Küçük Düşün Büyük Olsun!

Olan ölene oluyor valla geride kalan mal derdinde.
peki mesela cocugu falan olmayinca o mal varligi kime kaliyor?

Abowww tam yolmalık kvde
Ama kocası da garip,karısına laf söyletiyor böyle.

Olan ölene oluyor valla geride kalan mal derdinde.
peki mesela cocugu falan olmayinca o mal varligi kime kaliyor?
Valla ya daha 40ı cıkmamıs insan az utanır.
Zaten eski insanlar.Muhtemelen eniştenin üzerinedir hersy.Onunda kardeşleri var.Kardes çocukları var.Bu tarafın söz söyleme hakkı zaten yok.Allah geçinden versin,eniste vefat edince alırsa ufak bi hak alur.
Yani sen oturdun o ihtimalin derdine mi düştün.
Asıl amaç enişteye karsı bizim de hakkımız var o evlerde demek.Ne kadr ayıp.Adam evlere giremiyomus.Yerde mi gökte mi belli değil diyorlar..

Gerçekten yazık yaşın gelmiş bilmem kaça ya bir şeye yardım etmiyorsa bile insan çenesini kapatır susar birde böyle nankorler işte rabbim tez zamanda akıl fikir versin inşallah
Benim babanem 85 yaşında annem bağla bahçeyle uğraşırken oda oturduğu yerden evi girgirlar toparlar yani oturup bekleyemem öyle

En basiti sizin oğlunuz ne kadar yabancı babaneye bak çeneni tutsaydi. Torunu dan mahrum kalmazdin işte iyikide evladımızı muhatap etmiyorsunuz diğer torunlarına yaptığını inada yapardı kesin

Allah eltinize sabır versin bu KV ile inşallah

Kızlar maceralar maceralar 3 günde başıma neler geldi
Siz hiç balayına kuzenlerinizle gittinizmi?
Ele güne karşı rezil olduk bacılar yetişin
Haftasonu eşimin kuzeni evlendi
Dün balayına gittiler damat efendi telefon etmiş balayına görümcemle ortağınıda çagırmış
O salaklar da atlayıp gitti, inadından 7 saat terminalde oturdu, bana gelmedi, 2 gece için 2000 lira harcayacak, dükkanları buz gibi kp klima alacak, kapısını yaptıracak ev sahibi yaptırmıyor, eşim defalarca çağırdı ben çağırdım paraları yok diye bize gelmediler, tee antalyaya gittiler.
Ele güne karşı fotograf paylaşmasalar bari

Günaydın bu bahsettiğiniz
Kişi Bingöl’de öğretmen olan değil dimi ?
Çünkü o evli mutlu tek çocuklu :)

Zevkmi alıyorlar böyle insan kırmayla anlamıyorlarmı bir gün muhtaç olsalar elden ayaga düşseler nolucak insanın içinde sevgi saygı bırakmıyorlar bizde ne zaman biraraya gelsek hiç olmadık yerden laf sokarlar görümceler daha beter öyle mutlu oluyolar çünkü kv vefat eti artık bende hiç görüşmüyorum bi araya gelmemiz için sebeb yok artık evlerine gitmezdik zaten orda görürdük

Bence babanızdan çekinmiştir yoksa iyi bilirler ezmeyi sezide buldularmı helede arkası yoksa tamam zaten

Devlete falan mi kalir acaba diye dusundum.

Abowww tam yolmalık kvde
Ama kocası da garip,karısına laf söyletiyor böyle.
Valla o kaynimda tuhaf.
Tamam annene bisi diyemiyosan bile az karini pohpohla o da yok.
tam bir odun.
Ya malesef öyle.
Cocuklar anliyorlar.
Mesela babamin davranisindan oglum anliyor babama o da soguk.
cunku akli eriyor görüyor.
Ama anneannesine laf söyletmez toz kondurmaz.
Bence babanızdan çekinmiştir yoksa iyi bilirler ezmeyi sezide buldularmı helede arkası yoksa tamam zaten
Evet babam huysuz ve lafini söyler
Hic buyukmus kucukmus dinlemez agir konusur.
Bu k.v baya agir konusmus son demlerimizde.
Kadin altinda kaldi laflarin
Babami eltimin kizinin dugununde gordu yandan yandan kacti
Bizde annemle izledik.

Gittim.kv kb eşimin dayısı karısı ve 3çocuğuyla balayı işimizi hallettik. :)

Gittim.kv kb eşimin dayısı karısı ve 3çocuğuyla balayı işimizi hallettik. :)

Tövbeee bir tane daha çıktı

Burda gariplik, damat efendi kızın akrabalarını çağırıyor, 2. evlilik, ilkinden boşanmadan bu kızla başlıyor, bosanıyor evleniyor bir bebebk denecek cocugu var

Görümce açlıktan nefesi kokacak halde koşa koşa gidiyo

Aman eşimin çatlaklığı yalnız sıkılırız kalabalık olalum dedi.bende ok verdim şimdiki aklım olsa olmaz diyeceğim çok şey varki balayına gelene kadar

Bizim orda bi laf var essekde ... hic görmediniz mi diye Töbe est.
Cidden ayıp.

Aman eşimin çatlaklığı yalnız sıkılırız kalabalık olalum dedi.bende ok verdim şimdiki aklım olsa olmaz diyeceğim çok şey varki balayına gelene kadar
Balayında yalnız sıkılırız mı dedi Abowww:)
Eve dönünce yalnız kalcz alış ozman demediniz mİ?:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…