Burada merdiven silen ablaya 20tl veriliyor sadece onuda annem veriyor verdirmiyor bana.Soğukla imtihan zor gerçekten ama en azından küçük bebeğiniz falan yok 3,4ay geçiyor bir şekilde misal ben kıytırık bı sitedeyim 90 TL aidat bizim burda yakın bı site var oda kıytırık orasininkide 180 TL farz edin ki aidat ödüyorsunuz anneniz yakınımızda Darda kaldığınızda yardımcı olur
Bizim evde de ben:)evet canim zamdan sebep bizde oderiz.
o degilde evin en ısınamayanıda benim.
oturma odam daha sicak oluyor
kısın burada pelus battaniyeyle yatiliyor mesela.
cok usursek oraya geciyoruz esimle
en soguk y.odasi cunku arkada kaliyor.
Oglumun odasida iyi o usumuyor.
yun yorganida var.
ama incecik giyinip kışı gecirenlere imreniyorum.
ben polarla lahana gibi.
Ne guzel vallahi ana gibi yar olmaz gerçi her anne de aynı değil anneniz sizin şansınız bı hasta olsanız bişi olsanız evladinizla ilgilenir en basiti oglunuzu bile kursa beraber bırakıyorsunuz ne güzelBurada merdiven silen ablaya 20tl veriliyor sadece onuda annem veriyor verdirmiyor bana.
mesela binanin ici boyandi dairelere bolundu 120tl dustu annem bizim yerimizede odedi.
yani kendileri masraf etti zaten para onlardan cikti almadi bizden.
Bakliyat ve kasaplik bisilerde aliyor bazen.
iste öyle idare ede ede 8.senemiz bu evde
Benim hiç haberim yok böyle bir şeyden google den mi yoksa uygulamamıKızlar sizde yaparmisiniz bilmiyorum ama anlatayim dedim.
Migrosun iyi gelecek elçileri diye bir programı var.
Internetten Oraya üye oldum.
Hergün belli görevler veriyorlar.
Onları gerçekleştirdikce kartınıza money para yüklüyorlar.
Günlük maksimum 2 dk ayırarak aylık neredeyse 50 TLye yakın para geliyor.
Bununlada eksiklerimi alıyorum.
Artıları daha fazla eski meski olsun soğuk olsun vallahi bu devirde başını sokacak bir yer bulduysan ne mutlu öbür türlüsü çok zor gerçekten bende bazen isyan ediyorum kendi evim olsun falan filan diye ama şükür de ediyorum iyi ki şu ev var diyorum kira odemiyirum diyorum kirada olsam aç kalmıştım bile vallahi benim evim olsun da 1+1eve bile razıyım ben aslında bu konuda çok doluyum ama işte susuyorum hayırlısı diyorum her zorun kolayi vardır diye avutuyorum kendimi ben 7yildir İstanbul'dayım annem hiç gelemedi yanıma nerde nasıl yaşıyorum bilmiyor bile doğum yaptım yine yoktu yani senede bı 15gun gidiyoruz 2,3gun gidip görürsem görüyorum KV lerde kalıyoruz gidince de gerçekten hem siz hem anneniz şanslı bu konuda ne güzelYa tabiki gozumde arkada kalmiyor.
bir yere gitsem annem bakiyor.
yemek veriyor
okuldan karsiliyor
Misal hasta olsam bisi olsa annem goturuyor derse ya da bi yere gidecekse.
Disari cikarken bisi lazimmi diyor.
mesela cop atacakti varmi copun dedi sordu
Kardesim desen o da öyledir.
sorar yoklar
Oglum gitar dersine gidiyordu hep cikista kardesim almisti.
Bunlarda artilari iste sabrediyorum
Iyi gelecek elçilerine google dan uye oluyorsunuz.Benim hiç haberim yok böyle bir şeyden google den mi yoksa uygulamamı
Babam öyle degil malesefNe guzel vallahi ana gibi yar olmaz gerçi her anne de aynı değil anneniz sizin şansınız bı hasta olsanız bişi olsanız evladinizla ilgilenir en basiti oglunuzu bile kursa beraber bırakıyorsunuz ne güzel
Ya bense supur lux falan ev istemiyorum.Artıları daha fazla eski meski olsun soğuk olsun vallahi bu devirde başını sokacak bir yer bulduysan ne mutlu öbür türlüsü çok zor gerçekten bende bazen isyan ediyorum kendi evim olsun falan filan diye ama şükür de ediyorum iyi ki şu ev var diyorum kira odemiyirum diyorum kirada olsam aç kalmıştım bile vallahi benim evim olsun da 1+1eve bile razıyım ben aslında bu konuda çok doluyum ama işte susuyorum hayırlısı diyorum her zorun kolayi vardır diye avutuyorum kendimi ben 7yildir İstanbul'dayım annem hiç gelemedi yanıma nerde nasıl yaşıyorum bilmiyor bile doğum yaptım yine yoktu yani senede bı 15gun gidiyoruz 2,3gun gidip görürsem görüyorum KV lerde kalıyoruz gidince de gerçekten hem siz hem anneniz şanslı bu konuda ne güzel
Bende sırf bu yüzden memleketten ev istiyorum ısrarla tamam burnunun dibinde olmasın ama bu kadar da uzagimda olmasın nasip kısmet bakalım zaman ne gösterecek
Bı ölüm kalım olsa ha diyince gidemiyorum hastalık olsa gidemiyorum benim memleket 12saat buraya şimdi çocukta var isim daha da zor orada olsam arada bı gitsem evini barkini temizlesem fena mı olur
Neyse buna da şükür Allah büyük
cok guzel bir uygulamaymis ama ben migrostan alis veris yapmiyorumIyi gelecek elçilerine google dan uye oluyorsunuz.
Ama uygulamayı indirerek kampanyalara katılıp ne kadar kazandiginizi görebiliyorsunuz.
Şöyle söyleyeyim
Önce Migros money kartınız yoksa mağazadan onu çıkartıyorsunuz.
Sonra internetten kartınızı kayıt ettiriyorsunuz.
Genelde kayit yaparken telefon numarasini girmiyorlar.Mutlaka telefon numaranız olmalı. Bu yüzden guncellemenizde fayda var.
Sonrasında migrosun uygulamasını cep telefonunuza indiyorsunuz.
Daha sonra migros iyi gelecek elcilerine üye oluyorsunuz.
Sonrasında hergun yapmanız gereken hedefler günlük olarak siteye girdiğinizde karşınıza çıkıyor zaten.
O hedeflerle puan topluyorsunuz.
Her 10 puan 1 TL ediyor.
Puanlarınızı isterseniz para olarak kullanıyorsunuz. Isterseniz biriktirip indirim çeki satın alıyorsunuz.
Böyle çok uzun gibi anlattım. Ama en fazla 5 dakikalık bir iş.
Ben puan olarak kullanıyorum. 1 ayda 50 TL gibi bir para kazandım.
Şimdi annem içinde bir money kart çıkarıp onuda iyi gelecek elçisine uye yapacağız.
AhahahaAlinmis bulunmustur fazla mal gozmu cikarirmis hiç.
Ay ne anlar bunlar.
Esimde aldim da takmadin ki diyor.
hamur yogururken mi takim bakkala giderken mi takim napim dedim.
Eltimide goremiyorum(kucugunu) gozune sokardim ama.
İnsanmıs çocuk evlendircem diye 50snde ise girmiş.Bizimkinin anası da düğünden sonra beyaz eşyalarını değiştirdi eline verilenlerle:)Ölünce helallik vermek zorunlu mu ya?:)Ben hoca ya helal değil diye bağırsam nolur acabaya kadin napsin ise girdi.
cocuk evlendirmek kolay mi.
borcla falan yapti dugununu.
Amin Allah tüm darda olanlarin yardimcisi olsun.
Ay kadin cok fedakar ya.İnsanmıs çocuk evlendircem diye 50snde ise girmiş.Bizimkinin anası da düğünden sonra beyaz eşyalarını değiştirdi eline verilenlerle:)Ölünce helallik vermek zorunlu mu ya?:)Ben hoca ya helal değil diye bağırsam nolur acabaTöbe töbe cuma günü :)
Allah yardımcısı olsunnn..Ay kadin cok fedakar ya.
Findiklari var kaynanasinin giden topluyor o sene kendi gitti sirf esyalari falan alalim altinini diye o parayi oglu gelini icin harcadi.
Geliyorlar yiyorlar iciyorlar birlikde gelinide masallah yardim ediyor alisverise gidiyorlar.
Allah gönlune gore verdi.
Ama geride kocasiyla 3 erkek var
calisip eve gelip birde yemek falan.
Ben o ise gidince sasirmistim hani o yastan sonra zor gelir diye.
Bir de sanirim mutfak da calisiyor yemek falan yapiyor kolay degil.
Allah belasını versin....Ayy cildircam 9 yasindaki kız istismara ugramis ve karsilik vermedi diye (yani tepki anlaminda) adam tutuksuz yargilanmis.
salmislar.
Yahuu cocuk bu agzini kapamistir bicak cekmistir neresine tepki versin kiz.
Ayy bu haberleri izlerken bile insan boguluyor
Hepsini dograyasi geliyor insanin.
ya ben gercekden o ablaya özeniyorum.Allah yardımcısı olsunnn..
Hic kolay değil.
Ben 30 yasımda çocuk yokken delleniyorm.
Sabah pantolon soruyor bana kışlıklar yıkandı ütülenmedi dedim.Neden diyr?Pasa gönlüm öyle istedi dedim.
Katya yok bu evde dedim
Alalım bi Rus üniversiteli diyorm sana diyor bide uyuz
Sen sevgililer gununde kitle bence.Sabah beyime 2019 hedefim 5 tas almak dedimE alcaz ya doğum hediyesi dedi.E doğuramadım,tüpe gitcez dedim.Ne alaka tüp yapınca başkası mı doguruyo alcaz tabi dedi
Valla maşallah.ya ben gercekden o ablaya özeniyorum.
cunku yetisebiliyor.
cok da temiz duzenlidir.
isten cikip pazara markete gidip bisiler alip pisiriyorum gidince diyor.
oglumla yasit olan oglu yalniz kaliyor evde gelsin arada dedim ayni okuldalar..
Benimkilerde hazirci ama o hem calisiyor hem 3 taneler hem yasi geregi artik insan yoruluyor.
masallahi var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?