Küçük Düşün Büyük Olsun!

Siğil gibi mi canım?Siğik duası var eğer öyleyse.Tabi dra git ilk öncede.Duasını hergün inanarak okuyunca geçiyor.Kücüükken arkadaşımda vardı,annesi yapmıştı tek tek gitti siğiller.

Benim de dolap dolu,ama hep sıksıdım seylerKalem etekler,kadife tulumlar.1 tane siyah pantolon almamışım yedek alırken 5 tane kalem etek var2si nisanımda alındı hic giyilmedi desem yeridir.3 yıl önce plazada calısıyprdm.Kalem etek beyaz gömlek dolu o yüzden.Sİmdi ofis ici götürmüyor okadr sıksıkıdım giyinme:)Ben de üseniyorm zaten:)

Biizim kurban etlerinden kıymayı daha yeni yaptırdık,anca sıra geldi.Dana karıştırmış esim 1 kilo 3.300 kıyma cıkmıs.Ben bi avuç seklinde 17-18 poşet yaptım:)Ne bunları böyle azıcık azıcık ayırdın diyor.2 ayda yermiş onları o.2 ayda 3,5 kilo kıyma yiyemeyiz kusura bakma dedim Köfte yaparken 2-3 poşet çıkarıyor.Yemeklikte dolu dolu bi avuç.Daha ne:)2 kişiyiz zaten az yapıyorz yemekleri.Yarım kilo kıymamı katcm dedim bi yemeğe

iyi dmişsin yaniii

Aynen bende kıyma alınca hep küçük küçük poşeylere ayırırım çoğu yemeğim kıymalı olur lezzet veriyor gerçekten...Dün türlü yaptım hemen 1 poşeti çıkarıp kullandım bereketli oluyor...
Kurban kıymalarımı eee çözdürüp tekrar dolduracaksın o zaman bizimde annemde dolapta öyle bir et var annemde kıyma yapalım ne çıkarsa artık dedi korktum ya çözdürüp tekrar dondurmaktan

Kızlar ben şimdi size bir şey soracağım benim geçen seneden bir adağım var ve onu bağışlamak istiyorum biryere olur dimi adak önemli bir konu kabul olsun istiyorum Rabbim katında...

Ne düşünüyorsunuz yoksa kendimizmi seçip alıp normal kurban gibi kesiminimi yaptırıp dağıtalım..

Ayyy görümce falan dicek şimdi pişirip yiyelim birazını geri kalanı da dağıtalım ama adak bu hepsinin dışarı dağıtılması lazım bence...

Ne düşünüyorsunuz bağış mı yoksa kestirip eve mi getirelim

bakımda neler yapıyorsun tarif eder misin benimde çok dökülüyor tepem açıldı resmen kestircem saçlarımı hemde bakım yapmak istiyorum çok kötü dökülüyor

Benim adam macır.Teyzesi 700 gr kıymadan yaparmış dolmayı.Artık 3 kilodan falan yapıyo herhlde dedim Kıyma yiyoalr oturup nerdeyse.O derece etçiler.
Dısarda değil buzdolabına alıyorm ben öyle çözdürüyorm.Artık doğru yanlış bilmiyorm ama 2 senedir böyle yapıyorz.Annem hemen yaptırdı esimin ailede kasap var.Bize sıra gelmiyor hemen

Oooo onlar çok etçiymiş 700 gr dan o ne be pirinçsiz dolma yapıyor sanırım

O 3 kilo sana baya gider yani hem de kurbandan yapılması çok iyi ya valla nereden ne alsak güvenemiyoruz ben geçen gittim yusuftan kıyma aldım ama yok ya beğenmedim ki

selam can kızlar

sabahtan işlerim çok yogundu
şimdi anca kendime geldim

benim işim ayın 25-31 arası ful yogun oluypr
ayın başında da bir iki gün yogun
snr of a geçiyor sakin

az önce KK ekstrem geldi
kendimce harcamalarımı kontrol ettim

GIDA :270- TL
BENZİN:310 TL
HASTANE & İLAÇ : 210-TL
FATURALAR:475-TL
DIŞARDA YEMEK:160-TL
KALAN 447-tl taksitli

benim eşim yemeğin içinde et kesinlikle yemez
eti kavurma +pirzola efenim ızgara
maşallah diyorum bu erkeklere

benim eşimde çeşit çeşit yemek ister bazen bıktırıyor çorba sulu yemek pilav salata her şeyi tam istiyor kendi izinliyken de bir çeşit yemek pilav yapar bitene kadar yeriz en çokta hafta sonu kahvaltısında bu mu var yani dediğinde deli oluyorum.

kızlar bişey sorcam size benim eşim asker nöbetleri oluyor genelde soruyorlar işleri olduğu zamanı belirttiklerinde ona göre ayarlama yapıyorlar benim doğum günümde nöbetçi oldu canım öyle sıkkın ki insan eşinin doğum gününde nöbetçi olur mu?

merhaba
adak eve girmez
kesilip dağıtılır
ben çok ihtyaç sahibine veriyorum
bazen adak kesince de doğru ihtiyaç sahibine gitmiyor

merhaba
doğum günün ne zaman

insanın canı sıkılır haklsıınız

benim eşim yemeğin içinde et kesinlikle yemez
eti kavurma +pirzola efenim ızgara
maşallah diyorum bu erkeklere
Kvdem kapuskayı etli yapar düşün.Bazen sinirlenince benim bildiğim Macırlar yoğurt ekmek yer hersene 1 kat çıkar,siz hep et yemisiniz ondan kiradayız diyorm.Kızıyr öyle diyince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…