Küçük Düşün Büyük Olsun!

Amin Allah basimizdan eksik etmesin.
Kiyamamış.
Yapar tabi ya yapmazmı.
Ama babam olsa yapmaz.
Annem nekadar naif yapici sabirliysa babam tam tersi biri.
Dun kargom gelmis bisi siparis vermisti esim 30tl almamis onu oysa gordugune eminim hep terasta oturuyor.
Bi yarim saat markete gittik o ara gelmis kapida odemeydi.
Geri gitmisler.
Sali gidip kargodan alicam.
Annem olsa hemen alirdi malesef bir yerden sinaniyoruz.

Doğu ekspresi son iki yıldır acayip patlamış durumda öyle ki bilet bulmak cok cok zor ama müthiş bir deneyim her gelen cok memnun ayrılıyor gercekten de bu şehre kar çok yakışıyor umarım sizin ve diğer arkadasların yolu buralara düşer ne de güzel olur

O sizin sınavıniz galiba yapacak bişi yok bı insan 7 dinde neyse 70 indede o oluyor inanın deismiyorlar görgüsü mu öyle yoksa bilmiyormuş huymu bı tanede bizde var öyle ama babam deil maşallah diyeyim babamın kalbi pamuk gibidir işte her ailede bı çürük elma oluyor maalesef

InsAllah kimseyi razi edemiyorum etrafimda..

Razi olsalar ben seve seve gidicem.
Kimse tren yolculuguna yanasmiyor.
Cekilmez diyorlar.

Nasil zevkli olur kim bilir.
Elinde 1 kupa kahve uzerinde battaniyen kar kapli yollari izlemek, aksam los bir isikda tikir tikir yol almak yaa anlamiyorlar beni :)

Malesef Rabbim ıslah etsin.

Hoşgeldiniz

Ay ne güzel olur hayali bile güzel ben hiç kar görmedim çok merak ediyorum geçen yıl okula kamyonla kar getirmişlerdi çocuklara oynasınlar diye ne mutlu olmuşlardı yavrular davulla zurnayla karşılamışlardı karı

Allah kabul etsın canım dileğin niyetin kabul olsun

Bu insanlar hergün dışarıda kahve icecek parayi nerden buluyor yaaaa

Bugun arkadaslarla kahve icmeye ciktik.
Daha dogrusu disaridaydim ve arkadasimla telefonla konusurken gel sana kahve ismarlayayim dedim.
Bir anda sayimiz 7ye cikti ve ben 7 kahveye tamı tamına 98 TL ödedim

98 TLlik kahve alsam 2 sene icerim ben o kahveyi evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…