Merhaba bugün 5,57 den kapattıSu an dolar ya da altin alinmali mi yoksa biraz daha beklemeli miyiz?
Lellim senin enerjine hayranımValla Bugun iyi hissetmiyor dedigim gun bike bir ton is yapmis oluyorum.
Bunye pes etmeye alisik degil :)
Maalesef ithalAa o da mı ithal
Ekmek de yiyemicez artık.
aynen öyle hayat pahalı ve şartlar zorBende kimi duysam ist. Dan geldim diyor. Göçüp geliyorlar iş kalmadı ki istanbul da eskidendi o taş toprak altın
Son enerjiler bitti kuzu.Lellim senin enerjine hayranım
Ayıptır sorması ne sorun vardı.benimde geç oldu ondan sordum.kafanı rahat tut yeterGünaydın hanımlar
Dün aksm 4 gün erken regl oldum.Sanırım migren için içtiğim parollardanMoralmanlarım sıfırrr
Bize yaza tüp bebek yolları gözüküyor..Olmucak bu is böyle
Verdim kendimi çikilatayaaa
Bilinen bi sorun yok canım.En son temmuzda tüpte sıvı var dedi dr laparoskopi yaptı sıvı çıkmadı.Sağ tüpüm tıkalıydı laparoskopide az açıldı.Gecen kasımda 1 asılama denedik tutmadı.Esimde maşallah sorun yok.Ben de düzenli yumrtlama var.Progestanlarda 17-19 çıkıyor hep yumurtlamam iyi.Ama gel gelelim sebepsiz interfilite diyr dr.3,5 sene dir bekliyırz artık yasım da geçmeden tüpe gecelim istiyorm.31 yasındayım çünkü..Ayıptır sorması ne sorun vardı.benimde geç oldu ondan sordum.kafanı rahat tut yeter
Günaydın cnmGünaydın kızlar
canım hayırlısıyla olsun da geç olsun güç olmasınGünaydın hanımlar
Dün aksm 4 gün erken regl oldum.Sanırım migren için içtiğim parollardanMoralmanlarım sıfırrr
Bize yaza tüp bebek yolları gözüküyor..Olmucak bu is böyle
Verdim kendimi çikilatayaaa
canım konu içinde konusmak istemiyorum ama amh testi var yaptırdın mı hiç tedavi aşamasında önemli bu değerBilinen bi sorun yok canım.En son temmuzda tüpte sıvı var dedi dr laparoskopi yaptı sıvı çıkmadı.Sağ tüpüm tıkalıydı laparoskopide az açıldı.Gecen kasımda 1 asılama denedik tutmadı.Esimde maşallah sorun yok.Ben de düzenli yumrtlama var.Progestanlarda 17-19 çıkıyor hep yumurtlamam iyi.Ama gel gelelim sebepsiz interfilite diyr dr.3,5 sene dir bekliyırz artık yasım da geçmeden tüpe gecelim istiyorm.31 yasındayım çünkü..
2 asılamaya ben sıcak bakamıyorm ya.Drm da bi asılama yap diyo ama ben de zaten imkanlar kısıtlı 3000 tl asılama verceğime ,az daha verip tüp yapayım diyorm.canım hayırlısıyla olsun da geç olsun güç olmasın
bizde gecen ay demıstık ocakta tekrar asılama dusunuyoruz 3 4 defa deneyip tüp bebeği ben de dusunuyorum Rabbim hayırlısını versin nasip hepsi
seni çok iyi anlıyorum
Valla bütün testleri yaptılar 2 kere ama içinde var mı yok mu hic bilmiyorm kuzumcanım konu içinde konusmak istemiyorum ama amh testi var yaptırdın mı hiç tedavi aşamasında önemli bu değer
tüp bebek daha zorlu bi surec o yuzden bnde bı kac kere asılama yapıp sonra dusunuyorum 1.5yıl oldu denemeye baslayalı2 asılamaya ben sıcak bakamıyorm ya.Drm da bi asılama yap diyo ama ben de zaten imkanlar kısıtlı 3000 tl asılama verceğime ,az daha verip tüp yapayım diyorm.
Tez zamanda ins güzel haberler verirsin kuzummm
Benim 2 defa yapan arkadsım var simdi 3.ye baslıcak.O cok rahatlatıypr beni.Asılama aynı süreç bi yumurta toplama var o da anestezili zaten diyor.Transfer sonrası bekleme.Kafam alışıyor o anlattıkça saolsun.tüp bebek daha zorlu bi surec o yuzden bnde bı kac kere asılama yapıp sonra dusunuyorum 1.5yıl oldu denemeye baslayalı
ınsAllah hayırlı haberler alalım canım benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?