Küçük Düşün Büyük Olsun!

CAnım aynen dediğin gibi oldu galiba..::::::))bak girebildim..açılmış şükür:)Şuan işteyim açılıyor şükürki:)

Bu ara herkese selamlar..Hayırlı sabahlarr:))bol bereketli günler..Bugün Muharrem ayının 10, günü..Bereket için evinize ufal tefek erzaklar alın..Bütün sene bereket olurmuş..
Güsul alan şifa bulur..
Gunayin ekürim hallolmasina sevindim.
Girebilmissin.

Dün aksam esim kazaklari begendi denedi
1kilo kahvaltilik tereyag getirdi.
Söfrlerden biri köye gitmis gelmis o getirmis sagolsun.
Beyaz rengide.
Ben severim tereyag
Pilavimi hep tereyagli yaparim.
Yemeklerde az az da olsa kullanirim.

20tl aldim esimden salı pazarina gidicez dedim.
Bisi almicam ama dursun uzerimde.
50tl oldu param.

cok tsk ederim cnm baktim.ikeaninkine ondan alicam buyuk ihtimalke
kekde aynen ua cokta pisiyor ama anlamadim

hafta sonu gidip bakicaz esimle akiriz buyuk ihtimal tsk ederim. bende kek yapmayi dusunuyorum bu gun haber ederim cikartabilirsem
hepinize mrb bende buralara dönem dönem takılıp bazen planlarım uymayınca daha dogrusu bozulunca canım sıkılıyor hemen herseyi bende salıyorum.neyse sıkıntılı süreclerim bir iki aydan sona erecek insalhh borclar az kaldı.
bende ocaktan sonra bişeyler biriktirmeye başlayacagm yavas yavas az olur benimki cok koyamam maasım az fazla degil benim kızlar.
kekten bahsedilmiş kek kalıbından keki cıkarmak için kek kalıbına margarin sürün kesinlikle sıvıyağ olmaz yapısır genelde ve üzerine hafiften un serpin.keke harcını öyle dökün.pişip cıkınca ilk sıcaklıgı cıktıktan sonra fazla sogutmadan keki kalıbı yere hafif vurarak pıt pıt bosluk yaratarak servis tabagınıza cevirin o zataen guzelce cıkar.afiyet olsun
ben hep böyle yaparım keklerim hep cıkar dümdüz.dün kızımın beslenmesine yaptık zebra kek kızımla:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…