Ben bundan cok bekliyorum ama 20sinde kesiliyor.
cunkusu 2 petegi hep yakiyorum.
Abowww
cok zam varmış ama yaNapcazz bilmem..Battaniye altında mı oturcaz Anamın ev merkezi sistem ona gitcem oturcam artık
köz matikte yaptığım biber kestane kesinlikle daha lezzetli oluyorkozmatik ne bagada soyle.
köz tadini bi alamadik.
ben teflonda, kapakli tavada, firinda, firin posetinde , tost mak. her yerde denedim.
istedigim tadi yakalayamiyorum.
Bana kestane icin soba kurdurtup izgara yaktircaklar ya.
su sokakda satanlarin arabalarindan mi alsam balkona napsam.
Arada ise de cikarim :)
tüh valla yazik olmuş.Kızlar sınav sonucum açıklandı 57 ile kaldım 60 olsa terfi edecektim maaşım 750 tl artacaktı ya düğün balayı derken çalışamadım doğru düzgün her zaman başarılı olurdum sınavlarda.Kalırsam da sınırdan geçersem de sınırdan geçerim diyordum bildim.3 soru ne ya o kadar da rüyalarımı güzel görüyordum.Barajı da düşürmediler eskiden düşürmüşlerdi millet 50 ile terfi etti şansa bak artık düşme de olmaz.Sırf geçmeyelim diye kazık sorular sormuşlar tabi fazla maaş neden versinler ucuza yaptırırlar
haa ocaga koyuyoruz ondan mi?köz matikte yaptığım biber kestane kesinlikle daha lezzetli oluyor
böyle önce aralarında delikelri olan bir tepsi lelli
suanlik 2 petek canim.2 petek yakıyorsan bundan fazla gelmez ki.
ben 3 oda 2 banyonun ki yakıyorum
salon mutfak ve bir oda için yakmıyorum. mutfak zaten hep sıcak yemek yapılıyor
kışın salonu ve diger odayı kapatıyorum
haa ocaga koyuyoruz ondan mi?
peki sey kestaneyi guzel pisirirmi o
suanlik 2 petek canim.
insallah gelmez cok.
ama hava sogudukca y.odasi ve mutfakda yanacak.
suan iyi mutfak y.odasi.
Aralik gibi yakarim.
Ay soktayımmmKızlar esimle başım dertte resmen.
Adam pazar günü gece vakti oğlanın parasından 700 istedi. Birine borcu varmış. Niye almıştın dedim sanane diyince vermedim.
Bildiğiniz ortalığı darma duman etti parayı bulmak için cekyatlari döktü. Her yeri.
Sonra oğlumun ve kendi eşyalarını toplayıp telefonumu alıp gitti.
Yarimsaat bekledim gelmedi.
Bende üst komşumuza cıktm görümcen8n soyledim bana darıldı gitti diye. Oğlumu da aldı diyince o kayinbabama söylemiş.
Eve döndü sonra onair arayınca.
Bundan sonra benden hiçbişey bekleme bana 700 lira için bile güvenmiyorsun tarzı konuştu.
Sabaha kadar dağıtımlarını topladım.
Ertesi gün kv de geldi.
Konuşmaya çalıştı. Iyiki vermemişsin dedi.
Biz geçen seneden beri 100 bine yakın onun borcunu ödüyoruz dedi. Kayinbabama da konuştum hep yakın çevreden babası adına borç almış. 10 bin 5 bin. O civarlarda. Bankaya borcu varmış. Haciz gelmesin yasal işlem başlamasın diye oduyolarmis. Senin kocan yüzünden abini evlendiremedik falan dedi. Niye Her şeyi abinin üzerine yapıyoruz. Bu yüzden dediler.
Hâlâ soktayim. Ama kayinbabam yalan soylemez asla. Üzerine gitme o 50 bini odedigimizi soyleme dediler. Onun bir arkadaşı var. Onu yuvamızdan uzak tutan dediler.
Ben geç geliyor diyince kv de ben snei arıyorum baban gelince acaba oda mı geldi yoksa bir yerler de mı oyalanıyor diye kontrol ediyormuş.
Kaynimin da haberi var. Eşim geceleri isim var diye çıkıyor. 30 dk 20 dk sonra geri geliyor.
O zaman ona söyleyecekmişim takip rtceklermis.
Ben beş 10 lirayı biriktirme dersindeyim. Adam kaç paralar almış. Ne evine bisey aldı ne kendine bisey aldı. Bu kadar para nereye gidiyor diyorlar.
Haftalık beşbin kazanıyor dedi kv ama inanmıyorum ona.
Amin kuzu.allah yardım etsin hepimize
Annemde böyle antin kuntin seyler vardir dur bi sorim onapişiriyor
daha çabuk daha köz tadında
Amin kuzu.
Su faturalara giden paralar böğrume oturuyor.
Tabiki neticede onuda yememis arttirmissin.ya birşey soracağım 1,5 kilo omo toz deterjan 18,50 -TL
evet biraz pahalı ama ben bu arttırdığım yemek çekim ile alırsam sizce uygun olmuyor mu?
en azından nakitim gitmez
ben evden getiriyorum yemek oldukça
çek bana kalıyor
işyerine yakın bir markette yemek çeki geçiyor ama onlarda biraz pahalı satıyor çek ile odluğu için.
böyle bir tasarrufum oluyor.
acil evde biten ne varsa onu alıyorum
ama sebzesi eti flan çok kaliteli
o fiyata bir çürük malzeme yok mesela
Tabiki neticede onuda yememis arttirmissin.
Ama daha uygun bisey alamiyormusun omo mu kullaniyorsun hep bilmiyorumda 1.5kg pahali degil mi.
işte o markette en uygunu 1,5 kilo omo 18,50
rinso yeşildi dışı 1,5 kilo 13 -tl
sıvı olanlar 30-tl den başlıyor
Canim su kampanyalardan yok mu sizde.ah ah aynen
ben en çok da telf faturasına uyuz oluyorum ya
220 tl eşim ile ikimizin toplam.
Su bacım.kozmatik ne bagada soyle.
köz tadini bi alamadik.
ben teflonda, kapakli tavada, firinda, firin posetinde , tost mak. her yerde denedim.
istedigim tadi yakalayamiyorum.
Bana kestane icin soba kurdurtup izgara yaktircaklar ya.
su sokakda satanlarin arabalarindan mi alsam balkona napsam.
Arada ise de cikarim :)
Canim su kampanyalardan yok mu sizde.
Bizim 3umuzunde kampanyali hat.
sanirin 45tl oduyor esim birimizinkine.
5gb int. var 500dk mi ne bedava konusma sms falan.
Ben dakikalarimi hic bitiremiyorum.
evde wifi var netimde bitmiyor.
tatile falan gidincede extra 5gb daha aliyoruz ogluma ve bana yetiyor.
Bursa da cnm:)sende ankaradaydın demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?