Küçük Düşün Büyük Olsun!

Öyle tabi. Ölümlü dünyada insanın şunu da yapsaydım keşke dememesi lazım.
Herşey kararında olmalı.
Onların tabi herşeyi var ama mesela benim ailem gibi sık eşya degistirmiyorlar.Mesela arkadaşımın anlattığı kadarıyla israf etmiyorlar çöpe yiyecek atmıyorlar.
Böyle olunca bereket birikim oluyor demek:)

İnternet çok fark ediyor mutfağa yolluk sordum 200_400cm burda 550ye bırakırım dedi adam eski model n11den çok güzel bir yolluk aldım 320tl. Çok fark ediyor cidden

Aman kim nasıl bakarsa baksın vallahi ben hırsızlık falan olur diye korkudan takamiyorum sizde öyle sıkıntı yoksa takın gitsin insanın hevesi kalıyor sonra

Aynen öyle diyorum ya abartilmadan birikimde yapılmalı bence harcanmalida kararında olunca sıkıntı yok

Hayır lojmanda yaşamıyorum yani aslında istedigim tek sey arada bir oturup kahve içebileyim carsıdan pazardan konusalım dedikodu olmasın yalan arkadan iş cevirme olmasın neden bu mümkün olamıyor acaba

Oh biraz ferahlamıssınızdır su günlerde benimde bişeyleri elden cıkarmaya düzenlemeye ihtiya. Var sürec zor ama sonuc guzel olur eminim kolay gelsin

Hayır lojmanda yaşamıyorum yani aslında istedigim tek sey arada bir oturup kahve içebileyim carsıdan pazardan konusalım dedikodu olmasın yalan arkadan iş cevirme olmasın neden bu mümkün olamıyor acaba
Asla dediğin gibi birşey olmaz.şöyle düşün annem bile kardeşimle ilgili bişey hoşuna gitmediğinde bana söyler,benle ilgili bişey olursada bende kardeşimden duyarım yani onlar canım benim ama insanoğluyuz çiğsüt meselesi.görüş ama fazla kendini açmadan sonea bir kötü olsan herşeyi herkesten duyabilirsin.kahvemi yaparım çamaşır katlarken örgü yaparkrn içerim.çok önyargılıyım belki ama ben klasik yengecim evimde olayım kimseye gerek duymuyorum

Bu arada yıllardır konuştuğum dostlarım var. Ama hayat koşuşturması yada çocuklarım küçük ondan böyle konuştım

Ç

Kahve 14 liramıydı buralarda 7 lira arkadaşlarınız keşke biraz böyle cok oluyor bölüşelim deseydi gercekten yazık olmus

Yazık günah yeminle düşünmeleri lazımdı

Sonradan gelen 5 kişinin kendi hesabını ödemesi gerekirdi bence.Az tutsa neysede çok fazla tutmuş

Şikayet ettiğim konu parayı ödemem degilde...
Bu kadar yüksek bir rakam gelmesi kızlar.

Teklif edildi ama zaten ben kabul etmedim.
Yeri geldiginde onlarda aynisini yapıyor zaten.

Ama dedigim gibi beni şaşırtan fiyatlardı
Bu ne boyle yaaa

İnternet çok fark ediyor mutfağa yolluk sordum 200_400cm burda 550ye bırakırım dedi adam eski model n11den çok güzel bir yolluk aldım 320tl. Çok fark ediyor cidden
Aynen,biz burda 120 tl dedikleri araba parçasını 50 tlye aldık n11den.Aynı marka.Götürdü taktırdı esim.Ne gerek var yani fazla vermeye 1 günde geliyor hersey artık kargoyla.

11 tl olmuş bir türk kahvesi.Gercekten 1 kasık kahve atıyorsun ya 11 tl nedir.Aldıgın paket 5 tl en fazla.

pek sevgili cok sevdigim 2 gozumun çiçee elticanim geliyor.
Evi topladim sildim supurdum pancake, börek ve makarna salatasi yaptim.
esimede a101 den chescake aldirdim.
Annemde de baklava varmis o verdi 1 tabak
kahveyle tatli yenir.
birazda kahvaltilik koyarim cay sofrasi kurucam.
Annemde gelecek.
Gel kız dedim bagalim ne anlatiyolla.
Kaynanan gelcek ya bunalima girmistir elticin diyor.

Ruyamda da kaynanami gordum valla.
Hatta arabada eltim ve ben vardik.
kaynanam eltimin oldugu tarafin kapisini acmaya calisiyordu acilmiyor eltimde hic acmiyor icerden.
Bende izliyorum öyle
Eltim bana bakiyor kaynanam disarda iceri girmeye calisiyor.
Biseye yoramadim.
Eltim kaynanami kapida birakti ya la
vicccdansizzzzz :)

Ben yikanabilir haliyi buradan 90tl aldim.
instada 230tl fiyat verdi
Adama dedim ben sana 3 tane yollim burdan.

Oh biraz ferahlamıssınızdır su günlerde benimde bişeyleri elden cıkarmaya düzenlemeye ihtiya. Var sürec zor ama sonuc guzel olur eminim kolay gelsin
Ama kocalarla is bitmiyor.Bak yalnız bıraktım geldim ise.1 duvar bitmemiş.Annesi aramış carsıya götür beni diye.Güya aksm kurcaktık odayı.Yatagı salona atar yer yatağı yaparız diyo bu aksmlıkk ayh bayılazaaM
Saolasın cnm

Geçen kahveler geldi ya bim ve a101e geldiği gün yok sattı:) ben sonra ikisinide buldum damla sakızlıyı sevmedim ama birazdan menengiç yapacam buyrun beklerim tatilin son günü:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…