- 11 Kasım 2013
- 2.219
- 3.960
- 108
- 35
Ben yapsam Kötü durur ama ona gitmiş demi@mandaliina profilindeki kızın saç rengi çok güzel ya. bağlayışını da çok sevdim
bu kızın yüzü bile görünmüyor bilmem ki ona gitmiş mi:) bu rengi tutturabilecek kuaför tanıyorsan deneyebilirsin neden olmasın:)Ben yapsam Kötü durur ama ona gitmiş demi
Kiz ben a101 diye hatirliyorum amaEn son kaçtın ?
Kız foto attım da aynı dedin ya !!!
Yok anam beğenmediğin böyle lezzetli ise A101 hiç denemeyeyim
Senin sacinda sari gider kiBen yapsam Kötü durur ama ona gitmiş demi
Evde denemedim10 bile değilevde yapılabilir aslında çok zor değil
tiramisuyu da evde yapıyorum. tutturursun ya çok kolay. dur tarifini yazayım sanaEvde denemedim
Labne falan tutturabilirmiyim bilemedim ki.
Benimki sönük durur ya çok ince telli ondan dedim :)bu kızın yüzü bile görünmüyor bilmem ki ona gitmiş mi:) bu rengi tutturabilecek kuaför tanıyorsan deneyebilirsin neden olmasın:)
Geldim geldim.ne kacirdim ben yokken ne konustunuz bakalimkızipeqbojuqu nerdesin saat 9a 5 var. aha 4 var şimdi
Pampa sorun sarılığı değil kafama yapışıyo çok ince telliSenin sacinda sari gider ki
hee anladım:)Benimki sönük durur ya çok ince telli ondan dedim :)
Canim yagla kalibi bide un serp her yerine hamuru öyle dök hemen cikiyokizlar oglumn kumbarasini actim 295 lira para cikti ogluma o parayla mama sandalyesicakicam insallah
kek pasta deyince ben bir turlu keki kalibindan cikartamiyorum olmuyir bunun formulu nedir nasil cikartiyorsunuz
Canım mama sandalyesini ikeadan alabilirsin 80 tl ye geri kalan parayı da başka ihtiyacında kullanırsın malum bitmiyor ihtiyaçları :)kizlar oglumn kumbarasini actim 295 lira para cikti ogluma o parayla mama sandalyesicakicam insallah
kek pasta deyince ben bir turlu keki kalibindan cikartamiyorum olmuyir bunun formulu nedir nasil cikartiyorsunuz
Aynen ya yapsın kuzum :) ben çok severim kıpır kıpır haylaz çocukları :))Malesef kalmiyo
Uzanip film izlemek falan hayal
Aninda ortamizda bitiyo
Ama babasinin arkasina yada benim önume degil
Ortamiza. :)
Odasinda misal biz bisee guluyoruz sakalasiyoruz ucarak geliyo bildigin :)
Babasiylada yatakda bogusmaya eskiden beri bayilr
Kucukkende atlardi adamin uzerine hala öyle
Pat küt atliyo.
Simdi odasinda babasi gelsin hemen yanimiza gelcek her aksam öyle.
Olsun ya herseyin yeri ayri
Sizin prensesinizde size öyle yapar
Yok kiz bdv de birinin evi cop evmis ona bilmis bilmis ev temizlik tiyolari veriyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?