bdv ne demekYok kiz bdv de birinin evi cop evmis ona bilmis bilmis ev temizlik tiyolari veriyordum
Valla gidip benim temizleyesim geldi
Bir derdim var demek:)bdv ne demekbacım heryere yetişiyon maşallah :))
allahım ya:)) otur kız oturduğun yerde:)Bir derdim var demek:)
Ay kizin evi cop evmis gidip temzileyesim geldi:)
Yada silikon kalıplar var çok kolaykizlar oglumn kumbarasini actim 295 lira para cikti ogluma o parayla mama sandalyesicakicam insallah
kek pasta deyince ben bir turlu keki kalibindan cikartamiyorum olmuyir bunun formulu nedir nasil cikartiyorsunuz
Ay ben de en son onu okuyıdum :)) ben bunalımdan ölürdüm herlde sinek türeyecek kadar pis evdeBir derdim var demek:)
Ay kizin evi cop evmis gidip temzileyesim geldi:)
Ki valla gaza geldim gittim bi kac bulaisk vardi onlari yikaidm.Ay ben de en son onu okuyıdum :)) ben bunalımdan ölürdüm herlde sinek türeyecek kadar pis evde
Gulum hamile kalmaknicin bu kur adet bitiminden sonra 7 gun icinde baslanmali.15 gun yapacaksin 2. Adet baslamdan 5 kur daha yapacaksin ve biraksin dr.ibrahim saracoglunun sitesine bir bak istersen bu sekilde bi cok kisi hamis olmus.
Ben regl duznelemek icin yaptigim icin kafam estigi zaman basliyorum.
Ama sen adet bitiminden sonra 7 gun icinde baslamalisin.
Insallah yegenimizin mujdeli haberini aliriz en kisa zamanda
aahaha kız sesli güldüm sayende.Send eeniste gelecegi ay yap bence pat diye hamile kalirsin belki:)
Yalniz sitenin ebe si olacagim yakinda
aynı bizim hikayemiz. 10. gün evlenme teklifi aldım, 3. ay bitmeden evlenmiştik.ipeqbojuqu doğru insan karşına çıktığında emin ol ki anlayacaksın bu bir klişe değil gerçek:) biz eşimle 2 haftada nişan 3 ayda düğün yaptık öyle bir yıldırım aşkısı oldu
Bnim net bi tarifim yok kafama göre yapıyorumgüzel bir aşure tarifi alalım o zaman. kim en iyi aşureyi yapar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?