Amin Allah basimizdan eksik etmesin.Maşallah Allah başinizdan eksik etmesin ömrünü uzun eylesin inşallah ne güzel vallahi çok imreniyorum anne kız ilişkinize benimki yakında olsa benimkide yapar eminim ama ne yazikki burada deil yinede kisliklarimi hazırlıyor rabbim sağlık sıhhat versin inşallah
ya cok mutlu ettiniz beni hani su ekrandan bile böyle simsicak sohbetler samimiyetler yansitabiliyorsak ne mutlu.
ya hep su doğuexpres ilgimi cekmistir.
Hanu tren karli bir havada en sevdiklerinle yolun sonu Kars..
Kars diyincede tabiki peyniri
O sizin sınavıniz galiba yapacak bişi yok bı insan 7 dinde neyse 70 indede o oluyor inanın deismiyorlar görgüsü mu öyle yoksa bilmiyormuş huymu bı tanede bizde var öyle ama babam deil maşallah diyeyim babamın kalbi pamuk gibidir işte her ailede bı çürük elma oluyor maalesefAmin Allah basimizdan eksik etmesin.
Kiyamamış.
Yapar tabi ya yapmazmı.
Ama babam olsa yapmaz.
Annem nekadar naif yapici sabirliysa babam tam tersi biri.
Dun kargom gelmis bisi siparis vermisti esim 30tl almamis onu oysa gordugune eminim hep terasta oturuyor.
Bi yarim saat markete gittik o ara gelmis kapida odemeydi.
Geri gitmisler.
Sali gidip kargodan alicam.
Annem olsa hemen alirdi malesef bir yerden sinaniyoruz.
InsAllah kimseyi razi edemiyorum etrafimda..Doğu ekspresi son iki yıldır acayip patlamış durumda öyle ki bilet bulmak cok cok zor ama müthiş bir deneyim her gelen cok memnun ayrılıyor gercekten de bu şehre kar çok yakışıyor umarım sizin ve diğer arkadasların yolu buralara düşer ne de güzel olur
Malesef Rabbim ıslah etsin.O sizin sınavıniz galiba yapacak bişi yok bı insan 7 dinde neyse 70 indede o oluyor inanın deismiyorlar görgüsü mu öyle yoksa bilmiyormuş huymu bı tanede bizde var öyle ama babam deil maşallah diyeyim babamın kalbi pamuk gibidir işte her ailede bı çürük elma oluyor maalesef
Hoşbuldum :)Nayro hoş geldiniz topigimize
InsAllah kimseyi razi edemiyorum etrafimda..
Razi olsalar ben seve seve gidicem.
Kimse tren yolculuguna yanasmiyor.
Cekilmez diyorlar.
Nasil zevkli olur kim bilir.
Elinde 1 kupa kahve uzerinde battaniyen kar kapli yollari izlemek, aksam los bir isikda tikir tikir yol almak yaa anlamiyorlar beni :)[/QUOTE
Artık gençler bu konuda işi görsel şölene çevirdi o kompartımanları ne hale getiriyor nasıl güzel bir atmosfer yaratıyorlar aynı dediğiniz gibi kahveler kahvaltılar ışıklar müzikler sonrası unutulmayacak anılar bence biraz da anı biriktirmeliyiz cok iyi anlıyorum sizi
instagramda karsrail etiketiyle çok fotoğraf var belki çevrenizdekilerin aklını çelmek için kullanabilirsiniz :) :)
Evet ediyorsun canım benim dualarınla temizliliginle şükürcülügünle bize çok iyi geliyorsunyaaa cok tesekkur ederim.
sizi motive ediyorsam ne guzel.
Cok sevindim
HoşgeldinizAyyy çok heyecanlıyım aylardır bu topigi takip ediyorum hep üyelik açmaya üşeniyordum ne yalan söyliyim az önce arkadaş üyeliğimi aktifleştirdim deyince bana da bi istek geldi ben de bu gunden sonra duzenli bi şekilde aranıza katılmak istiyorumm beni de kabul edermisiniz
Ay ne güzel olur hayali bile güzel ben hiç kar görmedim çok merak ediyorum geçen yıl okula kamyonla kar getirmişlerdi çocuklara oynasınlar diye ne mutlu olmuşlardı yavrular davulla zurnayla karşılamışlardı karıInsAllah kimseyi razi edemiyorum etrafimda..
Razi olsalar ben seve seve gidicem.
Kimse tren yolculuguna yanasmiyor.
Cekilmez diyorlar.
Nasil zevkli olur kim bilir.
Elinde 1 kupa kahve uzerinde battaniyen kar kapli yollari izlemek, aksam los bir isikda tikir tikir yol almak yaa anlamiyorlar beni :)
Allah razı olsun
Evet ediyorsun canım benim dualarınla temizliliginle şükürcülügünle bize çok iyi geliyorsun
Allah kabul etsinBacılar, yarından itibaren 1 hafta bitecek olan esma-ül hüsna zikrine başliyorumher hafta yeni bir esma-ül hüsna rabbim niyetimizi kabul eylesin tr_lelli tesekkur ediyorum
Allah kabul etsin canımBacılar, yarından itibaren 1 hafta bitecek olan esma-ül hüsna zikrine başliyorumher hafta yeni bir esma-ül hüsna rabbim niyetimizi kabul eylesin tr_lelli tesekkur ediyorum
Allah kabul etsın canım dileğin niyetin kabul olsunBenim tefriciyem bitti elhamdülillah bu sabah namazin arkasina duasini yaptim.
Hemen 1 yemek uydurmam gerek.
pilav ve makarna var.
toz almaya basladim.
Namaz vaktide geliyor.
2. mak camasiri astim.
Diyanet tv de tevekkulu anlatiyor tevafuk oldu bu da bana.
hem dinleyip hem toz aliyorum
Allah kabul etsin :)Bacılar, yarından itibaren 1 hafta bitecek olan esma-ül hüsna zikrine başliyorumher hafta yeni bir esma-ül hüsna rabbim niyetimizi kabul eylesin tr_lelli tesekkur ediyorum
Amin canim.Allah kabul etsın canım dileğin niyetin kabul olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?