Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kisiden kişiye değişiyor.Bilinen genelde sıkı oldukları ve calıskan oldukları:)Benim esimde macır.Gercekten adam is kunduzu.İs ver calıssın:)

Günaydın kızlar
Bereketli,sağlıklı bir ay olsun inşallah
Evde hersey sıfırlandı desem yeridir.Bir yemeklik malzemelerim var.Un seker var.
Ama listem kabarık.
Çamasır suyundan tablete kadar son paketleri açtım.
Buay hesaplar fena sastı.
Adam evde fındık bulmuş bir paket:)Gömü bulmuş gibi sevindi aksam:)
Halbuki atıştırmalıkları gecen hafta alıp attım sepete bitmiş.
Dün patronun esi dediki kasımda hersyi atarım ben.Aralığa kadar evde bakliyat,baharat bırakmam.Yeni yıl yeni açılış demekmiş Ben sok:)
Hayır yeni yıl yeni umutlar da gecen hafta aldığın mercimeği niye atıyorsun yani
31 aralık la -1 ocak arasında da 24 saat var dedim dayanamadım
Atma fikri beni irite etti.Yemek yap sokak hayvanlarına ver yani,sevmedim o isi..

Daha neler

Elimdeki altınları toparlayarak 26.15 gr bilezik yaptım, 19 gr bilezik 6 gr altın ve biraz para verdim, 1.15 gr altın için 250 lira verdim, diğerlerinde karlı olduğum için sesimi çıkarmadım yine de kazanan benim
2 çalışan 1 sahibi duruyor, sahibi ve 1 çalışan iyi, diğer çalışan adam çarpmaya çalıısıyor gr altınları 210 dan bozup 217 den bana geri satacaktı gr gr saydırdım.
En azından elimde bütün olur altın lazım oldukça kullanıyordum toparlandı

Zulayı falan atmak yo yoo yooo
Değişikmiş o

@dilek bolu indirdiğin programı indirdim, çok begendim çok pratik oldu
Benim sadece düzen sorunum var, o an ne istersem onu okuyorum. Sanırım hatim gibi değilde, aklıma gelsin diye kullanıcam.
Birde, ekranı kaydırıp rastgele seçtiğimde ne istediğim ne ihtiyacım varsa denk geldi.
Allah razı olsun, teknolojiyi hayra vesile ettin.

Selamlar

Sabahtan beri ne pişirsem diye düşünüyorum bıktım yahu şu yemek derdi öldürüyor benim
Giriyorum çıkıyorum ne pişirsem diye evde pek bişi de yok buzlukta haşlanmış lahana var onu çıkardım sarıçam şimdi birde mercimek çorbası yapicam yeter herhalde canım sıkılıyor maddi anlamda çok dardayiz gerçekten nereye kadar sürecek bilmiyorum ekmek alacak para yok o derece yani

Oğlumu bekliyorum bugun ders gunu.
Sabah esime cemkirdim.
unutmus oğlanın kursunu aksama maça yazdirmış kendini.

nöy? ney? hıı? aksam maç bir de işten direk.
eee Oğlan?

Tabi sag avuç içi alına bir şaplaķ ben unuttum yaa dedi emme zilgıtı yedi benden.
Unut hayatim unut.
Aksam o cocugu gelirsin alirsin sonra gidersin akilsız basın cezasini cekiver dedim.

Adamin mal varligina el koysaydim bu kadar uzulmezdi

onda mac oynama tutkusu var.
Ama vakti yok, ham ve sagligi cok musade etmiyor o istanbulada futbol sayesinde gelmis 18 yaslarinda.
oynadigi takimdan buraya transfer olmus.

ulaynnn az daha paranin gozune vuruyomusum ama jubile yapmis.

Ayagi ayni yerden surekli burkuluyormus oynamasina izin vermemisler.
iyi paralar kazandim ozaman diye anlatir.

Adam aksam tipis tipis eve gelecek vahh Hakan sükürum benim :)

Benim çok duzensizdi..aklıma geldikçe okurdum..şimdi çok şükür program sayesinde duzenli gidiyorum..@tr_lelli sayesinde diyebilirim..benim aradigim kullanımı kolay ve haftalık olmasıydı..

E Esila09 ..Rabbim niyetlerini kabul eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…