- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
Ya sevdigim insansa agirlarim ama senin bebegin hasta ne misafiri.
Esin bebek hasta demeliydi.
esim mesela bana sormadan davet etmez kimseyi.
Ya da sorar musaitmiyiz diye.
Benimki gerci pek oyle misafir sevmiyor
Gelmek isteyenin ayagini kendi kesiyor o yonden sansliyim
Gecmis olsun canim
B Bugunneselibirgun allah yardimcin olsun gitgide kotuye gidiyor olasi bir ayrilik durumunda saglam bir planin yoksa lutfen esinle inatlasma oglunu bile ayirir Allah muhafaza en uc noktalari da dusunmelisin oyle hareket etmelisin dik dur uzulme ama huzurun on planda olsun...
Bende az yaptım her sene 25 büyük kavanoz yapıyordum eşim yüzünden yapmadım 1,75ti domates ne yapicam bilmem ne dedi yaptirmadi bende dolmalar çorbalara makarnaya sebze yemeklerine hep kullanıyorum daha başlamadım bu seneki ne geçen yıldan 3buyuk kavanozun vardı onları kullanıyorumDomates sos daha cok yapmadigima suan milyonkez daha pisman oldum.
Domatesde pahaliydi ama napak ya.
Ben yarim kiloluk kavanozlarla 13 tane yapmistim.
Acmaya basladim hemen 10 tane kaldi.
Hep de yemeklere sos olarak koydum
pizzaya sos yaptim.
corbalara kattim.
Dusecek dediler bi ama dusmedi galiba
Gerci bu tarla domatesiydi manisadan hic burdakilerin tadiyla bir olur mu.
Kiyamiyorum kullanmaya resmen.
bitecek carcabuk ya
Ayva alip recel yapicam biraz.
Bereketli oluyor ya.Bende az yaptım her sene 25 büyük kavanoz yapıyordum eşim yüzünden yapmadım 1,75ti domates ne yapicam bilmem ne dedi yaptirmadi bende dolmalar çorbalara makarnaya sebze yemeklerine hep kullanıyorum daha başlamadım bu seneki ne geçen yıldan 3buyuk kavanozun vardı onları kullanıyorum
Salca yapmadık bilmiyorum ama diğerleri rutubet olmadan kuruyor Lellim.Yazın iyice kurutup koyduktan sonra hiçbir şey olmuyor.Hatta birseneden fazla bile duruyor patlıcan biber kurusuBereketli oluyor ya.
Ben cok seviyorum kislik hazirliklarini.
Rutubet olmadan kuruyacagini bilsem domates patlican kayisi biber kurusuda yaparim.
salcada yaparim cok hevesim var.
ama kurutamam nemli kalir rutubet yapar ziyan olur korkuyorum.
recel yapmiyordum ama artik 2 kavanoz 2 kavanoz yapicam.
Inatlasma mı diyosun yani.
Sağlam bir planım yok ama ben alttan aldıkça taviz veriyormuş gibi hissediyorum. Bu sefer daha kötü oluyor.
Ayrılmak değil niyetim sudanlık uzaklasmak akşam almazsa yarın dönerim zaten eve
Hayir gercekci olmak lazim sakin inatlasma ztn inatla kimse bsy elde edemez benim esime asla bsy yaptiramam herkesi birak ben asla yapmam inat hissetsem su vermem ama esim inadimi kirdi beni yumusatti biliyomusun lutfen brz sabir ama ayrilirsan perisan olursun diye korkuyorum ailen parcalanmis babaanne yasli ztn ondan yapiyorlar esin sana guvenmeli bak goreceksin ailesinden onde geleceksin manevi olarak guclen umursama senin zamana ihtiyacin var gercekten uzuluyorum Allah yardimcin olsun
İstanbul'da mümkün değil kurumuyor kufleniyir bende dondurucularimi doldurdum reçelleri mi KV yapıyor ayva reçeli ne bayılırız her sene 4kaviniz falan yapar KV çokta güzel oluyor kaymakla .falanBereketli oluyor ya.
Ben cok seviyorum kislik hazirliklarini.
Rutubet olmadan kuruyacagini bilsem domates patlican kayisi biber kurusuda yaparim.
salcada yaparim cok hevesim var.
ama kurutamam nemli kalir rutubet yapar ziyan olur korkuyorum.
recel yapmiyordum ama artik 2 kavanoz 2 kavanoz yapicam.
Haklisin canım
Çok doğru diyorsun p3risan olmak bebekle kaçınılmaz. El şakalarından ( kafaya vurma gibi) emrivakilerinren (oraya gidicez bize gerçekler bensiz plan yapmasından beni sinirlamasindan iletisimsizlikten dertliyim.
Çocuğundan bisey esirgemez ama bir koca olarak duygusal acıdan beni çok yalnız birakiyor.
Ne tavırdan anlar ne surat asmaktan.
Hala babannemdeyim eve gitsem mi bu akşam emin değilim o gelmedi.
Babam uyur birazdan.
Haklisin canım
Çok doğru diyorsun p3risan olmak bebekle kaçınılmaz. El şakalarından ( kafaya vurma gibi) emrivakilerinren (oraya gidicez bize gerçekler bensiz plan yapmasından beni sinirlamasindan iletisimsizlikten dertliyim.
Çocuğundan bisey esirgemez ama bir koca olarak duygusal acıdan beni çok yalnız birakiyor.
Ne tavırdan anlar ne surat asmaktan.
Hala babannemdeyim eve gitsem mi bu akşam emin değilim o gelmedi.
Babam uyur birazdan.
Ben bimden herzaman alıyorum var orda canım kahve standındaBu arada bi damla sakızlı kahve alıyım dedim.
Ama nerden de dedim arkadaş
A101 e gelmedi.Olsun Bime gelecek ordan alırım dedim.Oraya da gelmiş amma geldigi gibi hemen bitmiş. Herkes damla sakızlı kahvenin gelmesini bekliyormuş demek:))
Bende öyle idare ediyorum.
Napim baska yerde olsam aidat şu bu yine masraf.
Burada temizlik merdiven falan para vermiyorum annem veriyor.
Herkesin odedigi miktardan fazla fatura odeyip bir de ısınamamak sinir ediyor sadece
nisan ayina kadar idare edicem artik.
Teşekkür ederim.Ben bimden herzaman alıyorum var orda canım kahve standında
Araya zaman girmesin ben git derim
Sen ogluna saril
Buyudukce sevgin ve guvenin artacak daha mutlu olacaksin
Sen ona tavirla bsy yaptiramazsin ozguvenli sakin ve huzurlu olmalisin yoksa uzaklasiyor cok gerildiniz insallah toparlarsiniz
Senin isteklerinide gec te olsa yapiyor inan daha kotu ornekler gordum esin ve ailesi cokta cekilmez degil sabir nolur sabir
Islemiyor evet.Bu arada el sakasi nin hic bir tavizi olmaz ama yine ben yapamasamda tavsiyem soyleyecegini ve tepkini guzellikle yapmak olur surat asmak kizmak pek esine islemiyor gibi
Hangi hakim savcı tutuksuz yargıladı acaba kendi çocuguna yapılsa 9 yaşındaki çocuk kendini nasıl savunsun iyi güne kalmadıkAyy cildircam 9 yasindaki kız istismara ugramis ve karsilik vermedi diye (yani tepki anlaminda) adam tutuksuz yargilanmis.
salmislar.
Yahuu cocuk bu agzini kapamistir bicak cekmistir neresine tepki versin kiz.
Ayy bu haberleri izlerken bile insan boguluyor
Hepsini dograyasi geliyor insanin.
Beni almaya geldi canım gittik
Bir iyiyiz bir kötüyüz dünya hayatı hiç belli olmuyor. Oğlum için diyorum bazı şeylere.
Islemiyor evet.
Anlamıyor kustugumu bile dusun.
Söyleyince yine kendi bildiğini tekrar ediyor
Hoşlanmıyorum sinirleniyorum dedim el sakasindan banane umrumda değil sinirlen diyor
Dikine gidiyor yani.
O öyle yapınca bende anlayacağı şekilde bana yaptığını yapıyorum
Beni tek oğlum mutlu ediyor sanki.Sevindim gelmesine cok mutlu olmayi hakediyosun
Iyi olursunuz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?