Küçük Düşün Büyük Olsun!

Burada merdiven silen ablaya 20tl veriliyor sadece onuda annem veriyor verdirmiyor bana.
mesela binanin ici boyandi dairelere bolundu 120tl dustu annem bizim yerimizede odedi.
yani kendileri masraf etti zaten para onlardan cikti almadi bizden.
Bakliyat ve kasaplik bisilerde aliyor bazen.
iste öyle idare ede ede 8.senemiz bu evde

Bizim evde de ben:)
Tamam odam birazcık sıcak ama ben çok üşüyorum. Battaniyeyle arkadaş oldum:))
Aynen ya bazıları evde tişörtle geziyoruz diyorlar bide kendime bakıyorum dediğin gibi lahana gibiyim:))

Ne guzel vallahi ana gibi yar olmaz gerçi her anne de aynı değil anneniz sizin şansınız bı hasta olsanız bişi olsanız evladinizla ilgilenir en basiti oglunuzu bile kursa beraber bırakıyorsunuz ne güzel

Benim hiç haberim yok böyle bir şeyden google den mi yoksa uygulamamı

Artıları daha fazla eski meski olsun soğuk olsun vallahi bu devirde başını sokacak bir yer bulduysan ne mutlu öbür türlüsü çok zor gerçekten bende bazen isyan ediyorum kendi evim olsun falan filan diye ama şükür de ediyorum iyi ki şu ev var diyorum kira odemiyirum diyorum kirada olsam aç kalmıştım bile vallahi benim evim olsun da 1+1eve bile razıyım ben aslında bu konuda çok doluyum ama işte susuyorum hayırlısı diyorum her zorun kolayi vardır diye avutuyorum kendimi ben 7yildir İstanbul'dayım annem hiç gelemedi yanıma nerde nasıl yaşıyorum bilmiyor bile doğum yaptım yine yoktu yani senede bı 15gun gidiyoruz 2,3gun gidip görürsem görüyorum KV lerde kalıyoruz gidince de gerçekten hem siz hem anneniz şanslı bu konuda ne güzel
Bende sırf bu yüzden memleketten ev istiyorum ısrarla tamam burnunun dibinde olmasın ama bu kadar da uzagimda olmasın nasip kısmet bakalım zaman ne gösterecek
Bı ölüm kalım olsa ha diyince gidemiyorum hastalık olsa gidemiyorum benim memleket 12saat buraya şimdi çocukta var isim daha da zor orada olsam arada bı gitsem evini barkini temizlesem fena mı olur
Neyse buna da şükür Allah büyük

Benim hiç haberim yok böyle bir şeyden google den mi yoksa uygulamamı
Iyi gelecek elçilerine google dan uye oluyorsunuz.
Ama uygulamayı indirerek kampanyalara katılıp ne kadar kazandiginizi görebiliyorsunuz.

Şöyle söyleyeyim
Önce Migros money kartınız yoksa mağazadan onu çıkartıyorsunuz.
Sonra internetten kartınızı kayıt ettiriyorsunuz.
Genelde kayit yaparken telefon numarasini girmiyorlar.Mutlaka telefon numaranız olmalı. Bu yüzden guncellemenizde fayda var.

Sonrasında migrosun uygulamasını cep telefonunuza indiyorsunuz.
Daha sonra migros iyi gelecek elcilerine üye oluyorsunuz.
Sonrasında hergun yapmanız gereken hedefler günlük olarak siteye girdiğinizde karşınıza çıkıyor zaten.

O hedeflerle puan topluyorsunuz.
Her 10 puan 1 TL ediyor.
Puanlarınızı isterseniz para olarak kullanıyorsunuz. Isterseniz biriktirip indirim çeki satın alıyorsunuz.

Böyle çok uzun gibi anlattım. Ama en fazla 5 dakikalık bir iş.

Ben puan olarak kullanıyorum. 1 ayda 50 TL gibi bir para kazandım.
Şimdi annem içinde bir money kart çıkarıp onuda iyi gelecek elçisine uye yapacağız.

Ne guzel vallahi ana gibi yar olmaz gerçi her anne de aynı değil anneniz sizin şansınız bı hasta olsanız bişi olsanız evladinizla ilgilenir en basiti oglunuzu bile kursa beraber bırakıyorsunuz ne güzel
Babam öyle degil malesef
Ama annem evet şansım.
Herkesi idare etmeye calisiyor.
Hepimizin gönlünü yapıyor
Evet ya donerken yol var biraz bana arkadas oluyor.
Markete pazara falan beraber cikiyoruz.
Oglumda cok emegi var oglumda anneannesine hic laf söyletmez kiyamaz.
Bebekkende cok ilgilendi bakti.
Ya bense supur lux falan ev istemiyorum.
Acikcasi buraua para harcamak istemiyorum.
Imara acildi Babam direnip vermiyor muteahhide biz ver diyoruz.
Yani ikna edersek(herkes anlasmaya basladi mecbur kalacak o da) ev sorunum hallolacak.
Ama suan boyle birsey soz konusu olunca niye para harcim 2-3 sene daha idare ederim diyorum.
civar evler yeniden yapilmaya baslandi.
Tadilat icinde 30bin tl kadar gider.
tesisat falanda degismesi lazim cunku.
Bekliyorum öyle.
Kira vermiyor olmam ve annemin destegi kârım oluyor.

Umarim sende alirsin en yakin zamanda memleketinden ev.
Niye olmasin ki iste yeterki Rabbim olmayacak sey icin dua ettirmezmis.
Demekki zamani var ama olacak.

cok guzel bir uygulamaymis ama ben migrostan alis veris yapmiyorum

Erbaşlar sırasıyla yolculandı.
camlari actim havalandirdim her yeri.
y.odasini ve oglumun odasini topladim.
yataklari kapatip dolap iclerindekileri asip katladim.
bulasigim var biraz oraya birazdan gecicem.

Bu ara yemegim nekadar az oluyorsa günlük oluyor.
Hep az yaparim 2 gun yeterdi.
cok mu yiyoruz ne
Bugun yine yemek yapıcimm.
Aman yensinde ziyan olmasin yapmaya Razıyım.

Buzlugumda yer acilmaya basladi.
Kiymam ve etlerimin birazi annemin dipfirizinde.
Az az aliyorum dolap tika basa olmasin.
Acma ve börek yapip koyicam insallah bu hafta.
Sabah erbaslara degisiklik oluyor.

Günaydın hanımlar
Hayırlı cumalar
25.10 itibariyle kombiyi açtım.Gece 2 dereceydi.AMa biz 5 senedir gündüzleri kapıyorz.Çünkü ev hemen ısınıyor hem küçük,hem mantolamalı.
Aksm migrosta 40 tl
gratiste 10 tl
kumbaraya 30 tl ye yakın attım.
20 tl bugun için yanıma aldım.

ya kadin napsin ise girdi.
cocuk evlendirmek kolay mi.
borcla falan yapti dugununu.
Amin Allah tüm darda olanlarin yardimcisi olsun.
İnsanmıs çocuk evlendircem diye 50snde ise girmiş.Bizimkinin anası da düğünden sonra beyaz eşyalarını değiştirdi eline verilenlerle:)Ölünce helallik vermek zorunlu mu ya?:)Ben hoca ya helal değil diye bağırsam nolur acaba Töbe töbe cuma günü :)

Ay kadin cok fedakar ya.
Findiklari var kaynanasinin giden topluyor o sene kendi gitti sirf esyalari falan alalim altinini diye o parayi oglu gelini icin harcadi.
Geliyorlar yiyorlar iciyorlar birlikde gelinide masallah yardim ediyor alisverise gidiyorlar.
Allah gönlune gore verdi.
Ama geride kocasiyla 3 erkek var
calisip eve gelip birde yemek falan.
Ben o ise gidince sasirmistim hani o yastan sonra zor gelir diye.
Bir de sanirim mutfak da calisiyor yemek falan yapiyor kolay degil.

Ayy cildircam 9 yasindaki kız istismara ugramis ve karsilik vermedi diye (yani tepki anlaminda) adam tutuksuz yargilanmis.
salmislar.
Yahuu cocuk bu agzini kapamistir bicak cekmistir neresine tepki versin kiz.

Ayy bu haberleri izlerken bile insan boguluyor
Hepsini dograyasi geliyor insanin.

Allah yardımcısı olsunnn..
Hic kolay değil.
Ben 30 yasımda çocuk yokken delleniyorm.
Sabah pantolon soruyor bana kışlıklar yıkandı ütülenmedi dedim.Neden diyr?Pasa gönlüm öyle istedi dedim.
Katya yok bu evde dedim
Alalım bi Rus üniversiteli diyorm sana diyor bide uyuz

Allah belasını versin....
Bu salıverilmelerin sebebini gecen bi avukat açıkladı bi prıgramda.Cezaevlerlerinde yer yok.Her suc isleyeni tutuklamak imkansız hale geldi.Bunların yemesi ısınması maliyet.Kimisi sırf gidecek yeri olmadığından suc isleyip cezaevinde yasıyor dedi.Düsünebiliyr musunuz?!Asalak gibi yasamak için suc isliyorlar!

ya ben gercekden o ablaya özeniyorum.
cunku yetisebiliyor.
cok da temiz duzenlidir.
isten cikip pazara markete gidip bisiler alip pisiriyorum gidince diyor.
oglumla yasit olan oglu yalniz kaliyor evde gelsin arada dedim ayni okuldalar..
Benimkilerde hazirci ama o hem calisiyor hem 3 taneler hem yasi geregi artik insan yoruluyor.
masallahi var..

Sabah beyime 2019 hedefim 5 tas almak dedim E alcaz ya doğum hediyesi dedi.E doğuramadım,tüpe gitcez dedim.Ne alaka tüp yapınca başkası mı doguruyo alcaz tabi dedi
Sen sevgililer gununde kitle bence.
cok uzamasin bu is tatliya baglayalim de.
Benimki de 5 tasi alinca en pahalisini almis.(tabi uygunlarin pahalisi pirlanta falan degil :)
Kuyumcu tanidik iste begenmezse degisir demis.
Gittim bakim diger modellerede diye.
Adam diyoki valla en guzel modeli aldi en iyisini diyor.
iyi taam sen sunu kucult hele dedim.
buyuk geldi..
Aslinda kafamda baska model vardi ama esimde buni begenmis kalsin dedim sonra.
Adama boyle yapinca almak istemiyor zaten begenmiyorsun diyor.
zevklerimiz uyusmuyor o sebepden onada ben seciyorum kiyafet falan.

Valla maşallah.
Kvdeme kızıorum ama bu hafta kendi anama da kızgınım.
2 çocukla evde kardeşim.Cocukların ikisi de hasta,saatli buhar antibiyotikleri var.Kız kafayı yicek hangi birine yetişeyim diye.
1 gün gitti.Bugun nrmalde kardeşim ona gidr cuma okuldan sonra cumartesi orda kalırlar.Kıza demiski yarın carsı isim var,kuaföre de gitcem gelin siz ama demiş!Cocuklar mı önemli,kuaförün mü diyesim var açıp!Anneannme benzedin yaslandıkça diyince kızıor hayır ne alakası var diye!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…