CAnım aynen dediğin gibi oldu galiba..::::::))bak girebildim..açılmış şükür:)Şuan işteyim açılıyor şükürki:)KIZLARIMCANLARIM ablammm nasılsın
Bazı kurumlarda çok sık girilen siteler engellenir bi kaç gün sonra tekrar açılır
Umarım öyle bişey ölmüştür
Bi iki gün kurum bilgisayarından deneme yada günde bi kez fln dene.. 1 haftaya düzelir bence
Gunayin ekürim hallolmasina sevindim.Bu ara herkese selamlar..Hayırlı sabahlarr:))bol bereketli günler..Bugün Muharrem ayının 10, günü..Bereket için evinize ufal tefek erzaklar alın..Bütün sene bereket olurmuş..
Güsul alan şifa bulur..
Evet canım ya.. dün boş zamanımda canım çok sıkılıdı yaGunayin ekürim hallolmasina sevindim.
Girebilmissin.
Evet canım ya.. dün boş zamanımda canım çok sıkılıdı yaGunayin ekürim hallolmasina sevindim.
Girebilmissin.
Günaydın huzurlu bereketli bi gün diliyorum herkeseben bugün evdeyim para harcamicem şimdiden yazımyazım 0 harcama diye hoş zaten harcicek param da yok ayin 15i gelmek nedir bilmedi ya
cok tsk ederim cnm baktim.ikeaninkine ondan alicam buyuk ihtimalkeCanım mama sandalyesini ikeadan alabilirsin 80 tl ye geri kalan parayı da başka ihtiyacında kullanırsın malum bitmiyor ihtiyaçları :)
Önemli olan baya soğumasını beklemek kekin canım ben de hemen çıkarmaya çalışıyordum çıkmıyordu :))
çok yerde okudum canım kullananlar çok memnun o sandalyeden biz de aldık duruyo :) keki sen bi dene canım :) hatta ben de kek yapayım bari bugüncok tsk ederim cnm baktim.ikeaninkine ondan alicam buyuk ihtimalke
kekde aynen ua cokta pisiyor ama anlamadim
hafta sonu gidip bakicaz esimle akiriz buyuk ihtimal tsk ederim. bende kek yapmayi dusunuyorum bu gun haber ederim cikartabilirsemçok yerde okudum canım kullananlar çok memnun o sandalyeden biz de aldık duruyo :) keki sen bi dene canım :) hatta ben de kek yapayım bari bugün
Dr. Oetkerin cheesekek yap diye bişeyi var harika oluyo hemde pişirmeden. Çok hafif ben kolayca yapıyorum labneyleEvde denemedim
Labne falan tutturabilirmiyim bilemedim ki.
hepinize mrb bende buralara dönem dönem takılıp bazen planlarım uymayınca daha dogrusu bozulunca canım sıkılıyor hemen herseyi bende salıyorum.neyse sıkıntılı süreclerim bir iki aydan sona erecek insalhh borclar az kaldı.hafta sonu gidip bakicaz esimle akiriz buyuk ihtimal tsk ederim. bende kek yapmayi dusunuyorum bu gun haber ederim cikartabilirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?