Ahh sorma dönecem tabi dönecem de bakalım neresinden tutup toparlayacağım :)Oh taze annemiz sahalara dönsün
Özledik
evet onun üzerine.. bir de araba yükseltecez hiç demiyor ki bizim borç almış başını gidiyor[/QUOTE
Ayyy negüzel bir manzaradır o öyleeeeEki Görüntüle 2203217
Bizim buraların manzarasıyla hepinize merhaba:)
Sabah 9 da kalktık kızımla gene yemiyo bgun
Gerçekten çok zor yemiyen çocuk ne kadar uğraşsan boş
Neyse böyle böyle büyüyecek napalım
Akşamada mantar var menüde
Okadar topladık yiyelim bari :))
Ben o sayfayi biraktim canim.Kızlarr
mucize yasam da 06.11.2018 de 22.00 de toplu sifa gönderrimi var.
Kacırmıstık gecen sefer..
mis mis.Eki Görüntüle 2203217
Kesinlikle öyle.Valla yetebildiğim kadar diyorm artık.Katya yok bizim evde diyorum:)
Şurda dip dibe yasamıs insanlar.Evler 2 katlı duruyor ama 1 odalı.Önü balkonlu.Altında ahırı faln varsa var,wc ortak.Dolap molap yok.
Biz gerçekten iyi sartlarda yasıyorz..Hele o gelin evini görünce .1 yatak vardı süslenmiş.Bak diyo esim,ertesi gün balayına avluya cıkmstr diyo
Evler zaten evlikten cıktı,resim oldu.Bide dediğin gibi gösteriş hersey.Çikolatasına kadar en pahalısını alıyor millet:)Bir kahve fotosu atacak belli o çikolata pakti hic acılmıyr göstermelik:)
yaaaa cok özledim beğ.Günaydın kızlar. Hepinizi cookk özledim. Kızımla birbirimize alıştık hersey yolunda şükürler olsun. Parasal durumumuz acayip karışık. Onu da geniş bi zamanda detaylı yazmak isterim. Binlerce mesaj birikmiş hepsini okuyacam ne zaman biterse artik. Artık sık sık girer yazarim öpüyorum hepinizi
Aa neden bacım bisy mi olduBen o sayfayi biraktim canim.
Kesinlikle öyle.
Tuvaletlerine yatak odalarina kadar cekio atiyorlar ne anliyorlar acaba.
banyo dolabinin icindeki tüy dokucu krem tras kopugu pamuguna kadar görmek zorundamiyiz.
Hepsi alenen.
Allah ıslah etsin ne diyim
Aynen ya yatak odası bana da cok ayıp geliyor
yazdim ozelden bacım.Aa neden bacım bisy mi oldu
Borçlu insan ekmeğine tuz katmadan yer der annem.evet onun üzerine.. bir de araba yükseltecez hiç demiyor ki bizim borç almış başını gidiyor
Orası neresi..Benim de var küçük bir kızım,hiç yemeyen..çok zor oluyor cidden..Eki Görüntüle 2203217
G Gelinlerce öyle zor gerçekten.
Yani onunda istemesi dikkat etmesi lazım.
Tek kürekle yol ilerlemiyor malesef.
Çek çek ancak yorulduğunla kalıyorsun.
Estağfurullah ne demek.Vallaha aynen öyle, kaç gündür sizinde başınızı şişirdim kusura bakmayın lütfen
Kuzu ben bu askerelere gercekden uzuluyorum.Kızlar sarıkamıstaki askerlere bere örme kampanyası varmış,annemler örceklermis.
Dedim ben ormeyi bilmiyorm ama alıp yollarım.Olmuyormus.Haki yeşil aynı örnek olcakmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?