- 24 Ağustos 2015
- 3.304
- 3.929
- 333
ben de, terayağlı süper olurpilavlarimi tereyagsiz yapmam bide tava ici yaptigimda kullanirim menemen sahanda yumurta gibi
eşime aldırdım geçenlerde bitmişti. marketten aradı sordu hangisi diye hem riviera hem de sızma alacaksın dedim adam şok tabi ama bunlar çok pahalı farkı ne diyorzeytinyagida cok pahali mubarek ya 3 lt 50 kusurdu bu nedir da bi yagabile bu kadar verirsek marketten cikamam vallahi. bunun unu cayi sekeri var yani az aliyorum bazi. yemeklerde kullaniyorum o kadar
ben de hep buna niyet ediyorum sonra bir bakmışım bir yerden harcama gerekmiş, aslında elde para olunca harcıyorum bütün paracıklarımı bağlamam lazım bir şekilde. neyse maaş geldiği gibi kredi kartına gidecek, kalanı da faturalar için bankaya yatıracağım.Bu ay çok harcadım
Acaba alışveriş detoksu yapabilir miyim 1 ay hiç bir şey almasam
Deneyeceğim en azından ..
Dün bende sali pazarindaydim.tr_lelli bugün salı pazarına gittim , kadıköy yönünden geldim, pazardan çıkarken göztepe köprüsüne en yakın yerden çıktım , ondan bir önceki girişten girdim , yarım saat falan gezdim , hiç iç çamaşırcı göremedim 2,5 tl den tutkunun atletini alacaktım
Ama pazar amma ucuzmuş ya
Lcw en ucuz mağaza , burası oranın yarı fiyatına .. Bilip gezene bir de pazarlık yapana daha ucuz olur ..
3 tane tülcü gördüm , hazır dikili paketlerde satıyorlarmış
Bir tane sordum fiyat öğrenmek için , 3 metre 180 tl , yardımcı oluruz dedi . Ne kadar iniyorlar böyle diyince ? Pazarlık yapmayı hiç bilmiyorum da
10 tl miydi bu canım.
Evet canım 10tl.10 tl miydi bu canım.
görünüş olarka çok güzel miş güle güle giysin
Bizi unutma bak böyke birikirne çok yazmışsınız oku oku biteremedim ya kız
Yapabilirsin bunu basarabilirsin acı yok rocky acı yok.günaydıın:)
bugün pazara gidiyorum. gazam mübarek ola :)
Ooo bu kesin böyledir ama muduru böyle dimi @mandaliina@mandaliina resmi görünce aklıma sen geldin. Buraya dalıpta kimseyi bekletmiyosun değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?