Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ay reçelini yap cnm .Yada büyüklrden yapan varsa yaptırıver.Ben cok severim ayva reçeli.Tatlsını flaan:)
Afiyet olsn simdiden

yaa benim kayınvalıdem muhacır dolayısıyla esımın bı tarafı muhacır ama asırı eli açıklar ben onlara yüz basarım ama tanıdıgım muhacırlar gercekten öyle
cok tasarruflular aklıma hemen 3-5tanıdık geldi bile bizim cevremızde ck var
mesela normal poset var ya veya buzdolabı poseti onu yıkar yıkar tekrar kullanırlar
eger bi gezmeye gıdeceklerse muhakkak banyo yaparlar yıkanmadan asla gitmezler
bide hızlı ve gür konusurlar
el acıklıgı dısında kv mde bunları yapıyo
annemin yengesi de oyleydı rahmetli
bi cay dökermis ikinciye bi tane daha istermisin diye sorarmıs
onlara gıdınce dizi izlerdik tv de dizi baslayınca acar bitınce kapatırdı bosa elektrık yanmasn o arada derdi

ayva tatlisi efso olur
Bende yapicim bahcesi olan bi calisani var esimin o kasayla yolluyor toplaniyormus gelir hafta sonuna.
recel ve tatlisini yapicim

Abowww o neymis kız:)Benim kv,kpder sıkmamış.7 sülalenin çocuğuna bakmış kv .Ücretli mi baktınız demiştim yoo dedi.Hayatta bakamam valla demiştim Eltisinin çocuklar,görümcesinin çocuk,ablasının torunlarına bile bakmış.Evde zaten 3 çocuk kendinin var,öyle bırakırlarmış bizimkide bakarmış,anneleri ise gidermiş.
Benim görümcemin esi öyle aşırı pinti.Kısın ortasında 1 odada oda cocugun olduğu oda da yanar petek,diğerleri kapalı.
Bizim evde de wcye bile ppetek koymus adamlar Yanıyr Esim hesaplıdır ama cimri değildir sükür.
Yoksa ben de yasayamam.Yediğimiz içtiğimiz hesaplanmaz bizim evde.Evet indirim bakarım ama masamı da donatırım:)

ya bu kuru patlican nicin bukadar pahali
1 dizisi 18tl dedi aktar.
50 tane varmis
12tl almistim oysa daha nezaman.
kurupatlican dolmasi yapasim var.
Ben bikere heves ettim aldım.Ziyan ettim nasıl becerdiysem:)Daha da almadım:)
Annem Adanalı,o cok güzel yapar eksili..

Selamlar
Ayva reçeli ne bayılırım tam mevsimi fiyatında uygun bende iki kilo alıp yaparım epey gider bize kompostoda yapıyorlar ayvadan nasıl oluyor bilmiyorum denemedim hiç

Kuru dolması bende severim geçen yıl 20 TL ye almıştım komsumdan 50 tane ekşili yapıyorum bende ama sadece patlıcan deilde lahana yaprak biber falanda yapıyorum 5 tane patlıcan koysam yetiyor her yapmaya agzim sulandı vallahi

Kızlar annem tarafı da babam tarafı da muhacir benim.
Cimrilikleri yoktur tam aksine yoldan adam çevirip sofraya oturturdu anneannem dedem dayılarım.
Çok çalışkanlar ailecek.
Küçücük yaşta çalışırlar çocuklarını çalışmaya alıştırmışlar .
Babamın babası, babam amcalarım da çok çalışkandır
Lakin babaannem ve halam tembeldir (onlar da muhacir)

Canım çiçeklere mayalı suyun tarifini verirmisin hiç duymamıştım çiçeklerim var denemek istiyorum

yk canım cımrılık degıl benım dedıgım tasarruflular dıkkatlı harcarlar
dıyorum ya mesela kayınvalidem ve tarafı asırı eli açık hatta anne bu kadar savurma dıyorum

Canım çiçeklere mayalı suyun tarifini verirmisin hiç duymamıştım çiçeklerim var denemek istiyorum
Kuru mayayi suyla eritiyoruz ciceklerin diplerine kasikla dokuyoruz
Ben 4 tatli kasigi doktum.
instada gordum bende.
Umarim faydali bisidir denedim.

Çok güzel görünüyo canım afiyetler olsun
Sagolasin keske ikram edebilsem.
Sohbetiniz çok güzel kahve bahane böyle güzel samimi bir ortama kaçlira desenizde gelirim
Yaa cok tatlisiniz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…