Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben misafir severim bize de sık gelen olmaz eşim işten geç geliyor diye ama.
Bu sefer özellikle beni takmadı.
Gidicem dedim umursamadı. Hayır dedi.
Kendisi bilir yani.
O gelcek ven evde hanım agirlicam.
Ikisi de ufak çocuklu

Bebeği tutacak durumları yok yani.

Inatlasma mı diyosun yani.
Sağlam bir planım yok ama ben alttan aldıkça taviz veriyormuş gibi hissediyorum. Bu sefer daha kötü oluyor.
Ayrılmak değil niyetim sudanlık uzaklasmak akşam almazsa yarın dönerim zaten eve

Bende az yaptım her sene 25 büyük kavanoz yapıyordum eşim yüzünden yapmadım 1,75ti domates ne yapicam bilmem ne dedi yaptirmadi bende dolmalar çorbalara makarnaya sebze yemeklerine hep kullanıyorum daha başlamadım bu seneki ne geçen yıldan 3buyuk kavanozun vardı onları kullanıyorum

Bereketli oluyor ya.
Ben cok seviyorum kislik hazirliklarini.
Rutubet olmadan kuruyacagini bilsem domates patlican kayisi biber kurusuda yaparim.
salcada yaparim cok hevesim var.
ama kurutamam nemli kalir rutubet yapar ziyan olur korkuyorum.
recel yapmiyordum ama artik 2 kavanoz 2 kavanoz yapicam.

Salca yapmadık bilmiyorum ama diğerleri rutubet olmadan kuruyor Lellim.Yazın iyice kurutup koyduktan sonra hiçbir şey olmuyor.Hatta birseneden fazla bile duruyor patlıcan biber kurusu

Hayir gercekci olmak lazim sakin inatlasma ztn inatla kimse bsy elde edemez benim esime asla bsy yaptiramam herkesi birak ben asla yapmam inat hissetsem su vermem ama esim inadimi kirdi beni yumusatti biliyomusun lutfen brz sabir ama ayrilirsan perisan olursun diye korkuyorum ailen parcalanmis babaanne yasli ztn ondan yapiyorlar esin sana guvenmeli bak goreceksin ailesinden onde geleceksin manevi olarak guclen umursama senin zamana ihtiyacin var gercekten uzuluyorum Allah yardimcin olsun

Dun aksam itibariyle domateslere ayaz vurmustur carsamba gunu belki bulurum belki bulamam ama evde 10 gunluk vardi sonrada soslara baslariz ay keske 1.75 ten alsaydik yaa bu sene 2.5 3 ten aldim hep ben yazin 1 - 1.25 vardi ama bilemedik boyle olacagini ki

Haklisin canım
Çok doğru diyorsun p3risan olmak bebekle kaçınılmaz. El şakalarından ( kafaya vurma gibi) emrivakilerinren (oraya gidicez bize gerçekler bensiz plan yapmasından beni sinirlamasindan iletisimsizlikten dertliyim.
Çocuğundan bisey esirgemez ama bir koca olarak duygusal acıdan beni çok yalnız birakiyor.
Ne tavırdan anlar ne surat asmaktan.
Hala babannemdeyim eve gitsem mi bu akşam emin değilim o gelmedi.
Babam uyur birazdan.

İstanbul'da mümkün değil kurumuyor kufleniyir bende dondurucularimi doldurdum reçelleri mi KV yapıyor ayva reçeli ne bayılırız her sene 4kaviniz falan yapar KV çokta güzel oluyor kaymakla .falan

Araya zaman girmesin ben git derim
Sen ogluna saril
Buyudukce sevgin ve guvenin artacak daha mutlu olacaksin
Sen ona tavirla bsy yaptiramazsin ozguvenli sakin ve huzurlu olmalisin yoksa uzaklasiyor cok gerildiniz insallah toparlarsiniz
Senin isteklerinide gec te olsa yapiyor inan daha kotu ornekler gordum esin ve ailesi cokta cekilmez degil sabir nolur sabir

Bu arada el sakasi nin hic bir tavizi olmaz ama yine ben yapamasamda tavsiyem soyleyecegini ve tepkini guzellikle yapmak olur surat asmak kizmak pek esine islemiyor gibi

Ben bimden herzaman alıyorum var orda canım kahve standında

Biz de 1250₺ kira 150 aidat veriyoruz sıcak su parası balayından dönünce 10 günlük 55 tl verdik bir ayda uçaçak o rakam artı faturalar vs cidden baya pahalıya geldi bu ev ama manzarası süper ev çok geniş ve güzel Rabbim sahibi olmamızı da nasip eder inşallah.Eşimin kirada olan bir evi var belki ileride orayı satıp takı kredi falan alabilirsek iyi olacak.Kira yerine kredi öderiz

Beni almaya geldi canım gittik
Bir iyiyiz bir kötüyüz dünya hayatı hiç belli olmuyor. Oğlum için diyorum bazı şeylere.

Bu arada el sakasi nin hic bir tavizi olmaz ama yine ben yapamasamda tavsiyem soyleyecegini ve tepkini guzellikle yapmak olur surat asmak kizmak pek esine islemiyor gibi
Islemiyor evet.
Anlamıyor kustugumu bile dusun.
Söyleyince yine kendi bildiğini tekrar ediyor

Hoşlanmıyorum sinirleniyorum dedim el sakasindan banane umrumda değil sinirlen diyor
Dikine gidiyor yani.
O öyle yapınca bende anlayacağı şekilde bana yaptığını yapıyorum

Hangi hakim savcı tutuksuz yargıladı acaba kendi çocuguna yapılsa 9 yaşındaki çocuk kendini nasıl savunsun iyi güne kalmadık

Sevindim gelmesine cok mutlu olmayi hakediyosun
Iyi olursunuz insallah

Kızlar eski insanlar ne kadar tutumlu yokluk biliyorlar...
Bananemlerdeydim onun çorabını gitmiştim sonradan farkettim her yeri dikilmiş yamalanmis. Bir yandan üzüldüm.
Bir yandan da iki maaşı var.
Nasıl bu halde yaşıyor diye şaşırdım

Çok zor ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…