Küçük Düşün Büyük Olsun!

kizlar oglumn kumbarasini actim 295 lira para cikti ogluma o parayla mama sandalyesicakicam insallah

kek pasta deyince ben bir turlu keki kalibindan cikartamiyorum olmuyir bunun formulu nedir nasil cikartiyorsunuz
Yada silikon kalıplar var çok kolay

Ay ben de en son onu okuyıdum :)) ben bunalımdan ölürdüm herlde sinek türeyecek kadar pis evde
Ki valla gaza geldim gittim bi kac bulaisk vardi onlari yikaidm.
Annemden gizledigim atmak icin ayirdigim bi kac parca sey vardi hemen cope attim.
Camasir attim mainaya:)
Gua konu sahibini gaza getircektim ben gaza geldim:)
Bid ecopleri atmaya korkuyor komsulara yakalancam diye ben annemden gizli neler atiyorum cope hemde konteynir bizim balkonun tam karsisinda bu yurek acanim

Ben geldim herkes gidiyor
Okuldan eve yeni dönüyorum kızlar 10 liraya yemek yemiştim bugün.
20 TLye dondurma aldim. Dün istemişti alamamıştık. Evde annemle yeriz
Bundan sonra okulu aksatmıycam hiç hatta birde ingilizce kursuna yazılmayı düşünüyorum. Bu senemi kendimi geliştirmeye adıycam

Ooo Kızlaaar sayfalar Almış başını gitmiş
Maşaallah oku oku bitmedi

Benim hedef kasım 15 E kadar eksiye düşmemek
Tek maaşa düşünce geçim
Zor
Birden alışmak zor
Yavaş yavaş alışıyoruz

Eldekileri kullanıp yemek aş yapıyorum
Dışarı da yemek tatlı vs yemeyi bıraktık

Normalde bu ay sonu başlamam gerek işe fakat bi yıl ücretsiz izin için başvuracağım
Doğum izninde maaşım yatmamıştı sanırım kasım ya da Aralık'ta yatar
O paraya dokunmamam gerek çünkü oğlumun bi kaç çeyreğini harcadık
Yerine koymalı ve bi yıl içinde acil durumda kullanmak için muhafaza etmeliyim
Bereket versin Rabb im

İlk hedef para harcamamak

Bu soğan kürünü herkes yapabilir sanırım değil mi beden/rahm temizliği için ?

aynı bizim hikayemiz. 10. gün evlenme teklifi aldım, 3. ay bitmeden evlenmiştik. ipeqbojuqu ben de kimseyi beğenmezdim 30 yaşımda ansızın aşık oldum öyle böyle değil anlatamam. dokuz senemizde huzur içinde mutlu bir şekilde geçti, aman maşallah diyeyim inşallah sende layığınca sevdiğin saydığın seni seven ve sayan birini bulursun canım.

Bende asûreyi hic ölculu beceremem.

Ama nefisyemektariflerinde cok guzel tarifler ve tutuyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…