ooo gule gule tuketinlelli yağdan bahsetmişsin
eşim msj atmış 2 kilo daha tereyağ aldım diye
dedim daha alma evde 6 kilo yağ oldu
buzluğa koyuyorum ihtiyaç oldukça indiriyorum
Gecmis olsun.geçmiş olsun canım bende miyopum 2.50 oldu 2 normal doğum yaptım her seferinde ilerletti derece mi doktor doğum mu yaptın demişti.çok çabuk ilerliyor yaşım 30 oldu hala durmadı derecesi ufakta olsa ilerliyor gözlüksüz çok zorlanıyorum ilk 2 gün baş agrısı yapar etrafı özellikle önünü engebeli görürsün ama geçiyor senin derecen çok fazla değil gözlükçü bana derecen biraz düşük olsaydı haftada iki gün gözlük takma gözlerin tembelliğe alışmasın görmek için çalışsın derim demişti
Ben mikroyu sık kullanirim evet hep de sicrar.günaydın kızlar mikrodalgada yemek ısıtırken özellikle salçalı ve yağlı yemekler çok sıçrıyor o yüzden kapak kullanmak istiyorum bime gelmiş kullananızın var mı?
Kuzu guvec kabinda patates patlican biber domates ve et yaptim dun.menüde nevar lelli
banada fikir olsun
Dagilmasa ne iyi ya.Maasım yatmıss vatana millete hayırlı olsun:)
15 dk ya ya dağıtıp geliyorm kızlar
Ay gram düşmüş.ins alabilirimmm
Firin yakma deseler bana kalbim kirilir :)Buay hic fırın yakmadım.Dedim bakalım faturayı etkilicek mİ?
Gecen ay 83 gelen fatura bu ay 89 gelms
Bu ne ya?Demek yansa 100 gelcek
Lütfen halkı yaniltmayalım rica edicimay kızlar ben Perosu karıştırmışım başka bir çamaşır suyu ile
çok pardon persocum :)
Nerede harciyor peki bu parayi?Kızlar esimle başım dertte resmen.
Adam pazar günü gece vakti oğlanın parasından 700 istedi. Birine borcu varmış. Niye almıştın dedim sanane diyince vermedim.
Bildiğiniz ortalığı darma duman etti parayı bulmak için cekyatlari döktü. Her yeri.
Sonra oğlumun ve kendi eşyalarını toplayıp telefonumu alıp gitti.
Yarimsaat bekledim gelmedi.
Bende üst komşumuza cıktm görümcen8n soyledim bana darıldı gitti diye. Oğlumu da aldı diyince o kayinbabama söylemiş.
Eve döndü sonra onair arayınca.
Bundan sonra benden hiçbişey bekleme bana 700 lira için bile güvenmiyorsun tarzı konuştu.
Sabaha kadar dağıtımlarını topladım.
Ertesi gün kv de geldi.
Konuşmaya çalıştı. Iyiki vermemişsin dedi.
Biz geçen seneden beri 100 bine yakın onun borcunu ödüyoruz dedi. Kayinbabama da konuştum hep yakın çevreden babası adına borç almış. 10 bin 5 bin. O civarlarda. Bankaya borcu varmış. Haciz gelmesin yasal işlem başlamasın diye oduyolarmis. Senin kocan yüzünden abini evlendiremedik falan dedi. Niye Her şeyi abinin üzerine yapıyoruz. Bu yüzden dediler.
Hâlâ soktayim. Ama kayinbabam yalan soylemez asla. Üzerine gitme o 50 bini odedigimizi soyleme dediler. Onun bir arkadaşı var. Onu yuvamızdan uzak tutan dediler.
Ben geç geliyor diyince kv de ben snei arıyorum baban gelince acaba oda mı geldi yoksa bir yerler de mı oyalanıyor diye kontrol ediyormuş.
Kaynimin da haberi var. Eşim geceleri isim var diye çıkıyor. 30 dk 20 dk sonra geri geliyor.
O zaman ona söyleyecekmişim takip rtceklermis.
Ben beş 10 lirayı biriktirme dersindeyim. Adam kaç paralar almış. Ne evine bisey aldı ne kendine bisey aldı. Bu kadar para nereye gidiyor diyorlar.
Haftalık beşbin kazanıyor dedi kv ama inanmıyorum ona.
Onlarin bende gönlü varmıs kuzu :)tr_lelli Kuzu naber
Uzun zaman oldu giremedim
O kadar gerideyimki senin kib bekçisinin ifşa zamanlarındayım :)
Hiç şaşırmadım
Birikim dersen yerinde sayıyor demeyi bile çok ist erdim lakin olanıda kullanmak durumunda kaldık
Bu ay sıfırdan başlayacağım
Sen neler yaptın
Ben gideli elti kv bi gönlün kaymış sanki
Kızlar esimle başım dertte resmen.
Adam pazar günü gece vakti oğlanın parasından 700 istedi. Birine borcu varmış. Niye almıştın dedim sanane diyince vermedim.
Bildiğiniz ortalığı darma duman etti parayı bulmak için cekyatlari döktü. Her yeri.
Sonra oğlumun ve kendi eşyalarını toplayıp telefonumu alıp gitti.
Yarimsaat bekledim gelmedi.
Bende üst komşumuza cıktm görümcen8n soyledim bana darıldı gitti diye. Oğlumu da aldı diyince o kayinbabama söylemiş.
Eve döndü sonra onair arayınca.
Bundan sonra benden hiçbişey bekleme bana 700 lira için bile güvenmiyorsun tarzı konuştu.
Sabaha kadar dağıtımlarını topladım.
Ertesi gün kv de geldi.
Konuşmaya çalıştı. Iyiki vermemişsin dedi.
Biz geçen seneden beri 100 bine yakın onun borcunu ödüyoruz dedi. Kayinbabama da konuştum hep yakın çevreden babası adına borç almış. 10 bin 5 bin. O civarlarda. Bankaya borcu varmış. Haciz gelmesin yasal işlem başlamasın diye oduyolarmis. Senin kocan yüzünden abini evlendiremedik falan dedi. Niye Her şeyi abinin üzerine yapıyoruz. Bu yüzden dediler.
Hâlâ soktayim. Ama kayinbabam yalan soylemez asla. Üzerine gitme o 50 bini odedigimizi soyleme dediler. Onun bir arkadaşı var. Onu yuvamızdan uzak tutan dediler.
Ben geç geliyor diyince kv de ben snei arıyorum baban gelince acaba oda mı geldi yoksa bir yerler de mı oyalanıyor diye kontrol ediyormuş.
Kaynimin da haberi var. Eşim geceleri isim var diye çıkıyor. 30 dk 20 dk sonra geri geliyor.
O zaman ona söyleyecekmişim takip rtceklermis.
Ben beş 10 lirayı biriktirme dersindeyim. Adam kaç paralar almış. Ne evine bisey aldı ne kendine bisey aldı. Bu kadar para nereye gidiyor diyorlar.
Haftalık beşbin kazanıyor dedi kv ama inanmıyorum ona.
Lütfen halkı yaniltmayalım rica edicim
simdi peros bey sana dava acarsa gorursun
Bunu annem kullandi da ben hic alamadim nasil acaba.
1-2 az1-2 kez yandı.Esimde öyle dedi:)
Saolasın bacımmBereketli olsun
Firin yakma deseler bana kalbim kirilir :)
cok uzulurum.
Yak gitsin kiz.
Ben bir cok yemegi.
pasta boregi
kestaneyi falan hep firinda yapar severim.
Hele bu ay zilyon defa actim.
faturayi gorunce yedigimiz hurmalar insallah tirmalamaz bi yerimi.
Ben bundan cok bekliyorum ama 20sinde kesiliyor.veeeee açıklıyorum bu yılın ilk doğalgaz faturası geldiiii :))
hadi hazırmısınız
ekimin 2. haftasından itibaren sadece akşamları yaktık
ve 147,-TL ile ilk faturamızı kaptıık :):)):
Abowwwveeeee açıklıyorum bu yılın ilk doğalgaz faturası geldiiii :))
hadi hazırmısınız
ekimin 2. haftasından itibaren sadece akşamları yaktık
ve 147,-TL ile ilk faturamızı kaptıık :):)):
kozmatik ne bagada soyle.Saolasın bacımm
yaa bende fırıncıyım bu ay denedim yakmadım ama kombi yandı yine tasarruf edemedik
Sağlık olsun napakk
Kestaneyi teflonda yapıorm.Bu sene közmatikte denicem bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?