Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ç

Kahve 14 liramıydı buralarda 7 lira arkadaşlarınız keşke biraz böyle cok oluyor bölüşelim deseydi gercekten yazık olmus

Günaydınlar Cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümü kutlu olsun. vatanımızı milletimizi Allah korusun

Bugün haftanın ilk günü hava yine buz gibi bu da demek oluyor ki evdeyiz çalışmadığımdan beri biraz komşularla içli dışlı olmaya başladım hosuma da gidiyordu acıkcası vakit geciyordu cunku burada malesef sosyal yaşam adına yapılabilecek hiçbişey yok cok sıkılıyor insan
Ama son zamanlarda hosuma gitmeyen seyler var bilmiyorm ben mi abartıyorum ama sanki hissediyorum mesela sanki özenme yaptıgım seyleri kendine uyarlayarak yapma veya arkamdan kücük hesaplar çevirme gibi bazen de kendime cok kızıyorum ölümlü dünya takıldıgım seylere bak diye ay bilmiyorum siz nasıl ayarlıyorsunuz bu tarz seyleri

Çalışıyorum o yüzden asansörden asansöre hal hatır soruyorum.hmm çalışmıyor olsam bile komşuculuk oynamam çocuklar kreşi uykusu derken zaman çabuk geçiyor zaten boş vakit olursada örgü yaparım valla ama lojmanda yaşıyorsan bunlar bahsettiğin heryerde olur ve daha başındasın yolun.

Yazık günah yeminle düşünmeleri lazımdı

Mersinli misin canm.bende adanalıyım çocukluk hayalimdi kar yağsın okul tatil olsun:)

Sonradan gelen 5 kişinin kendi hesabını ödemesi gerekirdi bence.Az tutsa neysede çok fazla tutmuş

Kızlarr günaydınn
29 Ekim Cumhuriyet bayramımız kutlu olsunnn
Yeni gelen hanımlar hosgeldinizz
Anam benim ev dandiniDün yatak odasını söktü esim.Boyasını falan almış.Duvar kağıdı almaya çıktık.N11 de 37 tl olan 1 rulo kağıt 99 tl koctas,bahaus hepsini gezdik.Aldırmadım.Dedim aynı boy aynı kâğıt alırız netten dedim.Bu sayede ilk defa 0 harcamalı bir pazar geçirdim
Avm gezdim ama almadım aşırı pahalıydı tabak canak hersey.
Yazdan beri attıklarımı kocim anca farketti Bazayı bı açtı bi gelinliğim poşetinde,2 yastık,1 de hurç içinde yün yorgan kvdemin verdiği:)Ee bu bosmus diyo.Ne bekliyorsa artık:)
Gaza geldi eski kıyafetlerini attı ohh miss:)
Yemege aanama gittik yorgun ve hasta olduğumdan.(sistis olmuşum,oda değiştirirken wcye ugruyorm)18.00 da yedik yemek .
Eve geldik 22.00 da ben acıktım dedi,et istedi,meyhane pilavı istediYaptık yedi.
YOk anacım hastasın sen yoruldun diyen yokk

Allah kabul etsin Lellim

Hey Allahım 30 tl mi vermek zor gelmişAnne başka ya kim ne derse desin..

ciddi cok tutmus yaw.

Biz koctasdan almistik 3 sene oldu ama 1 duvar bize 50tl geldi(kagit ve yapistiricisi) Biz esimle yapistirdik.

Allah kabul etsin Lellim
Sağol canim.
Hey Allahım 30 tl mi vermek zor gelmişAnne başka ya kim ne derse desin..
Bana olan hersey o cok gelir.

Cumhuriyetimizin 95. yili kutlu mutlu olsun.
105,115, 125,.....245...leride görsun umarim.
Hic yikilmasin.

Aiyy kızlar gelin bakin ne anlatcam formulu buldum.
Dun ki gittigim yer kocaeli taraflarinda bir köy.
Kadinlar şalvar giyiyor.
Onlar köyde öyleymis.
Kucuk bir köy ama herkesin kendi evi bahcesi var genelde.
Kendilerine gore ekiyorlar(daha oncede defalarca gittim)
Ust baslarina cok onem vermiyorlar.
yani 1 salvar 1 bluz basortu dogal insanlar.
Ve evleride ahim sahim degil normal evler
Ama napmislar bak herseyden kısmıslar ekmisler yemisler abartmiyorum hepsinin kolunda bilezikler, yuzukler, kelepceler, kolyeler vardi.
Dugunlerde vs takmak adetleri galiba.
Hangisinim koluna bakcami sasirdim
Len hepiniz birer tane verseniz ben ev alirim dedim icinden.
öyle 1 tane falanda degil.
2 kolu dolu olanlar.
kuyumcuya dusmus gibiydim.

Baksan köy yeri dersin inek kokulari buram buram ama masallah hatunlar tutmus valla paralarini.
Keske topigime gelseler.

Üye yapicam hepsini

az olsun öz olsun kendimizin olsun belki çakmadir

Arkadaşımın düğününde de görmüştüm öyle .Annesinin iki kolu da doluydu.Kadin onlarla bir ev alir nerdeyse:)))Köyde değildi ankaranin merkeziydi.Onlar eşyaya önem vermeyip birikim yapıyorlar demek.
Mantıklı aslında:))

bizim oralarda öyledir altinsiz kimse yok hele gençlerin kollar dolu dolu bende zaten bı memlekette takabiliyorum takmadik mi hemen yokmuş falan diye dedikodular başlanır bende ancak memlekette hevesimi alıyorum takıyorum zaten kadınların gözü hemen senin üstünde var mı yokmu diye

Ya aslinda her şey kararında güzel birikim yapicaz diye hayatı da kaçırmamak lazım yeni eşyam olmadıktan sonra rahat etmedikten sonra param olmuş ne olmamış ne abartma sıkça eşyada alınmalı gezilmelide yenmelide icilmelide

Ama tabi altında olsa fena olmaz hani

Bizim ofiste var bi arkadaş.Ben dağlıyım diyorm senin neren dağlı diyor Düğün takılarını peşinat yaptı,daire aldı kız:)

ben de aslında ck severim altın ama cevremde hiç takan yk hatta oyle dugun falan dısında 1den cok bilezik falan takanlara görgüsüz gbı bakarlar
bnde hiç takmıyorum esımin memleketi ilçesi buranın
gecen gttık halası x dedi sen nıye hiç bişe takmıyosun bi tane bari tak dedi ck sukur var falan dedi sen daha yeni gelinsin dedi tamam hala bidahakıne takarım dedım
pazar günü mevlid var ilçede oraya gıdınce takıcam bakalm kalın bılezıgımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…