Küçük Düşün Büyük Olsun!

Aaa batıda soruluyor mu ne güzelmiş şaşırdım açıkcası . Biz hiç Batı’da olmadık daha 8 seneye tamamlayacağız Doğuyu. Eee eşine söylemedin mi neden ona göre yazdırmadın diye

doğudamısınız tugçe yeni fark ettim
8 yıl da az değil ne zaman dönceksiniz

akşama kayınvalde lokantadayız :)
allah razı olsun bu akşam lahana sarmış , oğluşa yaprak sarmış....
bende bir tarhana yaparım, birde salata oldu bitti.

yarına da allah kerim :)
pazar günü ıspanak temizleyip derindondurucuya atmıştım onu kavuruabilirim...
neyse haftayı yarıladık , öbür hafta da 4 gün iş

cumartesi annemi çağırdım kahvaltıya
hem özledim , hem oturur sohbet ederiz...

pazar günü de eşim hamama götürecek , kese ,masaj, dinlenmece...
çok bunaldım ihtiaycım var.

Aaa batıda soruluyor mu ne güzelmiş şaşırdım açıkcası . Biz hiç Batı’da olmadık daha 8 seneye tamamlayacağız Doğuyu. Eee eşine söylemedin mi neden ona göre yazdırmadın diye
söylemezmiyim haftasonu kutlarız diye düşündüm diyor hiç inandırıcı değil bende konuşmuyorum birkaç gündür.
çocuklarda olunca soruyorlarmış hastane işi mevlüt düğün vb olunca sonrasında rapor alınmasın diye sanırım ona göre ayarlama yapıyorlarmış eşinin görevi ne 8 sene durcaksınız.

doğudamısınız tugçe yeni fark ettim
8 yıl da az değil ne zaman dönceksiniz
Evet canım güneydoğuyız. Küçücük bir şehirde terör bölgesi ama merkezdeyiz memnunuz eşimin 4. Yılı uzatıp sonuna kadar kalma düşüncesindeyiz 4 senemiz daha var öyle olursa

Eşimin görevi karargahta mali şubede maaş mutemeti

Evet canım güneydoğuyız. Küçücük bir şehirde terör bölgesi ama merkezdeyiz memnunuz eşimin 4. Yılı uzatıp sonuna kadar kalma düşüncesindeyiz 4 senemiz daha var öyle olursa

8 yıl olursa istediğiniz yere atanırsınız o zaman
siz rahatsanız ne güzel

hayırlısı olsun hakkınızda inşallah gönlünüzde göre olur iki defa şarka gitti eşim 3.de yoldaymış seneye olmadı sonraki sene olabilir dedi astsubay eşim

8 yıl olursa istediğiniz yere atanırsınız o zaman
siz rahatsanız ne güzel
İstediğimiz yer yine olmaz eminim. Şimdi bazı olaylardan dolayı batıda da gidecek yer yok zaten komando birlikleri batıda kapalı

Selamlar

Çok şükür misafirlerini ağırladım mutfağı topladım eşimde yemek olarak hazırladım şeylerden ayirmistim onu yiyecek

İyikide ayirmistim hiç bişi kalmadı bol bol yediler evlerine tabak yapıp gönderdim geçmişlerini canına değsin 7 yetişkin 5 tane çocuk vardı güzel geçti ya

Oyle ozledimki misafir agirlamayi
Elinize saglik
Ben 2 ev 3 sehir arasinda kosturuyorum hepsi benim hepsine misafir

Oyle ozledimki misafir agirlamayi
Elinize saglik
Ben 2 ev 3 sehir arasinda kosturuyorum hepsi benim hepsine misafir
teşekkür ederim
Hatırladığım ama göre eşiniz başka bir yerde çalışıyordu dimi inşallah dizinde misafir ağırlayacaginiz günler olur bende keşke calisabilseydim ediyorum her seferinde ama işte şu durumda imkansız

Amin insallah en kisa zamanda..

Kizlar bsy sorucam, bu yil biz salca yapamadik o donem hastahanelerdeydik
Ben guvendigim yerlerden aldim
Annemde aldi kardesimin kv verdi derken ortaya bsyler cikti. Zaman ilerlediginde market salcasi yemek istemiyorum fakat aldigim yerlerde bulmak mumkun degil
Cok salcaci degilim, firin / et yemeklerine koyarim. Kahvaltida kirk yilda bir tuketirim.
Genelde domates rendesi kullaniyorum..
Surekli evde degilim ama her an esim geleblr yerleseblrm. Kac kilo bulundursam yeter. Kararsiz kaldim. Birde acikaya dustuk anlatamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…