Çok geçmiş olsun canımAkşam akşam canım sıkıldı kızlar ya.eşim maçta darbe almış burnu kırılmış yarın ameliyat olacak ve ben ne yerdeyim ne gökte. Zor bi ameliyat değil değil mi
minik yaptigimdan 30 a yakin cikiyor.Lelli senin bu kurabiye kaç tane çıkıyor. Eşim hastaneden çıkınca komşular gelir yapim hazır olsun dedim.bayatlama olur mu
Allah razı olsun canım sağolasınÇok geçmiş olsun canım
Teşekkür ediyorum canımminik yaptigimdan 30 a yakin cikiyor.
tepsi doluyor.
agzi kapali beklettigin surece bayatlamiyor.
Kisiden kişiye değişiyor.Bilinen genelde sıkı oldukları ve calıskan oldukları:)Benim esimde macır.Gercekten adam is kunduzu.İs ver calıssın:)Kızlar annem tarafı da babam tarafı da muhacir benim.
Cimrilikleri yoktur tam aksine yoldan adam çevirip sofraya oturturdu anneannem dedem dayılarım.
Çok çalışkanlar ailecek.
Küçücük yaşta çalışırlar çocuklarını çalışmaya alıştırmışlar .
Babamın babası, babam amcalarım da çok çalışkandır
Lakin babaannem ve halam tembeldir (onlar da muhacir)
Ceyhan.Ama sor 30 senedir gidebildi mi yok:)Adananın niresinden
HaydaaaAkşam akşam canım sıkıldı kızlar ya.eşim maçta darbe almış burnu kırılmış yarın ameliyat olacak ve ben ne yerdeyim ne gökte. Zor bi ameliyat değil değil mi
Teşekkür ediyorum canım benim Allah razı olsunHaydaaaCok geçmiş olsun bacım
Daha nelerGünaydın kızlar
Bereketli,sağlıklı bir ay olsun inşallah
Evde hersey sıfırlandı desem yeridir.Bir yemeklik malzemelerim var.Un seker var.
Ama listem kabarık.
Çamasır suyundan tablete kadar son paketleri açtım.
Buay hesaplar fena sastı.
Adam evde fındık bulmuş bir paket:)Gömü bulmuş gibi sevindi aksam:)
Halbuki atıştırmalıkları gecen hafta alıp attım sepete bitmiş.
Dün patronun esi dediki kasımda hersyi atarım ben.Aralığa kadar evde bakliyat,baharat bırakmam.Yeni yıl yeni açılış demekmişBen sok:)
Hayır yeni yıl yeni umutlar da gecen hafta aldığın mercimeği niye atıyorsun yani
31 aralık la -1 ocak arasında da 24 saat var dedim dayanamadım
Atma fikri beni irite etti.Yemek yap sokak hayvanlarına ver yani,sevmedim o isi..
Yeni yıla ultra bir anlam yüklüyor:)Hayır gecen sene atmışsın,ne değişti hayatında diyesim var ama aynı bi değişklik göremedim ben yaniDaha neler
Allah kabul etsin bacımAyın 1i itibariyle yeni sayfaya geçtim
Valla hemen bitmesin diye günde 2-3 tanesini okudum:)
Bitince yenisini okumak için yeni program yapmam gerekecek:)
Zulayı falan atmak yo yoo yoooGünaydın kızlar
Bereketli,sağlıklı bir ay olsun inşallah
Evde hersey sıfırlandı desem yeridir.Bir yemeklik malzemelerim var.Un seker var.
Ama listem kabarık.
Çamasır suyundan tablete kadar son paketleri açtım.
Buay hesaplar fena sastı.
Adam evde fındık bulmuş bir paket:)Gömü bulmuş gibi sevindi aksam:)
Halbuki atıştırmalıkları gecen hafta alıp attım sepete bitmiş.
Dün patronun esi dediki kasımda hersyi atarım ben.Aralığa kadar evde bakliyat,baharat bırakmam.Yeni yıl yeni açılış demekmişBen sok:)
Hayır yeni yıl yeni umutlar da gecen hafta aldığın mercimeği niye atıyorsun yani
31 aralık la -1 ocak arasında da 24 saat var dedim dayanamadım
Atma fikri beni irite etti.Yemek yap sokak hayvanlarına ver yani,sevmedim o isi..
Benim çok duzensizdi..aklıma geldikçe okurdum..şimdi çok şükür program sayesinde duzenli gidiyorum..@tr_lelli sayesinde diyebilirim..benim aradigim kullanımı kolay ve haftalık olmasıydı..@dilek bolu indirdiğin programı indirdim, çok begendim çok pratik oldu
Benim sadece düzen sorunum var, o an ne istersem onu okuyorum. Sanırım hatim gibi değilde, aklıma gelsin diye kullanıcam.
Birde, ekranı kaydırıp rastgele seçtiğimde ne istediğim ne ihtiyacım varsa denk geldi.
Allah razı olsun, teknolojiyi hayra vesile ettin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?