıtlı 3000 tl asılama verceğime ,az daha verip tüp yapayım diyorm.
Tez zamanda ins güzel haberler verirsin kuzummm

2 asılamaya ben sıcak bakamıyorm ya.Drm da bi asılama yap diyo ama ben de zaten imkanlar kısıtlı 3000 tl asılama verceğime ,az daha verip tüp yapayım diyorm.
Tez zamanda ins güzel haberler verirsin kuzummm
tüp bebek daha zorlu bi surec o yuzden bnde bı kac kere asılama yapıp sonra dusunuyorum 1.5yıl oldu denemeye baslayalı
ınsAllah hayırlı haberler alalım canım benım

tüp bebek daha zorlu bi surec o yuzden bnde bı kac kere asılama yapıp sonra dusunuyorum 1.5yıl oldu denemeye baslayalı
ınsAllah hayırlı haberler alalım canım benım
Benim 2 defa yapan arkadsım var simdi 3.ye baslıcak.O cok rahatlatıypr beni.Asılama aynı süreç bi yumurta toplama var o da anestezili zaten diyor.Transfer sonrası bekleme.Kafam alışıyor o anlattıkça saolsun.
Ben 2.asılamaya geçtim aslında . iğneli asılama denedim subatta.Kendim vurdum iğnelerimi falan.Zor değil ama opps oldu 11 yumurta oluştu mecburen iptal oldu asılamam.yasakmıs 3 yumurtadan sonra asılama.Cogul gebelik riskinden ötürü..Drum bak cok güzel tüp yaparsın sen.Yumurtalar hemen reaksiyn gösteriyor demişti.O yüzden tüpe sıcağım.
Amin kuzummm Rabbim tüm isteyenlere versin tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…