Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kız simdiden başladı mayısda baslıcaz,ocak ta maas farklarını kenara koymamız lazım demeye Hayatta almaz subatta.Ama çocuğun altınlarıyla(Olursa ins)arabayı yükseltcekmis.Bak bak kafaya bak

günaydın hayırlı cumalar bende açmadım kombiyi direniyorum resmen evim üst katta sadece mutfagımın balkonu güneş alıyor oda gömme olduğu için mutfagın içine girmiyor önünce binada olunca alt komşum hiç yakmıyor altı çocuklu üstü çocuklu baya karda o kadarda dua ettim küçük çocuklu biri gelsin diye gele gele emekli adamla karısı geldi.Şans yok bende eşime dedim orta kat alalım güney dogu cephesi olsun yok ben nöbetten geliyorum gündüz yatıyorum gürültü kaldıramam diye her seferinde aynısı oluyor araba alırkende öyle yaptı benim istediğimi almadı bunada şükür diyorum evi olmayanları düşündükçe rabbim herkesin gönlüne göre versn

Günaydın kızlar

Şok markette sıvı deterjanlar 31 ekim 6 kasım arasında indirimde

Ben migrostan almıştım ama, fiyatlar onunda altında

Nedense böyle raf ürünleri indirimi daha gerçekçi oluyor, aktuele gelenler daha pahalı oluyor.

sempatik_kiz iyi gelecek elçilerini kullanıyordum, ama bırakmışım hatırlatmış oldun. Sabah girdim 10 puan kazandım, iyi hatırlattın ztn masa başıyım arada tıklarım

sempatik_kiz iyi gelecek elçilerini kullanıyordum, ama bırakmışım hatırlatmış oldun. Sabah girdim 10 puan kazandım, iyi hatırlattın ztn masa başıyım arada tıklarım
Iyi oluyor cnm ya bende keşke daha önce fark etseymişim bu uygulamayı dedim.
En azından bir eksiğimiz görülüyor oradaki parayla da

İnstagram Facebook twitter eklenmek istiyor onu yapmadım da diğerlerini izledim 30 puan kazandım dün

İnstagram Facebook twitter eklenmek istiyor onu yapmadım da diğerlerini izledim 30 puan kazandım dün

Ben onlarida ekledim. Facebookdan paylaştıklarımi ayarlar kısmından sadece ben olarak degistirdim. Paylaştıklarımi sadece ben görebiliyorum
money kartımı bulamıyorum
bende eve gidince bi bakayım
Eger bulamazsan yenisini 1.5 TLye çıkartabiliyorsun cnm.

Ben onlarida ekledim. Facebookdan paylaştıklarımi ayarlar kısmından sadece ben olarak degistirdim. Paylaştıklarımi sadece ben görebiliyorum

Eger bulamazsan yenisini 1.5 TLye çıkartabiliyorsun cnm.

Paylaşıp anında siliyorum, bir değişiklik olmuyor puan geliyor

Günaydın hayırlı cumalar
Soğuklar iyice başladı buralarda
Allahtan burası jeotermalle ısınıyoda fazla geldi derdimiz yok
8 ay ödeniyo 4 ay ödenmiyo ama yaz kış kaloriferi açabiliyosun ve heryerden sıcak su akıyo
Mesela burası 3+1 177 lira ödüyoruz
Isınma konusu iyi yoksa buralar çok soğukk

ben yapamadım daha 20 puanım anca oldu nasıl o kadar çok oluyor sizin banada anlatırmısınız
Hedeflerin hepsini gerceklestirdinizmi.
Diğer arkadaşımız eskidende üyeymis. O eski hedefleride yaptığı için puanı sizden daha yüksektir.
Sizde hergun hedefleri yaparak daha çok puan kazanabilirsiniz

ben yapamadım daha 20 puanım anca oldu nasıl o kadar çok oluyor sizin banada anlatırmısınız

Ben çok önce üye olmuştum, kendi kendine de az da olsa puan vermiş, ama kontrol etmemiştim. Yoksa o kdr zamana az puanım var.

Yine bir uykucu beğn..
soğuk napim battaniye gorunce uykum geliyor dayanamayrumm
Bu hafta eltimin kizindan ses yok aman yerin kulagi var(fısildayan smly)
Kafam rahat.

Hala mutfaga girisemedim yani uyudum.
Yine bi tarafim acik kaldi acayip ruyalar gordum.
Birine gittim ruyamda evin asansoru denize bakiyordu.
Böyle asansorle iniyorsun ama denize dogru iniyosun.
Deniz de bir dalgali abouuww.

sanduka gordum birde yesil örtulu.
su türbeye gitme olayini geciktirdim.ondan mi ruyama giriyor nedir
ya baska semtte türbe yanima kimseyi bulamadim gidecek.
Ama esime soylicem gotursun beni baskasida boyle türbede gormustu beni
Beni cagiriyolar yeminle.

Benimde aklıma geldi biliyor musun.Dedim herhalde kız yoğun ondan lellimi daha aramadı diye :)
Yoksa o haftayı pas geçmezdi:)
Nazar boncuğu da şurda dursun:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…