- 21 Mart 2018
- 1.881
- 6.747
- 158
Öyle tabi. Ölümlü dünyada insanın şunu da yapsaydım keşke dememesi lazım.Ya aslinda her şey kararında güzel birikim yapicaz diye hayatı da kaçırmamak lazım yeni eşyam olmadıktan sonra rahat etmedikten sonra param olmuş ne olmamış ne abartma sıkça eşyada alınmalı gezilmelide yenmelide icilmelide
Ama tabi altında olsa fena olmaz hani
İnternet çok fark ediyor mutfağa yolluk sordum 200_400cm burda 550ye bırakırım dedi adam eski model n11den çok güzel bir yolluk aldım 320tl. Çok fark ediyor ciddenKızlarr günaydınn
29 Ekim Cumhuriyet bayramımız kutlu olsunnn
Yeni gelen hanımlar hosgeldinizz
Anam benim ev dandiniDün yatak odasını söktü esim.Boyasını falan almış.Duvar kağıdı almaya çıktık.N11 de 37 tl olan 1 rulo kağıt 99 tl koctas,bahaus hepsini gezdik.Aldırmadım.Dedim aynı boy aynı kâğıt alırız netten dedim.Bu sayede ilk defa 0 harcamalı bir pazar geçirdim
Avm gezdim ama almadım aşırı pahalıydı tabak canak hersey.
Yazdan beri attıklarımı kocim anca farkettiBazayı bı açtı bi gelinliğim poşetinde,2 yastık,1 de hurç içinde yün yorgan kvdemin verdiği:)Ee bu bosmus diyo.Ne bekliyorsa artık:)
Gaza geldi eski kıyafetlerini attı ohh miss:)
Yemege aanama gittik yorgun ve hasta olduğumdan.(sistis olmuşum,oda değiştirirken wcye ugruyorm)18.00 da yedik yemek .
Eve geldik 22.00 da ben acıktım dedi,et istedi,meyhane pilavı istediYaptık yedi.
YOk anacım hastasın sen yoruldun diyen yokk
Aman kim nasıl bakarsa baksın vallahi ben hırsızlık falan olur diye korkudan takamiyorum sizde öyle sıkıntı yoksa takın gitsin insanın hevesi kalıyor sonraben de aslında ck severim altın ama cevremde hiç takan yk hatta oyle dugun falan dısında 1den cok bilezik falan takanlara görgüsüz gbı bakarlar
bnde hiç takmıyorum esımin memleketi ilçesi buranın
gecen gttık halası x dedi sen nıye hiç bişe takmıyosun bi tane bari tak dedi ck sukur var falan dedi sen daha yeni gelinsin dedi tamam hala bidahakıne takarım dedım
pazar günü mevlid var ilçede oraya gıdınce takıcam bakalm kalın bılezıgımı
Aynen öyle diyorum ya abartilmadan birikimde yapılmalı bence harcanmalida kararında olunca sıkıntı yokÖyle tabi. Ölümlü dünyada insanın şunu da yapsaydım keşke dememesi lazım.
Herşey kararında olmalı.
Onların tabi herşeyi var ama mesela benim ailem gibi sık eşya degistirmiyorlar.Mesela arkadaşımın anlattığı kadarıyla israf etmiyorlar çöpe yiyecek atmıyorlar.
Böyle olunca bereket birikim oluyor demek:)
Çalışıyorum o yüzden asansörden asansöre hal hatır soruyorum.hmm çalışmıyor olsam bile komşuculuk oynamam çocuklar kreşi uykusu derken zaman çabuk geçiyor zaten boş vakit olursada örgü yaparım valla ama lojmanda yaşıyorsan bunlar bahsettiğin heryerde olur ve daha başındasın yolun.
Kızlarr günaydınn
29 Ekim Cumhuriyet bayramımız kutlu olsunnn
Yeni gelen hanımlar hosgeldinizz
Anam benim ev dandiniDün yatak odasını söktü esim.Boyasını falan almış.Duvar kağıdı almaya çıktık.N11 de 37 tl olan 1 rulo kağıt 99 tl koctas,bahaus hepsini gezdik.Aldırmadım.Dedim aynı boy aynı kâğıt alırız netten dedim.Bu sayede ilk defa 0 harcamalı bir pazar geçirdim
Avm gezdim ama almadım aşırı pahalıydı tabak canak hersey.
Yazdan beri attıklarımı kocim anca farkettiBazayı bı açtı bi gelinliğim poşetinde,2 yastık,1 de hurç içinde yün yorgan kvdemin verdiği:)Ee bu bosmus diyo.Ne bekliyorsa artık:)
Gaza geldi eski kıyafetlerini attı ohh miss:)
Yemege aanama gittik yorgun ve hasta olduğumdan.(sistis olmuşum,oda değiştirirken wcye ugruyorm)18.00 da yedik yemek .
Eve geldik 22.00 da ben acıktım dedi,et istedi,meyhane pilavı istediYaptık yedi.
YOk anacım hastasın sen yoruldun diyen yokk
Asla dediğin gibi birşey olmaz.şöyle düşün annem bile kardeşimle ilgili bişey hoşuna gitmediğinde bana söyler,benle ilgili bişey olursada bende kardeşimden duyarım yani onlar canım benim ama insanoğluyuz çiğsüt meselesi.görüş ama fazla kendini açmadan sonea bir kötü olsan herşeyi herkesten duyabilirsin.kahvemi yaparım çamaşır katlarken örgü yaparkrn içerim.çok önyargılıyım belki ama ben klasik yengecim evimde olayım kimseye gerek duymuyorumHayır lojmanda yaşamıyorum yani aslında istedigim tek sey arada bir oturup kahve içebileyim carsıdan pazardan konusalım dedikodu olmasın yalan arkadan iş cevirme olmasın neden bu mümkün olamıyor acaba
Bu arada yıllardır konuştuğum dostlarım var. Ama hayat koşuşturması yada çocuklarım küçük ondan böyle konuştımAsla dediğin gibi birşey olmaz.şöyle düşün annem bile kardeşimle ilgili bişey hoşuna gitmediğinde bana söyler,benle ilgili bişey olursada bende kardeşimden duyarım yani onlar canım benim ama insanoğluyuz çiğsüt meselesi.görüş ama fazla kendini açmadan sonea bir kötü olsan herşeyi herkesten duyabilirsin.kahvemi yaparım çamaşır katlarken örgü yaparkrn içerim.çok önyargılıyım belki ama ben klasik yengecim evimde olayım kimseye gerek duymuyorum
Ç
Kahve 14 liramıydı buralarda 7 lira arkadaşlarınız keşke biraz böyle cok oluyor bölüşelim deseydi gercekten yazık olmus
Yazık günah yeminle düşünmeleri lazımdı
Sonradan gelen 5 kişinin kendi hesabını ödemesi gerekirdi bence.Az tutsa neysede çok fazla tutmuş
instada pahali amaİnternet çok fark ediyor mutfağa yolluk sordum 200_400cm burda 550ye bırakırım dedi adam eski model n11den çok güzel bir yolluk aldım 320tl. Çok fark ediyor cidden
Aynen,biz burda 120 tl dedikleri araba parçasını 50 tlye aldık n11den.Aynı marka.Götürdü taktırdı esim.Ne gerek var yani fazla vermeye 1 günde geliyor hersey artık kargoyla.İnternet çok fark ediyor mutfağa yolluk sordum 200_400cm burda 550ye bırakırım dedi adam eski model n11den çok güzel bir yolluk aldım 320tl. Çok fark ediyor cidden
11 tl olmuş bir türk kahvesi.Gercekten 1 kasık kahve atıyorsun ya 11 tl nedir.Aldıgın paket 5 tl en fazla.Şikayet ettiğim konu parayı ödemem degilde...
Bu kadar yüksek bir rakam gelmesi kızlar.
Teklif edildi ama zaten ben kabul etmedim.
Yeri geldiginde onlarda aynisini yapıyor zaten.
Ama dedigim gibi beni şaşırtan fiyatlardı
Bu ne boyle yaaa
İnst.kullanmıyorum ama n11çok uyguna gwldi.arkadaşım wv yaptırdı musluk ürünleri dükkanlarda sormuş 1500 ark.aynısını ordan 700e aldı.benim halımda çok güzel inş.yarın gelecek krem renk üzeri renkli kelebeklerinstada pahali ama
Ben yikanabilir haliyi buradan 90tl aldim.İnst.kullanmıyorum ama n11çok uyguna gwldi.arkadaşım wv yaptırdı musluk ürünleri dükkanlarda sormuş 1500 ark.aynısını ordan 700e aldı.benim halımda çok güzel inş.yarın gelecek krem renk üzeri renkli kelebekler
Ama kocalarla is bitmiyor.Bak yalnız bıraktım geldim ise.1 duvar bitmemiş.Annesi aramış carsıya götür beni diye.Güya aksm kurcaktık odayı.Yatagı salona atar yer yatağı yaparız diyo bu aksmlıkk ayh bayılazaaMOh biraz ferahlamıssınızdır su günlerde benimde bişeyleri elden cıkarmaya düzenlemeye ihtiya. Var sürec zor ama sonuc guzel olur eminim kolay gelsin
su damla sakizliyi bulamadim ya la.11 tl olmuş bir türk kahvesi.Gercekten 1 kasık kahve atıyorsun ya 11 tl nedir.Aldıgın paket 5 tl en fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?