Bu insanlar hergün dışarıda kahve icecek parayi nerden buluyor yaaaa
Bugun arkadaslarla kahve icmeye ciktik.
Daha dogrusu disaridaydim ve arkadasimla telefonla konusurken gel sana kahve ismarlayayim dedim.
Bir anda sayimiz 7ye cikti ve ben 7 kahveye tamı tamına 98 TL ödedim
98 TLlik kahve alsam 2 sene icerim ben o kahveyi evde
Çalışıyorum o yüzden asansörden asansöre hal hatır soruyorum.hmm çalışmıyor olsam bile komşuculuk oynamam çocuklar kreşi uykusu derken zaman çabuk geçiyor zaten boş vakit olursada örgü yaparım valla ama lojmanda yaşıyorsan bunlar bahsettiğin heryerde olur ve daha başındasın yolun.Günaydınlar Cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümü kutlu olsun. vatanımızı milletimizi Allah korusun
Bugün haftanın ilk günü hava yine buz gibi bu da demek oluyor ki evdeyiz çalışmadığımdan beri biraz komşularla içli dışlı olmaya başladım hosuma da gidiyordu acıkcası vakit geciyordu cunku burada malesef sosyal yaşam adına yapılabilecek hiçbişey yok cok sıkılıyor insan
Ama son zamanlarda hosuma gitmeyen seyler var bilmiyorm ben mi abartıyorum ama sanki hissediyorum mesela sanki özenme yaptıgım seyleri kendine uyarlayarak yapma veya arkamdan kücük hesaplar çevirme gibi bazen de kendime cok kızıyorum ölümlü dünya takıldıgım seylere bak diye ay bilmiyorum siz nasıl ayarlıyorsunuz bu tarz seyleri
Yazık günah yeminle düşünmeleri lazımdıBu insanlar hergün dışarıda kahve icecek parayi nerden buluyor yaaaa
Daha dogrusu disaridaydim ve arkadasimla telefonla konusurken gel sana kahve ismarlayayim dedim.
Mersinli misin canm.bende adanalıyım çocukluk hayalimdi kar yağsın okul tatil olsun:)Ay ne güzel olur hayali bile güzel ben hiç kar görmedim çok merak ediyorum geçen yıl okula kamyonla kar getirmişlerdi çocuklara oynasınlar diye ne mutlu olmuşlardı yavrular davulla zurnayla karşılamışlardı karı
Sonradan gelen 5 kişinin kendi hesabını ödemesi gerekirdi bence.Az tutsa neysede çok fazla tutmuşBu insanlar hergün dışarıda kahve icecek parayi nerden buluyor yaaaa
Allah kabul etsin LellimBenim tefriciyem bitti elhamdülillah bu sabah namazin arkasina duasini yaptim.
Hemen 1 yemek uydurmam gerek.
pilav ve makarna var.
toz almaya basladim.
Namaz vaktide geliyor.
2. mak camasiri astim.
Diyanet tv de tevekkulu anlatiyor tevafuk oldu bu da bana.
hem dinleyip hem toz aliyorum
Hey Allahım 30 tl mi vermek zor gelmişAmin Allah basimizdan eksik etmesin.
Kiyamamış.
Yapar tabi ya yapmazmı.
Ama babam olsa yapmaz.
Annem nekadar naif yapici sabirliysa babam tam tersi biri.
Dun kargom gelmis bisi siparis vermisti esim 30tl almamis onu oysa gordugune eminim hep terasta oturuyor.
Bi yarim saat markete gittik o ara gelmis kapida odemeydi.
Geri gitmisler.
Sali gidip kargodan alicam.
Annem olsa hemen alirdi malesef bir yerden sinaniyoruz.
Allah kabul etsin bacımBacılar, yarından itibaren 1 hafta bitecek olan esma-ül hüsna zikrine başliyorumher hafta yeni bir esma-ül hüsna rabbim niyetimizi kabul eylesin tr_lelli tesekkur ediyorum
Amin bacimAllah kabul etsin bacım
ciddi cok tutmus yaw.Bu insanlar hergün dışarıda kahve icecek parayi nerden buluyor yaaaa
Biz koctasdan almistik 3 sene oldu ama 1 duvar bize 50tl geldi(kagit ve yapistiricisi) Biz esimle yapistirdik.Kızlarr günaydınn
29 Ekim Cumhuriyet bayramımız kutlu olsunnn
Yeni gelen hanımlar hosgeldinizz
Anam benim ev dandiniDün yatak odasını söktü esim.Boyasını falan almış.Duvar kağıdı almaya çıktık.N11 de 37 tl olan 1 rulo kağıt 99 tl koctas,bahaus hepsini gezdik.Aldırmadım.Dedim aynı boy aynı kâğıt alırız netten dedim.Bu sayede ilk defa 0 harcamalı bir pazar geçirdim
Avm gezdim ama almadım aşırı pahalıydı tabak canak hersey.
Yazdan beri attıklarımı kocim anca farkettiBazayı bı açtı bi gelinliğim poşetinde,2 yastık,1 de hurç içinde yün yorgan kvdemin verdiği:)Ee bu bosmus diyo.Ne bekliyorsa artık:)
Gaza geldi eski kıyafetlerini attı ohh miss:)
Yemege aanama gittik yorgun ve hasta olduğumdan.(sistis olmuşum,oda değiştirirken wcye ugruyorm)18.00 da yedik yemek .
Eve geldik 22.00 da ben acıktım dedi,et istedi,meyhane pilavı istediYaptık yedi.
YOk anacım hastasın sen yoruldun diyen yokk
Sağol canim.Allah kabul etsin Lellim
Bana olan hersey o cok gelir.Hey Allahım 30 tl mi vermek zor gelmişAnne başka ya kim ne derse desin..
Cumhuriyetimizin 95. yili kutlu mutlu olsun.
105,115, 125,.....245...leride görsun umarim.
Hic yikilmasin.
Aiyy kızlar gelin bakin ne anlatcam formulu buldum.
Dun ki gittigim yer kocaeli taraflarinda bir köy.
Kadinlar şalvar giyiyor.
Onlar köyde öyleymis.
Kucuk bir köy ama herkesin kendi evi bahcesi var genelde.
Kendilerine gore ekiyorlar(daha oncede defalarca gittim)
Ust baslarina cok onem vermiyorlar.
yani 1 salvar 1 bluz basortu dogal insanlar.
Ve evleride ahim sahim degil normal evler
Ama napmislar bak herseyden kısmıslar ekmisler yemisler abartmiyorum hepsinin kolunda bilezikler, yuzukler, kelepceler, kolyeler vardi.
Dugunlerde vs takmak adetleri galiba.
Hangisinim koluna bakcami sasirdim
Len hepiniz birer tane verseniz ben ev alirim dedim icinden.
öyle 1 tane falanda degil.
2 kolu dolu olanlar.
kuyumcuya dusmus gibiydim.
Baksan köy yeri dersin inek kokulari buram buram ama masallah hatunlar tutmus valla paralarini.
Keske topigime gelseler.
Üye yapicam hepsini
Arkadaşımın düğününde de görmüştüm öyle .Annesinin iki kolu da doluydu.Kadin onlarla bir ev alir nerdeyse:)))Köyde değildi ankaranin merkeziydi.Onlar eşyaya önem vermeyip birikim yapıyorlar demek.Cumhuriyetimizin 95. yili kutlu mutlu olsun.
Hic yikilmasin.
Kadinlar şalvar giyiyor.
Onlar köyde öyleymis.
Kensilerine gore ekiyorlar(daha oncese defalarca gittim)
Ama napmislar bak herseyden kısmıslar ekmisler yemisler abarrmiyorum hepsinin kolunla bilezik, yuzukler, kelepceler, kolyeler vardi.
2 kolu dolu olanlar.
Baksan köy yeri dersin inek kokulari buram buram ama masallah hatunlar tutmus valla paralarini.
Keske topigime gelseler.
Üye yapicam hepsini
Cumhuriyetimizin 95. yili kutlu mutlu olsun.
Hic yikilmasin.
Kadinlar şalvar giyiyor.
Onlar köyde öyleymis.
Ama napmislar bak herseyden kısmıslar ekmisler yemisler abartmiyorum hepsinin kolunda bilezikler, yuzukler, kelepceler, kolyeler vardi.
2 kolu dolu olanlar.
Keske topigime gelseler.
Üye yapicam hepsini
Ya aslinda her şey kararında güzel birikim yapicaz diye hayatı da kaçırmamak lazım yeni eşyam olmadıktan sonra rahat etmedikten sonra param olmuş ne olmamış ne abartma sıkça eşyada alınmalı gezilmelide yenmelide icilmelideArkadaşımın düğününde de görmüştüm öyle .Annesinin iki kolu da doluydu.Kadin onlarla bir ev alir nerdeyse:)))Köyde değildi ankaranin merkeziydi.Onlar eşyaya önem vermeyip birikim yapıyorlar demek.
Mantıklı aslında:))
Bizim ofiste var bi arkadaş.Ben dağlıyım diyorm senin neren dağlı diyorCumhuriyetimizin 95. yili kutlu mutlu olsun.
Hic yikilmasin.
Kadinlar şalvar giyiyor.
Onlar köyde öyleymis.
2 kolu dolu olanlar.
Keske topigime gelseler.
Üye yapicam hepsini
ben de aslında ck severim altın ama cevremde hiç takan yk hatta oyle dugun falan dısında 1den cok bilezik falan takanlara görgüsüz gbı bakarlarbizim oralarda öyledir altinsiz kimse yok hele gençlerin kollar dolu dolu bende zaten bı memlekette takabiliyorum takmadik mi hemen yokmuş falan diye dedikodular başlanır bende ancak memlekette hevesimi alıyorum takıyorum zaten kadınların gözü hemen senin üstünde var mı yokmu diye
Ya tabiki orasi öylede.az olsun öz olsun kendimizin olsun belki çakmadir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?