Küçük Düşün Büyük Olsun!

Canım bilgilerin için teşekkğrler bende şindi üye oldum kart iatemedi benden tel no ile üye oldum ama kart numarası felan verdi alışveriş içinde tel nomu kullanmam yeterliymiş sanırım

hayra çıksın inşallah rüyan
bende rahmetli babamı gördüm rüyamda namaz kılıyordu ben hamileymişim çocuklar uyuyor kv eşimin teyzeleri kardeşi gelmiş nasıl kavga ediyorum evim çok dağınıktı niye gelmişler diye eşimle birbirimize giriyoruz ayy babam ve kızlarımın uyuması dışında çok korkunçtu rüyam

ben epeydir Mahmut hudai hazretlerine niyet ettim ama bi gidemedim.
Hem deniz hem sanduka gorunce ona yordum.
Uskudarda deniz falan da olunca aklima direk orasi geldi
Arkadasimda beni bir sandukanin yaninda uyuyor gormustu ruyasinda.

Allah hayra cikarsin ruyanizida.

Benimde aklıma geldi biliyor musun.Dedim herhalde kız yoğun ondan lellimi daha aramadı diye :)
Yoksa o haftayı pas geçmezdi:)
Nazar boncuğu da şurda dursun:)
Misafir falan agirliyorsa
ya da benim davet etmemi beklemistir bu hafta.
Gecen hafta ondaydik ya.
Valla pazar nisan var annem zaten gitti hastaneye hic ugrasamicam onlarla.

Canım bilgilerin için teşekkğrler bende şindi üye oldum kart iatemedi benden tel no ile üye oldum ama kart numarası felan verdi alışveriş içinde tel nomu kullanmam yeterliymiş sanırım
Kart olmadan üyelik oluyor mu? BEnde üyelik düşünüyorum.. fakat migros bana ters yönde.. ulasim bakimindan

bazı videolar çok uzun izlemedim
Hepsini izlemek zorunda degilsin cnm. Puan gelir gelmez kapatabilirsin videoyu
Money kartin yaninda olmadan money puanlarini kullandirmiyorlarki cnm kasada.
Bende dediğin gibi ayarını sadece ben yaptım ama instagram olanları yaptım takip ettim puan vermedi...
Rica ederim cnm. Bazen puanlar bir kac saat sonra geliyor. Yarina kadar bekle eger gelmezse yorum olarak yazar ilgileniyorlarmis. Benimdd twitterdan yaptigim halde puan gelmedi ama sadece 1 puandi bu yuzden cok onemsemedim

Sadece telefon numarası yeterli değilmi
Bu zamana kdr sadece indirimler için telefon kullandım, puan kullanımını bilmiyorum

Bende aynı şekilde indirimler için kullandım öyle bişey olsaydı üye okurken kartsız seçenek vermezdi sanırım

şimdi baktım telefona şifre geliyormuş, kart şart değil diyor.
Yoksa kartı fiziki olarak bulmam imkansız

Bebek arabamiz bugun geldi 333 liraya almistik 2 gun once buvun 369 a yukselmis.

Kızlar eve misafir gelecegini bir gün önceden gece öğrenmeniz ağırlar misiniz.
Eşim bana dün gece söyledi bizde erkeklerle dışarı çıkıcam dedi bende istemedim. Ben evde kadınlarla oturucam2 akşam bbeylerde sokakta gezecek.
Oglusu hastaneye götürdük dönerken bu şakası olarak kafama vuruyor bende hoşlanmadıgimi söyledim ciddiye almayınca bende vurdum.benimki sett gitti biraz
Yok seni adam yerine koymcam vs yüz verdik astarini istedin gibi şeyler söyledi. Bende babanneme gidicem dedim
Gidemezsin akşama misafir var diyor
Oğlum zaten 5 te uyudu gece.
Bende uykusuz kald8m

Evin toparlanması yemek hazırlanması gerek üstüne üstlük kocam rahatca gezecek diye ben ağırlayamam böyle şeyleri yoktu

Babanneme gitsem sorun buyur mu
Offf...
Büyüse de ne olacak zaten suanki gidişattan memnun degilim

aklıma sey geldi aynı benım annemde calısan anneydi eve gelırdı ıse koyulurdu bende de bi huy vardı butun gun ne olduysa okulda tek tek anlatırdım anneme o hep bulasık yıkıyo ıs yapıyo olurdu, buyuyunce ilk iş sana bulasık makınası alıcam demıstım niye dedi beni daha cok dınleyebılırsın yıkımazsan demıstım, ah cocukluk sen ne güzeldin

aynı şeyleri yaşamışız :)

çünkü erkekler Rönesans a bir geçemedi
en medenisi bile aynı :)
herşeyi kadından bekliyorlar malesef

haftalık menü çıkardım
evdeki malzemelerden yapacağım
kahvaltılıkğımız kalmadı onu almam gerekiyor
yarın oğlumun elinden tutar sabahtan gideriz markete eksiklerimiz hallederiz.
yine ihtiaç dışında almayacağım

Eksikler
lokum peynir
ezine
siyah zeytin
yumurta
evde kaşar-bal-tereyağ-reçeller-pekmez var

Yemek mönüsü
pırasa makarna
nohut pilav
patates oturtması erişte
tavuk çorba
ıspanak kavurma

Ay kızlar cok fenaydım bugun.Benim yumurtlama dönemim.Bazı aylar yumurtam cok büyür.Dr kontrolünde oldugm zamanlar igneyle catlatırdı.21-22 mm oluyo.Agrı yapıo asırı.
Bu ay o aylardan.Sol kasıkta patlamaya hazır bi bomba var resmenhavuc ,incir yiyorm catlasın diye.adacayı iciyorm ama dr yolları gözükebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…