- 2 Nisan 2014
- 2.222
- 3.582
- 133
Hadi bakalım hayırlısı :)Hemen hemen senin zamanina yakin dogum yapan bi arkadasim var kizi cok huysuzdu 40ına kadar annesi kaldi nerdeyse yaninda simdi bal oldu bal
Bi gülüyo bir laf dinliyo biz konusyoruz o bize bakıp dinliyo
Kokoş kokoş bide
Gittikce dahada bal olurlar artık :)
Lcw varsa yetiyo canımHadi bakalım hayırlısı :)
Bizim de bu ctesi 40ımız çıkıyo:) ben de kokoş giydirmek istiyorum ama sivasta cicili bicili şeyler bulamıyorum geçen gün çarşıya çıktık güç bela, ilk kez bebek arabamızı sürdük, bizim minnak ciyak ciyak ağladı, pek gezemedik, zorla 2 giysi bulup alabildim, zevkime göre bişey yokinternetten kaliteli kumaşları olan kokoş ciciler araştırıp alacağım
Market indirimlerini takip edebilirsinaslında bende pazarları cok sevıyorum ama calısınca zor oluyo bıde pazar uzak bıraz bende yemeklık kadar alıyırum 3 parza sey aldım 5 lıra tuttu ama yınede ucuz olanlardan aldım papates ıspanak kabak
Ben hic sıkıntı yasamadım ama surekli almiyorum.bende lcwnın kumasları hemen soluyo onu pek begenmıyorum
Şok u ben hic sevmedimmalesef cevremde çagrı/semt marketlerı de yok canım şok var bıde cagdas var oralarda da pahalı
Evet o konuda sansliyiz ama ben burda taze baliga hasretim. Buraya gelene kadar bayatliyor.
bu amcayı bılıyom cok zengın hatta dunyanın sayılı zengınlerınden :) guzel demıs ılk hedefım amcanın ılk soyledıgını yapmak ıkıncı bı gelır kaynagı bulmak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?