ne yazık ki doğum izni doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta oluyorSevindim canim.
Bu izin olayi niye bukadar az.
6 ay falan olmuyormuydu ki?
Cnm gözünüz aydınn..
İzinler ne kadar az ya özel deBi anne nasıl bıraksın 3 aylık kuzusunu.Devlet az annelere ihtimam gösterse keşke..
Sevindim canim.
Bu izin olayi niye bukadar az.
6 ay falan olmuyormuydu ki?
Devletteyim ben canım ama yasal izin süresi aynımornergis in de dediği gibi ozeldee izin 16 hafta. Ha ben uzatabilirim ama bu izin sürecinde iş yerinde işler cok aksamış. İşlerimi yürüten kimse olmadığı için beni sürekli birseyler sormak için arıyorlar. Telefon sürekli elimde. Bari baslayayim da maaşımı almaya baslim diyorum. Cok da sıkıştık. Kızımdan uzak kalmak cok zor gelecek o kesin allah dayanma gücü versin.
Allah yardımcın olsun canım.mornergis in de dediği gibi ozeldee izin 16 hafta. Ha ben uzatabilirim ama bu izin sürecinde iş yerinde işler cok aksamış. İşlerimi yürüten kimse olmadığı için beni sürekli birseyler sormak için arıyorlar. Telefon sürekli elimde. Bari baslayayim da maaşımı almaya baslim diyorum. Cok da sıkıştık. Kızımdan uzak kalmak cok zor gelecek o kesin allah dayanma gücü versin.
Evet ben onla karıştırdım.Hemsire bi arkadsm 2 yıl uzatcam izni demişti.9 aylık kızı.Devletteyim ben canım ama yasal izin süresi aynı
Ücretsiz alırım dersen 2 yıl alınabiliyor ama maddi olarak da o sürece hazır olmak lazım
Bebek zaten masraflı oluyor bezi, meme yemezse maması ıvırı zıvırı derken herşey paraEvet ben onla karıştırdım.Hemsire bi arkadsm 2 yıl uzatcam izni demişti.9 aylık kızı.
Eet maddi kısmıda zorluyor insanı..Allah tüm annelerin yardımcısı olsun..
yaa devlette de mi aynı ben daha fazla saniyordum. Maddi olarak acayip sıkıntılı geçiyor. Baslamam gerekli malesef. Yoksa bi yıl en azından bebegime bakmak isterdim.Devletteyim ben canım ama yasal izin süresi aynı
Ücretsiz alırım dersen 2 yıl alınabiliyor ama maddi olarak da o sürece hazır olmak lazım
evet malesef arıyorlar sürekli. Sanırım işte olmam onlar için de benim için de iyi olacak bu durumda.Allah yardımcın olsun canım.
Lohusa kadını aramak nedir yaBazıları gerçekten öküz.Zaten düzeni kurulu bırakıp gidiyorz izne çıkarken.Bi zahmet kendin hallet yani.Tatilde arandığım da ben cok delleniyorum
yaa devlette de mi aynı ben daha fazla saniyordum. Maddi olarak acayip sıkıntılı geçiyor. Baslamam gerekli malesef. Yoksa bi yıl en azından bebegime bakmak isterdim.
evet malesef arıyorlar sürekli. Sanırım işte olmam onlar için de benim için de iyi olacak bu durumda.
İyi etmişsiniz söylemekle biyerden başlamak lazım üzülürse üzülsün siz niye isteklerinizden vazgeçesiniz o sizi düşünüyormuki vermeyin sizde koşmayın yani her şıkıştıgında anlar önce ben demeyi ögrenirsek önce dik durup dirayetli olucaz lütfen tedavinizdende vazgeçmeyin kendini üzme canım benim eşde olsa biyere kadaraklım almıyor, ben aylardır gel hesap yapalım diyorum hemen sinirleniyordu. şimdi de kavga ettiğimiz de bende düşünüyordum diyor. Allah aşkına düşünse, tıkandığı yerde bana gelir hayatım şu kadar destek çık ipin ucu kaçtı der bende sorun çıkaran bir tip değilim destek olurum. hatta geçen ay bana kartlardan birine 2100 tl borç var demişti bir bakıyorum borç 3200 adam o kadar kontrol etmiyor ki siz düşünün.. ben daha 2 sene önce bu adamın kredi kartını kapattırdım, ya hiç mi acımıyor bana? kendisine dün 450 tl ye mont aldı ben daha bugüne kadar hiç 450 tl kıyafete vermedim.. ilk önce lcw dan falan bakar gibi yaptı ama ben kocamı biliyorum oradan alsa bu kış bile giymezdi seneye tekrar alalım derdi 2 - 2 bana para harcatma dedim. dün baya kalbini kırdım istemeden, bekarken kaç yıl çalıştın düğünün olurken kenarda 1 kuruş paran yoktu sen ömrün boyunca böyle mi olacaksın? ablam ev aldı bizimle aynı zaman evlenenler ev aldı bir de bize bak, ablalarının altında son model araba enişten çabalıyor o adam da sıfırdan geldi dediniz peki sen niye böylesin dedim.. üzüldüm ama söylemem gerekiyordu çünkü adam bugün kazanalım bugün yiyelim diyor hesap kitap yapmamış..
Size şöyle bir örnekte verim bizim enişte biryere gezmeye gidecekya cebinde parası yok çerezcide durur 60 70 liralık çerez alır pastanede durur yaş pasta alır hep gösterş ev sahibi yapamıyor sanki daha neler neler gözümle gördüm hep kartan tabi sonra bunun ödemesi geldiginde kardeşim ya beni ya annemi kardeşimi arar para ister tabi bizde aman rezil olmasın diye hemen verriz en sonki vukatı benden para istedi tatile gidecekmişler 3 milyar istedi paran yoksa ne işin var tatilde ben artık kendi adıma karar aldım annemede dedim karışmam neyaparsanız yapın ama artık bir kuruş vermem dedim kardeşimede dedim artık bizi arayıp para istemiceksin yeter başının çaresine baksın burda kardeşimde suçlu adamın eline sayıyo bir şıkışsın bakim yani dicemki holugu kesin yoksa sanmaki degişiraklım almıyor, ben aylardır gel hesap yapalım diyorum hemen sinirleniyordu. şimdi de kavga ettiğimiz de bende düşünüyordum diyor. Allah aşkına düşünse, tıkandığı yerde bana gelir hayatım şu kadar destek çık ipin ucu kaçtı der bende sorun çıkaran bir tip değilim destek olurum. hatta geçen ay bana kartlardan birine 2100 tl borç var demişti bir bakıyorum borç 3200 adam o kadar kontrol etmiyor ki siz düşünün.. ben daha 2 sene önce bu adamın kredi kartını kapattırdım, ya hiç mi acımıyor bana? kendisine dün 450 tl ye mont aldı ben daha bugüne kadar hiç 450 tl kıyafete vermedim.. ilk önce lcw dan falan bakar gibi yaptı ama ben kocamı biliyorum oradan alsa bu kış bile giymezdi seneye tekrar alalım derdi 2 - 2 bana para harcatma dedim. dün baya kalbini kırdım istemeden, bekarken kaç yıl çalıştın düğünün olurken kenarda 1 kuruş paran yoktu sen ömrün boyunca böyle mi olacaksın? ablam ev aldı bizimle aynı zaman evlenenler ev aldı bir de bize bak, ablalarının altında son model araba enişten çabalıyor o adam da sıfırdan geldi dediniz peki sen niye böylesin dedim.. üzüldüm ama söylemem gerekiyordu çünkü adam bugün kazanalım bugün yiyelim diyor hesap kitap yapmamış..
Kütahya simavdayım benOrası neresi..Benim de var küçük bir kızım,hiç yemeyen..çok zor oluyor cidden..
ya ciddimisin.tr_lelli benim iki gözümde 5 numara ben hepten körüm
Lens kullanıyorum senelerdir çizdirmeyi düşünüyorum ilerde
Kızlar happy canter da baya indirim var
ozellikle pirinc,kup seker, salca, tavuk, tek sut kasar, tereyag
Ben alicam.
Ayin 7 ile 14ü arasi.
Haber edim dedim.
Bir de Şahin sucuk mu daha iyiydi Cumhuriyet mi?
o da indirimde olacak bi alayim bakim sanki daha oncede almistim unuttum yaIkiside iyidir ama afyondaki kdr olmasasa ben cumhuriyetciyim
o da indirimde olacak bi alayim bakim sanki daha oncede almistim unuttum ya
Bende gördüm broşürü ya bu peros deterjan bu ara bütün marketlerde var yenilenmiş nasıldır acaba bı denemek istiyorum renklilerde en azindanKızlar happy canter da baya indirim var
ozellikle pirinc,kup seker, salca, tavuk, tek sut kasar, tereyag
Ben alicam.
Ayin 7 ile 14ü arasi.
Haber edim dedim.
Bir de Şahin sucuk mu daha iyiydi Cumhuriyet mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?