Karısim ilac dedigin nedir trlelli. Nerede yaptiriyorsun?
canim yukarida sana yazdim ama görmezsin belki diye bide alintilayayim dedim.Seni hep ekonomi topiklerinde görüyorum maşallah.
Nasıl gidiyor birikimler?
Merhaba ipekcim. Ben tasarruflu insanlarin arasinda mutlu oluyorum acikcasi. Har vurup harman savuranlari pek anlayamiyorum. Napayim anladigim anlastigim insanlarla birlikte olmak daha iyi geliyor. Sen ne yapiyosun? Kizin nasil. Buyumustur simdi. Ilkokula basladi mi?
Banlanmissin neyse gelince okursunKarısim ilac dedigin nedir trlelli. Nerede yaptiriyorsun?
Bereketli olsun.ne guzel annen yakınındatr_lelli ben uzaktayım annemden
neyse bugun 21 tl ıle gunu kattım marketten bunalrda
1 ekmek
salatalık
domates
kıvırcık
tavuk
sut
yogurt
kahvaltılık gevrek
21 tl tuttu
işe gıt gel para harcamadım
Umarim basarırsın insan isteyince oluyoraz önce bi birikim topiğinde okudum bi bayan 1 yıllık birikim planı yapmış ve yıl sonunda onu tutturmuş.. çok hoşuma gitti ben aylık olarak yapıyordum ve çoğu zaman hesabımı tutturamıyordum. bende artık yıllık birikim planı yapıcam ve 1 ay çok harcarsam diğer ay dengelemek zorunda kalıcam.. Aralık maaşı dahil bi birikim planı yaptım Rabbim uygulamayı nasip eder inşallah :)
amin canımm :)Umarim basarırsın insan isteyince oluyor
Bende hafta sonu yıllık plan yaptım
Bugün avans günü
Lcw montlar indirimdeyniş içim gidiyor
Napsam..
Hedefi nasıl belirliyorsunuz peki?bende onumuzdekı yıla cıkarsak ınsallah mart ayı dahıl hedefım 15bın
şimdi işe gıtme vaktı bakalım buhun kac tl harcıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?