Küçük Düşün Büyük Olsun!

allah korusun
onalr tehlikeli babanda tek gitmese aslında

Canim peki sabah takiyorsun aksam cikariyorsun dimi.
Ay ben lens kullanmayida bilmiyorum.
Normalde gun icince gözunu rahatsiz ediyormus.
Misal kaşisan gozunu ovustursan falan

lelli bende bir ara kullandım
lens görüşaçısı için evet daha net daha güzell
ancak lens benim gözümde kuruluk ve kenarına yağ bezesi topladı
eğer öyle yapmasaydı , kesinlikle çıkarmazdım

Tövbe yarrabim buzlugudamı götürmüş ama orda altın aradı heralde geçen eşim anlatmıştı iş arkadaşı buzlukta saklarmış altınlarını hepsini götürmüşler
Götürmüşler valla.
Çok zor ya.İnsan tanımadığı biri zile basınca bile şüpheleniyor.Tvde filan neler duyuyoruz Allah korusun.

menüde nevar lelli
banada fikir olsun

Kızlar esimle başım dertte resmen.
Adam pazar günü gece vakti oğlanın parasından 700 istedi. Birine borcu varmış. Niye almıştın dedim sanane diyince vermedim.
Bildiğiniz ortalığı darma duman etti parayı bulmak için cekyatlari döktü. Her yeri.

Sonra oğlumun ve kendi eşyalarını toplayıp telefonumu alıp gitti.

Yarimsaat bekledim gelmedi.
Bende üst komşumuza cıktm görümcen8n soyledim bana darıldı gitti diye. Oğlumu da aldı diyince o kayinbabama söylemiş.
Eve döndü sonra onair arayınca.
Bundan sonra benden hiçbişey bekleme bana 700 lira için bile güvenmiyorsun tarzı konuştu.

Sabaha kadar dağıtımlarını topladım.
Ertesi gün kv de geldi.
Konuşmaya çalıştı. Iyiki vermemişsin dedi.
Biz geçen seneden beri 100 bine yakın onun borcunu ödüyoruz dedi. Kayinbabama da konuştum hep yakın çevreden babası adına borç almış. 10 bin 5 bin. O civarlarda. Bankaya borcu varmış. Haciz gelmesin yasal işlem başlamasın diye oduyolarmis. Senin kocan yüzünden abini evlendiremedik falan dedi. Niye Her şeyi abinin üzerine yapıyoruz. Bu yüzden dediler.

Hâlâ soktayim. Ama kayinbabam yalan soylemez asla. Üzerine gitme o 50 bini odedigimizi soyleme dediler. Onun bir arkadaşı var. Onu yuvamızdan uzak tutan dediler.
Ben geç geliyor diyince kv de ben snei arıyorum baban gelince acaba oda mı geldi yoksa bir yerler de mı oyalanıyor diye kontrol ediyormuş.

Kaynimin da haberi var. Eşim geceleri isim var diye çıkıyor. 30 dk 20 dk sonra geri geliyor.
O zaman ona söyleyecekmişim takip rtceklermis.

Ben beş 10 lirayı biriktirme dersindeyim. Adam kaç paralar almış. Ne evine bisey aldı ne kendine bisey aldı. Bu kadar para nereye gidiyor diyorlar.
Haftalık beşbin kazanıyor dedi kv ama inanmıyorum ona.

*ALLAHÜMME YA KAFIYEL BELAİ*
*İKFINAL BELAE*
* KABLE NÜZÜLİHİ MİNES SEMAİ*
*YA ALLAHYA ALLAH YA ALLAH*
*YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH*
BU DUA YI HER SALI GÜNÜ 3 KERE OKUYAN DİĞER SALIYA KADAR TÜM BELALARDAN KORUNUR İNŞALLAHU RAHMAN

-İHMAL ETMEYELİM OKUYALIM OKUTTURALIM.

rabbim yardımcın olsun tez zamanda ıslah eylesin eşini ya çok üzüldüm adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…