Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben ihtiyaclarimi 60tl hallettim simdilik

3 krem,karisim bir ilac,gulsuyu,pudra 60tl tuttu.

Merhaba ipekcim. Ben tasarruflu insanlarin arasinda mutlu oluyorum acikcasi. Har vurup harman savuranlari pek anlayamiyorum. Napayim anladigim anlastigim insanlarla birlikte olmak daha iyi geliyor. Sen ne yapiyosun? Kizin nasil. Buyumustur simdi. Ilkokula basladi mi?

Aynı canım ya. Sıkıntılar oluyor bazen ama Allah kaldıramayacağımız yükü vermez sanırım.

Kızım bu sene son anaokuluna gidiyor, seneye ilk okula gidecek. Senin oğlun ne yaptı?

Karısim ilac dedigin nedir trlelli. Nerede yaptiriyorsun?
Banlanmissin neyse gelince okursun
Leke tedavisi gormustum evvel zamaninda (cildim cok hassas gunes koruyucu kullaniyorum)cilt doktorumun verdigi bi karisim vardi(receteseni sakliyorum) ara ara yaptiriyorum cilt akne ve lekelerine iyi geliyo karisim o
35tl civari tuttu.

Anneler iyiki var!
Annem alisverise cikmis ev icin banada 1kilo kiyma ve 1tabaka pirzola tavuk almis
Oglum seviyo diyede kuruyemis almıs sagolsun.
Sürekli aliyo kasap,bakliyat masrafım olmuyo bazen sayesinde..
Alisverisi en az yaparak bazen ayı bitiriyorum.

ne guzel annen yakınında tr_lelli ben uzaktayım annemden

neyse bugun 21 tl ıle gunu kattım marketten bunalrda
1 ekmek
salatalık
domates
kıvırcık
tavuk
sut
yogurt
kahvaltılık gevrek
21 tl tuttu
işe gıt gel para harcamadım

az önce bi birikim topiğinde okudum bi bayan 1 yıllık birikim planı yapmış ve yıl sonunda onu tutturmuş.. çok hoşuma gitti ben aylık olarak yapıyordum ve çoğu zaman hesabımı tutturamıyordum. bende artık yıllık birikim planı yapıcam ve 1 ay çok harcarsam diğer ay dengelemek zorunda kalıcam.. Aralık maaşı dahil bi birikim planı yaptım Rabbim uygulamayı nasip eder inşallah :)

Umarim basarırsın insan isteyince oluyor
Bende hafta sonu yıllık plan yaptım
Bugün avans günü
Lcw montlar indirimdeyniş içim gidiyor
Napsam..

Bende bugünden itibaren tasarrufa başlayacağım inşAllah. Rabbim yardımcım olsun :)
Maaşımı aldım. Kartlarımı yatırdım. Aylık harcama miktarımı ayırıp, kalanı şimdilik bankada tutuyorum ama en kısa zamanda onu da diğer hesaba aktaracağım bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…