bazı videolar çok uzun izlemedim
Canım bilgilerin için teşekkğrler bende şindi üye oldum kart iatemedi benden tel no ile üye oldum ama kart numarası felan verdi alışveriş içinde tel nomu kullanmam yeterliymiş sanırımIyi gelecek elçilerine google dan uye oluyorsunuz.
Ama uygulamayı indirerek kampanyalara katılıp ne kadar kazandiginizi görebiliyorsunuz.
Şöyle söyleyeyim
Önce Migros money kartınız yoksa mağazadan onu çıkartıyorsunuz.
Sonra internetten kartınızı kayıt ettiriyorsunuz.
Genelde kayit yaparken telefon numarasini girmiyorlar.Mutlaka telefon numaranız olmalı. Bu yüzden guncellemenizde fayda var.
Sonrasında migrosun uygulamasını cep telefonunuza indiyorsunuz.
Daha sonra migros iyi gelecek elcilerine üye oluyorsunuz.
Sonrasında hergun yapmanız gereken hedefler günlük olarak siteye girdiğinizde karşınıza çıkıyor zaten.
O hedeflerle puan topluyorsunuz.
Her 10 puan 1 TL ediyor.
Puanlarınızı isterseniz para olarak kullanıyorsunuz. Isterseniz biriktirip indirim çeki satın alıyorsunuz.
Böyle çok uzun gibi anlattım. Ama en fazla 5 dakikalık bir iş.
Ben puan olarak kullanıyorum. 1 ayda 50 TL gibi bir para kazandım.
Şimdi annem içinde bir money kart çıkarıp onuda iyi gelecek elçisine uye yapacağız.
hayra çıksın inşallah rüyanYine bir uykucu beğn..
soğuk napim battaniye gorunce uykum geliyor dayanamayrumm
Bu hafta eltimin kizindan ses yok aman yerin kulagi var(fısildayan smly)
Kafam rahat.
Hala mutfaga girisemedim yani uyudum.
Yine bi tarafim acik kaldi acayip ruyalar gordum.
Birine gittim ruyamda evin asansoru denize bakiyordu.
Böyle asansorle iniyorsun ama denize dogru iniyosun.
Deniz de bir dalgali abouuww.
sanduka gordum birde yesil örtulu.
su türbeye gitme olayini geciktirdim.ondan mi ruyama giriyor nedir
ya baska semtte türbe yanima kimseyi bulamadim gidecek.
Ama esime soylicem gotursun beni baskasida boyle türbede gormustu beni
Beni cagiriyolar yeminle.
ben epeydir Mahmut hudai hazretlerine niyet ettim ama bi gidemedim.hayra çıksın inşallah rüyan
bende rahmetli babamı gördüm rüyamda namaz kılıyordu ben hamileymişim çocuklar uyuyor kv eşimin teyzeleri kardeşi gelmiş nasıl kavga ediyorum evim çok dağınıktı niye gelmişler diye eşimle birbirimize giriyoruz ayy babam ve kızlarımın uyuması dışında çok korkunçtu rüyam
Misafir falan agirliyorsaBenimde aklıma geldi biliyor musun.Dedim herhalde kız yoğun ondan lellimi daha aramadı diye :)
Yoksa o haftayı pas geçmezdi:)
Nazar boncuğu da şurda dursun:)
Bende dediğin gibi ayarını sadece ben yaptım ama instagram olanları yaptım takip ettim puan vermedi...Bende siliyorum cnm ama yinede herkesin sayfasinda gorunuyor. Bu yuzdenayarlari değiştirip sadece ben yaptım
Kart olmadan üyelik oluyor mu? BEnde üyelik düşünüyorum.. fakat migros bana ters yönde.. ulasim bakimindanCanım bilgilerin için teşekkğrler bende şindi üye oldum kart iatemedi benden tel no ile üye oldum ama kart numarası felan verdi alışveriş içinde tel nomu kullanmam yeterliymiş sanırım
Hepsini izlemek zorunda degilsin cnm. Puan gelir gelmez kapatabilirsin videoyubazı videolar çok uzun izlemedim
Money kartin yaninda olmadan money puanlarini kullandirmiyorlarki cnm kasada.Canım bilgilerin için teşekkğrler bende şindi üye oldum kart iatemedi benden tel no ile üye oldum ama kart numarası felan verdi alışveriş içinde tel nomu kullanmam yeterliymiş sanırım
Rica ederim cnm. Bazen puanlar bir kac saat sonra geliyor. Yarina kadar bekle eger gelmezse yorum olarak yazar ilgileniyorlarmis. Benimdd twitterdan yaptigim halde puan gelmedi ama sadece 1 puandi bu yuzden cok onemsemedimBende dediğin gibi ayarını sadece ben yaptım ama instagram olanları yaptım takip ettim puan vermedi...
Hepsini izlemek zorunda degilsin cnm. Puan gelir gelmez kapatabilirsin videoyu
Money kartin yaninda olmadan money puanlarini kullandirmiyorlarki cnm kasada.
Rica ederim cnm. Bazen puanlar bir kac saat sonra geliyor. Yarina kadar bekle eger gelmezse yorum olarak yazar ilgileniyorlarmis. Benimdd twitterdan yaptigim halde puan gelmedi ama sadece 1 puandi bu yuzden cok onemsemedim
Valla canım benim önceden vardı kartım kasada tel numarasıyla indirim yaptırıodım kart yanımda olmadığında benim oldugun yerde migros bile yok :))Kart olmadan üyelik oluyor mu? BEnde üyelik düşünüyorum.. fakat migros bana ters yönde.. ulasim bakimindan
Bende aynı şekilde indirimler için kullandım öyle bişey olsaydı üye okurken kartsız seçenek vermezdi sanırımSadece telefon numarası yeterli değilmi
Bu zamana kdr sadece indirimler için telefon kullandım, puan kullanımını bilmiyorum
Bende aynı şekilde indirimler için kullandım öyle bişey olsaydı üye okurken kartsız seçenek vermezdi sanırım
aklıma sey geldi aynı benım annemde calısan anneydi eve gelırdı ıse koyulurdu bende de bi huy vardı butun gun ne olduysa okulda tek tek anlatırdım anneme o hep bulasık yıkıyo ıs yapıyo olurdu, buyuyunce ilk iş sana bulasık makınası alıcam demıstım niye dedi beni daha cok dınleyebılırsın yıkımazsan demıstım, ah cocukluk sen ne güzeldinkış geldi yaa
sabah uyanmak çok sor
resmen ayılamıyoruz
öyle böyle zor
oğlum ışık açma gözüm acıyor anne diyor.
zaten hep derim eylülden snr kasım aralık geçer ocak 15 derse karada ölüm yok
snrsı bahar gelir önümüz açılır..
çocukken günler uzayınca , saatler ileri alınınca öyle mutlu olurdum ki
gençlik başka yaa
dışarıda daha fazla kalmak , gezmek ne güzle şeyler...di
şimdi koşa koşa eve git oğlanı al , hayat telaşesi...
buna şükür tabii
büyüdükçe annemi daha iyi anlıyorum
annem de çalışan bir bayandı , işi mesai çok olurdu
koşa koşa eve gelir yemek yapardı
etrafında dolanırdım kedi gibi
keşke 5 dk işi bıraksa diye
şimdi de benim kedim öyle dolanıyor.
hayat tekamül işte ...
ben hep derdim ben çocuğumun yanında kalacağım diye çok özlerdim annemi.
kayınvalde bakmasa, destek olmasa çocuğumu mağdur etmemek için bırakırdım işi.
of nerden nereye geldik
aklıma sey geldi aynı benım annemde calısan anneydi eve gelırdı ıse koyulurdu bende de bi huy vardı butun gun ne olduysa okulda tek tek anlatırdım anneme o hep bulasık yıkıyo ıs yapıyo olurdu, buyuyunce ilk iş sana bulasık makınası alıcam demıstım niye dedi beni daha cok dınleyebılırsın yıkımazsan demıstım, ah cocukluk sen ne güzeldin
Allah yardımcısı olsunnn..
Hic kolay değil.
Ben 30 yasımda çocuk yokken delleniyorm.
Sabah pantolon soruyor bana kışlıklar yıkandı ütülenmedi dedim.Neden diyr?Pasa gönlüm öyle istedi dedim.
Katya yok bu evde dedim
Alalım bi Rus üniversiteli diyorm sana diyor bide uyuz
Aynenn yaçünkü erkekler Rönesans a bir geçemedi
en medenisi bile aynı :)
herşeyi kadından bekliyorlar malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?