gecen sene bırıktırmıstım eşimle aylık max ne kadar harcadıgımızı az cok tahmın edıyorum ona gore belli mıktar kenara koymustum. gecen yıla gore tahmınım yanı. ama her ay kredı kartında bellı mıktarın ustune cıkmıcam dıye kendımı kosullandırıyorum ona gore aylık bırıkımımı hesaplıyorum.suanda bırıkımım yok ama mayıs gıbı baslıcam ınsallahHedefi nasıl belirliyorsunuz peki?
Montlar 40,50,60 a düşmüşşamin canımm :)
ihtiyacın varsa abartmadan düşünebilirsin, kaç liraymış ki
Olsun canım ne birikirse kâr'dır.tr_lelli kuzu ben bekarım o yüzden evliler gibi olmuyo
illaki eve katkım oluyo ancak öyle büyük şeyler değil
bende onumuzdekı yıla cıkarsak ınsallah mart ayı dahıl hedefım 15bın
şimdi işe gıtme vaktı bakalım buhun kac tl harcıcam
İnsAllah burdayım artıkBen israftan kacinma topigini bir ay önce kesfettim ve bastan okumaya basladim. Bir romandan heycanli geldi bana.
Tavsiyeleri uygulamaya basladim, dertlerinizi okudum. Sana cok güldüm, sizinle üzüldüm. Ama en cok 1000. sayfandan sonra kayboldun ona ben üzüldüm. Burda buldumya ne mutlu oldum. Bundan sonra biryere kaybolma emi.
O kızceni öperim iyisindir umarımSelamlar, maaşım yattı bugün Rabbim bereket versin
Haftasonu güne gitcez kızçemle, 150 tl oraya...
Analık izni bitince ücretsiz izne ayrılmaya tam olarak karar verdim gerekmedikçe maaşa dokunmucaz, sadece fatura için gerekecek diye planlıyoruz
Eşimin maaşıyla ayaklarımızı yorganımıza göre uzatmalıyız artık
Hepinize sevgiler :)
Teşekkür ederim canım özledim sizi ya, iyiyim şükür anneliğe alıştım artık, bebiş gene gazlı ama bugünler geçecek:)O kızceni öperim iyisindir umarım
Minnak kuzununda gazı duzelmistir düzene girmistir insAllah
Hayırlı olsun canım verdigin kararda.
Allah hepimize güzel günler göstersin insallah. Ben seni kirici olmadigini gördüm. Benimde üc cocugum var ve yurtdisinda yasiyorum.İnsAllah burdayım artık
Bazen insanlar insanları kırabiliyolar kırıyoruz,kırılıyoruz.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın her daim
Dikkat etmeye calısıyorum, kırmamaya çalısıyorum.
Ama en fazla ben kırılıyorum bu seferde.
Umarım bilgilerinizi paylaşır bol bereketli yatırımlar yaparız.
Üzüntüde ,dert de, mutlulukda bizler icin.
Rabbim size bağışlasın kuzularınızıAllah hepimize güzel günler göstersin insallah. Ben seni kirici olmadigini gördüm. Benimde üc cocugum var ve yurtdisinda yasiyorum.
Hemen hemen senin zamanina yakin dogum yapan bi arkadasim var kizi cok huysuzdu 40ına kadar annesi kaldi nerdeyse yaninda simdi bal oldu balTeşekkür ederim canım özledim sizi ya, iyiyim şükür anneliğe alıştım artık, bebiş gene gazlı ama bugünler geçecek:)
bence begendıgın varsa al bı tane canım cok uygun cunkuMontlar 40,50,60 a düşmüşş
sakın senı yuldırmasın araba bakımı gereklı her kahrımızı cekıyo arabalar oda bı yatırım bence kotu gunler ıcınEşim bugün arabamızın bakımını yaptırdı
1000 tl tutmuş yaa içim gitti
Taksit yaptıracak bu da demek oluyor ki
Kredi kartı ödememiz azalmayacak
ya marketlerın manav kısmı ne kadar pahalıBen bugün 10tl harcadım.
Dün aksam esimde tatlı almis.
Yogurduda ben aldirdim.
Ufak tefek eksileni esim isten gelirken aldiriyorum.
Ekmegide zaten esim aliyo her aksam.
Bu hafta sonu yokum alisveris yapmıcam.
Haftaici de bisiler almadan haftayi bitirmeyi planlıyorum
Evde olanlar yeter bu hafta.
o ekstralar hepımızde cıkıyor canım cunku hayat devam edıyor. hedeflerde bazen tutmuyor. bak bugun ıcın 5 tl dedım 8 tl harcadım.Beth18 Harikasın canım ya
Hedefin belli
Ben bugun kart borcumuzu düşürmeye çalıştıkça, her ay azalan miktarın yerine yenisi çıkıyor
Ki kıyafet alışverişlerini gezmelerinden vs herseyi azalttım
Ama illa birşey oluyor
O kadar uğrasıyorum her harcamaya dikkat ediyorumam.. sünnet düğününden sonra borçlar bitmedi hala evimde bazı değişiklikler yapmıştım.
Gelir kadar gider var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?