- 25 Ağustos 2015
- 1.088
- 1.806
- 133
Canım sen nerde oturuyorsun adanadaSagolasın canım teşekür ederim denicem hemen
Çok geçmiş olsun ben 2 kere oldum . Plastik cerrah mı yapacak kulak burun Boğaz mıAkşam akşam canım sıkıldı kızlar ya.eşim maçta darbe almış burnu kırılmış yarın ameliyat olacak ve ben ne yerdeyim ne gökte. Zor bi ameliyat değil değil mi
Çok geçmiş olsun. Inşallah kolay bir ameliyat olur.Akşam akşam canım sıkıldı kızlar ya.eşim maçta darbe almış burnu kırılmış yarın ameliyat olacak ve ben ne yerdeyim ne gökte. Zor bi ameliyat değil değil mi
Kbb dr gitti canım.Çok geçmiş olsun ben 2 kere oldum . Plastik cerrah mı yapacak kulak burun Boğaz mı
Hımmm plastik cerrah yapsaydı keşke kırık onun alanı aslında .Kbb dr gitti canım.
Araştırma hastanesine gitti acile ordan kbb muayen etmiş muhtemelen o yapar ama belli değilHımmm plastik cerrah yapsaydı keşke kırık onun alanı aslında .
ay ne demek verim tabi tesekkur ederim
kurabiye icin.
yarim pkt margarin( oda sicakliginda)
1 yumurta sarisi(akı uzerine)
yarim cay bardagı
pudra sekeri(cogaltilabilir)
1 pktm kabartma tozu.
1pkt vanilya
un
hepsini karistiriyoruz ele yapismayacak kivamda hamur yapiyoruz.
uzerini yumurta akina bulayip istedigimiz seye batirabiliriz(findik, ceviz, tozseker, hindistan cevizi)
uzeri kizarmadan alicaz.
Kek icin(9 cupcake cikiyor)
ölcu cogaltilabilir.
1 yumurta
1 cay bardagi toz seker
1 cay bardagi siviyağ
1 cay bardagi süt
sirayla cirparak katiyoruz.
1pkt kabartma tozu
1pkt vanilya
kakao(dilersen)
un.
Unu da ben goz karari katiyorum.
her cupcakeye farkli bisi koydum ben.
Birinde ceviz kuru uzum var.
birinde findik damla cikolata.
portakal kabugu katilabilir ne dilersen.
Ben ameliyat oldum ve çok ciddi geçti benim ki uzunda sürdü . Benim burnum yeniden yapıldı dümdüz yapıp yeniden şekil verildi . 20 gün dinlenecek canım başını filan eğmesin buz koyulacak yüzüne birkaç gün sonra ise ılık su konulacak doktor bilgilendirecek zaten çok geçmiş olsunAraştırma hastanesine gitti acile ordan kbb muayen etmiş muhtemelen o yapar ama belli değil
Bende çok severimayva tatlisi efso olur
Bende yapicim bahcesi olan bi calisani var esimin o kasayla yolluyor toplaniyormus gelir hafta sonuna.
recel ve tatlisini yapicim
Geçmiş olsun canımÇoklu alıntı yapamadım ama çok teşekkür ediyorum hepinize sağolun
Geçmiş olsun,Rabbim şifalar versin.Akşam akşam canım sıkıldı kızlar ya.eşim maçta darbe almış burnu kırılmış yarın ameliyat olacak ve ben ne yerdeyim ne gökte. Zor bi ameliyat değil değil mi
Ooo süper lezzetli görünüyorlar,ellerinize sağlık..Gençlik cayini taburesini kapan gelsin çay molası.
Dükkanin önunu doldurun kalabalik gozuksun
Eki Görüntüle 2201940
TeşekkürlerÇok teşekkürler şu muffin kaplarından inşallh bulup ben de yapıcam kabarması cok iyi gorunuyor yapınca resim atarım elledine sağlık
SağolasınOoo süper lezzetli görünüyorlar,ellerinize sağlık..
Lelli senin bu kurabiye kaç tane çıkıyor. Eşim hastaneden çıkınca komşular gelir yapim hazır olsun dedim.bayatlama olur muY yediveren14 çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?