yaaa canim ne hosmus.Allah razı olsn canım amin ınsAllah gercekten eminim tanısan sen de ck severdin
evimizin yanında pazar kurulurdu ramazanda dusun koca bi sini yemek hazırlardı ananem ezan okununca pazarcılara dagıtırdım ben
derdim anane önce biz bi acsaydık
olmaz derdi onlar bi baslasın biz rahat rahat yeriz
bi anım daha var cok komik
yagmur yagmıs cok pazarcı kadınlar yakın dıye ananeme sıgınmıs 4-5kadın,tabi sobada yanıyo gürül gürül
bi geldik ananem uzun donla oturuyo evdeannem dedi noluyo anne, ıslanmıslar eteklerimi onlara verdim en son ustumdekini de verdim ben boyle kaldm demıstı
Ay ne iyi insanmış mekanı cenet yatıgı yer nur olsun inşallah ben onun için bir yasin okucam canım bak tanımıyorum ama arkasından allah binkere razı olsun diyorum işte herkes bu dünyadada öbür dünyadada yerini hazırlarmışşAllah razı olsn canım amin ınsAllah gercekten eminim tanısan sen de ck severdin
evimizin yanında pazar kurulurdu ramazanda dusun koca bi sini yemek hazırlardı ananem ezan okununca pazarcılara dagıtırdım ben
derdim anane önce biz bi acsaydık
olmaz derdi onlar bi baslasın biz rahat rahat yeriz
bi anım daha var cok komik
yagmur yagmıs cok pazarcı kadınlar yakın dıye ananeme sıgınmıs 4-5kadın,tabi sobada yanıyo gürül gürül
bi geldik ananem uzun donla oturuyo evdeannem dedi noluyo anne, ıslanmıslar eteklerimi onlara verdim en son ustumdekini de verdim ben boyle kaldm demıstı
Bende aynı savaş alanı oluyor hele ki ev bazen o daha beterya bende sabahları daha erken kalkmam lazm ama kalkamıyorum anca kahvaltı edıp ustumu gıyıyorum
yatak falan cogu zaman toplamıyorum ya ölüm var kalım var benım de aklıma hep o gelır daha dıkkat edıcem bundan snra ınsAllah
Allah razı olsun canım sizin kalbiniz de öyle güzelNe kadar güzel bir kalbi varmış...
2009da vefat etti canım aminn Allah razı olsun Allahım bu ıyılıklerini yuregini önünde bulundursun cennetıne koysun ananemi de cümlemizi deyaaa canim ne hosmus.
Vefat ettimi ?
ettiyse Allah rahmet eylesin.
Yasiyosa Allah uzun ömur versin.
ah canım benım ya duygulandırdın beni Allah razı olsun insAllah biz de arkamızdan iyi seyler soylenen insanlardan oluruz çok tesekkur ederımAy ne iyi insanmış mekanı cenet yatıgı yer nur olsun inşallah ben onun için bir yasin okucam canım bak tanımıyorum ama arkasından allah binkere razı olsun diyorum işte herkes bu dünyadada öbür dünyadada yerini hazırlarmışş
Amin inşallahAllah razı olsun canım sizin kalbiniz de öyle güzel
2009da vefat etti canım aminn Allah razı olsun Allahım bu ıyılıklerini yuregini önünde bulundursun cennetıne koysun ananemi de cümlemizi de
ah canım benım ya duygulandırdın beni Allah razı olsun insAllah biz de arkamızdan iyi seyler soylenen insanlardan oluruz çok tesekkur ederım
ya bende sabahları daha erken kalkmam lazm ama kalkamıyorum anca kahvaltı edıp ustumu gıyıyorum
yatak falan cogu zaman toplamıyorum ya ölüm var kalım var benım de aklıma hep o gelır daha dıkkat edıcem bundan snra ınsAllah
seni gidi taze evli seniBen de yatağımı toplamadan çıkmam.Yatağı kapatmazsam işim rast gelmez diye bir düşünce var hep yatağımı yapıp çıkarım
kisin battaniyeyi yazin pikeyi duzeltiyorum soyle uzerine okadar.Bekarken de aynıydım canım
Bimde colgate 6 Kasım'da 10tl bana da lazım gidip alırım o gün şimdilik varda çok kullanılıyor1 kasim a101 bingo 6kg 28.90 kizlar.
Ben alicam zulama bereket gelsin.
Birde yarim fermuarli ust polarlar gelcekmis 25tl.
lcw de 40tl aldi annem kardesim icin.
Ben ogluma ondan alicam 1 tane.
Kisin sicacik giyer kuzu.
2li colgate dis macununu 10tl gormustum bi brosurde unuttum.
Lazim kalmamis evde macun.
Zulan büyüsün goccamann olsun:)1 kasim a101 bingo 6kg 28.90 kizlar.
Ben alicam zulama bereket gelsin.
Birde yarim fermuarli ust polarlar gelcekmis 25tl.
lcw de 40tl aldi annem kardesim icin.
Ben ogluma ondan alicam 1 tane.
Kisin sicacik giyer kuzu.
2li colgate dis macununu 10tl gormustum bi brosurde unuttum.
Lazim kalmamis evde macun.
Nihan cok artist oldu,basta kadını haklı buluyordum ama adam haklı bence.Cocukları üzerinden para kazanmaya döndürdü isi..ayyy o da mi?
3 cocun var be karsimm kocanla evde el ele resimne ya.
Bunu yapanlar genelde mutsuz insanlarmis
Hani gozune gozune sokanlar
ollaluna icinde oyle dediler baristi.
sahte psiko icinde aldatti kocasini dediler bosanmis bir daha evlenmisler.
nihankayalioglu bosandi.
Catikatiilkay var o da kapaliydi acildi bi ton laf oldu.
Amanin insta dunyasi olayli :)
Annemlerde baktı 2 gün en uygun 500 lira sadece otelGünaydın gızlarrr
Param yok,hic yok az olaydı iyidi ama hic yok
Ayı cıkaramıcam ben havlu attım
Benim adam da pazar gününe kaplıca bakiyo.Ne kadan da uyumlu bi çiftizBen bimde bile kuruşları veriyorm adam otel bakıyo
aY yok veremem valla.Gürdala falan bakıyo adam 2 saat Kütahya nolck diyo.Pazartsi de tatil ya.Ama hic gerek yok vermem.Annemlerde baktı 2 gün en uygun 500 lira sadece otel
Ulaşım ve orada da harcanırsa en az 1500 gözden çıkarılır ki bu 500 en uygun otellerden
Yoksa oteller gecelik 400 fiyat veren bile var
bende telefonuma indirdim sabahları otobüste çekiyorum rabbim kabul etsinBugun kendimce yeni bir düzene başladım.Yeni enerji olsun dedim.A4 e çıkardım esmaları.Hergün 3-5 nekadr okuyabilirsem okucam.
Bugun 170 El Kuddüs,489 El Fettah çektim sabahtan.Okudukca fosforluıyla ciziyorm üzerine.İns 99 tanesini okurum kısa zamada..
Amin canım Allah kabul etsin inşallah cümlemizinbende telefonuma indirdim sabahları otobüste çekiyorum rabbim kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?