- 21 Ağustos 2015
- 32.170
- 97.669
- 798
- 38
Kimse de durdurmamış:)Napıosunuz siz diye:)Valla çarsaf çarsaf foto paylaşıyolar, rezil olduk anacım
Eşimde gitti bugün çok sinirliydi, görürse yandık
Kimse de durdurmamış:)Napıosunuz siz diye:)
Anne basta durdurmalı ya,sacmalamayın diye.Doldurmasına gerek yok adam duyunca bi yuh derAbisine bi çemkirdi görmen lazım onlar karar vermiş gideceklermiş
Babası bilmiyordur akşama eşim doldurmasa bari
Anne basta durdurmalı ya,sacmalamayın diye.Doldurmasına gerek yok adam duyunca bi yuh der
Eve dönüncede yalnız kalmadık bu seferde ben annemi özledim dedim annemi babamı çağırdık:))tuhafmışız gerçektenBalayında yalnız sıkılırız mı dediAbowww:)
Eve dönünce yalnız kalcz alış ozman demediniz mİ?:)
Çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versinBana acil yolları gözüktü11 den beri kıvranıyorm.Kociyi aradım al hemen randevu aksm üzeri gidelim dedi.
Bakalım sistisin bana faturası ne çıkacak
Devlete mi gitsek dedim ağzıma tıkadı lafı.Bi de orda mikrop kap hepten uğraşalım diye
Hastasın çıkacak faturayı düsünüyısn diyo
saolasın cnmÇok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin
Ben naptım.Düğün sabahı adamın eşyalarını getirmemişler.Afedersin dus aldm adama tshirt ,eşofman aldım çıkıp avmdenEve dönüncede yalnız kalmadık bu seferde ben annemi özledim dedim annemi babamı çağırdık:))tuhafmışız gerçekten
He yok kalmaz.Kardeslerine kalır.Devlete falan mi kalir acaba diye dusundum.
Ben naptım.Düğün sabahı adamın eşyalarını getirmemişler.Afedersin dus aldm adama tshirt ,eşofman aldım çıkıp avmden
Bir de ben annemi özledim diyip 2.gün sabahı kahvaltıya gitmiştik.Ordan balayına gittikAz manyak değildik bizde
Eskiden nazar değer diye yeni gelin 40 gün çıkmazmış evden.Şimdi öyle bakarsan bizde ertesi gün anneme ve eşimin teyzesine ugramıştık ölüm var kalım var gidelim de balayında ölürsek ne olur diye
Herkesin bi manyaklık hikayesi olmuş oluyo o zmn
Suan kocamdan 500tl ver bana ayda diyesim geldi:)Bence iyi rakamMerhaba kızlar
Sorum özellikle çalışmayan bayanlara
Eşinden harçlık alan bayanlar nasıl yapıyorsunuz o işleri aşağı yukarı miktar nedir?
Ben çalışmıyorum eşim çalışıyor market dahil hiç birşey ben yapmıyorum herşeyi eşim alıyor ekmek dahi ben almıyorum
Ve harçlık olarak bana aylık 500 tl gibi bi rakam veriyor
Bunun içinde kuaför masrafım ve sadece evde içilecek suyu ben alıyorum oda aylık 4 damacanadan 60 tl yapıyor
Normal midir az mıdır aldığım harçlık
Merak editörüm
Çalışmayan bayanlar harçlık işini nasıl yapıyor
Ben 1000 Tl alıyorum. 500 taksitlere gidiyor 500 bana kalıyor. Çok dışarı çıkmamaya çalışıyorum. Çıkınca para eriyorMerhaba kızlar
Sorum özellikle çalışmayan bayanlara
Eşinden harçlık alan bayanlar nasıl yapıyorsunuz o işleri aşağı yukarı miktar nedir?
Ben çalışmıyorum eşim çalışıyor market dahil hiç birşey ben yapmıyorum herşeyi eşim alıyor ekmek dahi ben almıyorum
Ve harçlık olarak bana aylık 500 tl gibi bi rakam veriyor
Bunun içinde kuaför masrafım ve sadece evde içilecek suyu ben alıyorum oda aylık 4 damacanadan 60 tl yapıyor
Normal midir az mıdır aldığım harçlık
Merak editörüm
Çalışmayan bayanlar harçlık işini nasıl yapıyor
gecmis olsun canimBana acil yolları gözüktü11 den beri kıvranıyorm.Kociyi aradım al hemen randevu aksm üzeri gidelim dedi.
Bakalım sistisin bana faturası ne çıkacak
Devlete mi gitsek dedim ağzıma tıkadı lafı.Bi de orda mikrop kap hepten uğraşalım diye
Hastasın çıkacak faturayı düsünüyısn diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?