Benim zulami alsa goturse gitti yaglarim deterjanlarim diye ağlarım.En korktuğum şeylerden birisi hırsız girmesi.Allah korusun.
Bizimde binanın deposuna girmiş geçen yıl. Alt kattaydı camını açık bırakmışlar ordan girmiş.
Bide şey duymuştum burda birinin evine girmiş kadinin buzlugunda ne var ne yok almış gitmiş. Salamura yaptıgı yaprakları filanda hep götürmüş.
Çaksana suna 2 tane ya diyesim var artıkben çıldırmak üzereyim, adama saygım bitti ya. şimdi mesaj atmış maaşı aldın mı mazot bitti diyeevin erkeği kim şaşırdım iyice. düğün borcunu öde adamın kredi kartı borcunu öde, sene geçsin yine bir kredi kartı borcunu öde.. eee ben de insanım yahu
Fazla parası yokmuş evde zaten ne olur ne olmaz diye.Benim zulami alsa goturse gitti yaglarim deterjanlarim diye ağlarım.
okadar indirim takip ettim, taşidım onlar benim birikimim diye üzulurdum valla.
Çok rahata alışmış.ben çıldırmak üzereyim, adama saygım bitti ya. şimdi mesaj atmış maaşı aldın mı mazot bitti diyeevin erkeği kim şaşırdım iyice. düğün borcunu öde adamın kredi kartı borcunu öde, sene geçsin yine bir kredi kartı borcunu öde.. eee ben de insanım yahu
Güle güle kullann bacımGözlugumu aldi esim bas donmesi yapti suan.
Esim cok begendi sapsik :)
Guzel model secmissin cok yakisti dedi.
Bi an hosuma gitti bu adamin motivelerini seviyorum.
uzuluyordum nasil kullancam diye esim cok begenince bende kabullendim.
Yemek veridm erbaslara.
Namazimi kildim.
Yasin okudum.
kestane cizdim verdik firina.
ihlamurda attim ocaga.
yorgunum a dostlar..
Lekeleri çıkarmıyor diyorlar genelde cnm.Bende gördüm broşürü ya bu peros deterjan bu ara bütün marketlerde var yenilenmiş nasıldır acaba bı denemek istiyorum renklilerde en azindan
Çok rahata alışmış.
ne olsa halloluyor diyor besbelli.
Bence sen borca gir bisi al param yok de biraz da o dusunsun.
Lekeleri çıkarmıyor diyorlar genelde cnm.
Benimde aylardır başağrım var gözlük yazdı dr ama kullanmadım 2gündürde göz çukuruma bıçak saplanıyor sanki bi daha dr gidip gözlüğe başlıcam ilerlemesi değil bu baş ağrısı mahvediyor beni hep yorgun hissediyorum.birde başım ağrırsa istifra ediyorum mahvoluyorum ben.
Zula demisken dün bir yağ daha açtım.
Gerci yağımı tee köye gitmeden actiydım iyi idare ettim.
2 aydan fazla gitti 5lt.
Ben acma,kek vs yapmazsam baya gidiyor bana yağ.
Ama her hafta 1 cesitde olsa yapiyorum seviyorlar.
Artik daha az yapiyorum ama ölcuyude azaltiriyorum malzemeyide.
Yağ hic cok koymam ben yemeklere.
kizartmada az yapiyorum genelde firinda hallediyorum.
Benim zula azalınca yenisini hemen yerine koyasim geliyor.
Bir de kilerde oldugunda elimin altinda degil yani yer kaplamiyor evde fazlalik olup gozume batmiyor.
peros elime ileri dere alerj, yaptı ve snr egzamaya dönüştü
2 ayda geçti
geçmiş olsun canım bende miyopum 2.50 oldu 2 normal doğum yaptım her seferinde ilerletti derece mi doktor doğum mu yaptın demişti.çok çabuk ilerliyor yaşım 30 oldu hala durmadı derecesi ufakta olsa ilerliyor gözlüksüz çok zorlanıyorum ilk 2 gün baş agrısı yapar etrafı özellikle önünü engebeli görürsün ama geçiyor senin derecen çok fazla değil gözlükçü bana derecen biraz düşük olsaydı haftada iki gün gözlük takma gözlerin tembelliğe alışmasın görmek için çalışsın derim demiştiGözlugumu aldi esim bas donmesi yapti suan.
Esim cok begendi sapsik :)
Guzel model secmissin cok yakisti dedi.
Bi an hosuma gitti bu adamin motivelerini seviyorum.
uzuluyordum nasil kullancam diye esim cok begenince bende kabullendim.
Yemek veridm erbaslara.
Namazimi kildim.
Yasin okudum.
kestane cizdim verdik firina.
ihlamurda attim ocaga.
yorgunum a dostlar..
ay ciddi mi??
Cok geçmiş olsn cnm
Tövbe yarrabim buzlugudamı götürmüş ama orda altın aradı heralde geçen eşim anlatmıştı iş arkadaşı buzlukta saklarmış altınlarını hepsini götürmüşlerEn korktuğum şeylerden birisi hırsız girmesi.Allah korusun.
Bizimde binanın deposuna girmiş geçen yıl. Alt kattaydı camını açık bırakmışlar ordan girmiş.
Bide şey duymuştum burda birinin evine girmiş kadinin buzlugunda ne var ne yok almış gitmiş. Salamura yaptıgı yaprakları filanda hep götürmüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?