Aynen cnm bende öyleyim tereyag ve aycicekyagitsk ederim bende biryag kullaniyorum ama 30 lira olmus bir iki yere baktimda
bende bazi yemeklerde kullaniyorum zeytinyag kokuyor ben tereyag ve aycicegi katiyirum aliskanlik oldu
pilavlarimi tereyagsiz yapmam bide tava ici yaptigimda kullanirim menemen sahanda yumurta gibiAynen cnm bende öyleyim tereyag ve aycicekyagi
ben arcelik kullaniyorum hafta bir acarim gunluk bende fantomun pratik supurgesini kullaniyirum ama sulu almayi dusunuyorum bebegim var yerkerde surunuyor surekli temiz olsun istiyorumBenim kayinvalide kullanıyor bimin yağını sole güzel bence bende yudum kullaniyorm .bugünkü harcamam 16 tl turşu,ekmek,bide 2 barbunya konserve.birgün bende buraya bugün 0 harcama diyecek miyim acaba,elektrik süpürgem bozukdu yenisini alacam sizler hangi markaninkini kullaniyorsunuz tavsiyelerinizi bekliyorum:))
Can'ım ben ziraat bankasını kullanıyorum mesela. Atıyorum 125.80 den 1 gram altın alıyorum. Satmak istersem 125,0 dan satıyorum. Yani arada 0,80 kuruş oynuyor. Altın günlerinde fiziksel altın da kabul ediyorlar. Direk altınlarını hesabına yatırabiliyorsun. Altın olarak bankadan teslim alınıyor mu bilmiyorum. Avantajları neler; hırsızlık vs olmaz güvende oluyor, int bankacılığından kolayca alabiliyorsun satabiliyorsun, altını takip edebilirsin çıkınca satıp düşünce alabilirsin. Yüksek gramda altını olanlar iyi kar ediyo. Alış satış arasındaki fark az olduğu kar etme olasılığın fiziki altına nazaran daha yüksek :) dezavantajları; çil çil altınları çıkarıp sayamıyorsun sevemiyorsun :) ben başka eksi yönünü yaşamadım.canım netten altın olayını anlatur mısın? yani ordan altın alınca reel altın olmuyo galiba aldığın altının değeri kadar hesaba mı yatıyor para? noliyy yani tam olarak.
çok teşekkür ederim canım:) baya iyi fikir gibi geldi srn anlatınca. baya bi araştırıyordum vadeli hesap mı, altın mı yoksa altın hesabı mı diye.Can'ım ben ziraat bankasını kullanıyorum mesela. Atıyorum 125.80 den 1 gram altın alıyorum. Satmak istersem 125,0 dan satıyorum. Yani arada 0,80 kuruş oynuyor. Altın günlerinde fiziksel altın da kabul ediyorlar. Direk altınlarını hesabına yatırabiliyorsun. Altın olarak bankadan teslim alınıyor mu bilmiyorum. Avantajları neler; hırsızlık vs olmaz güvende oluyor, int bankacılığından kolayca alabiliyorsun satabiliyorsun, altını takip edebilirsin çıkınca satıp düşünce alabilirsin. Yüksek gramda altını olanlar iyi kar ediyo. Alış satış arasındaki fark az olduğu kar etme olasılığın fiziki altına nazaran daha yüksek :) dezavantajları; çil çil altınları çıkarıp sayamıyorsun sevemiyorsun :) ben başka eksi yönünü yaşamadım.
Kartı atm taktığında görünmüyor da gizli birikim yapmak istersen int bankacılığı şifreni vermezsen kimse bişi göremez
Bizim okulda da persembe varmış tıyatro 5 tlOkulda tiyatro gösterisi 5 tl
Çiğ köfte 25 tl
A 101 market 91 tl
Sucuk 18 tl
Tahtakale 27 tl
Bu sabah işe yürüdüm, akşamda özel araçla geldim yol parası Yok
Dün 4 market dolaşıp en sonunda çilekli nesguik tozu buldum. Oğlum süt içti. Çikolatalı Mısır gevreği bile yemiyor süt var diye. Çok mız mız çikolatalı nesguik tozu olunca bile içmiyor. Çilekli içime sinmiyor çok yapay ama sütü içti. Bir daha Migros'a uğradığımda çileklisinden stok yapacağım
Vadeli hakkında hiç bi bilgim Yok ben sıcak bakmadım ona. Altın ve döviz hesabı kullanıyorum :) ben memnunum. Ayın 15inde maaşımı alayım direk alıcam gramımı. Çarşıya çıkayım yol parası vereyim fln derdim olmayacak :) geçen dolar almıştım. Biraz yükseldi 20 Küsür lira kar ettim sattım :) kar az ama ilk kez kar edince mutlu oldum.. düşsün yine alcam inşallahçok teşekkür ederim canım:) baya iyi fikir gibi geldi srn anlatınca. baya bi araştırıyordum vadeli hesap mı, altın mı yoksa altın hesabı mı diye.
maşallah bereketi içinde olsun:) aminn canım saol:)Vadeli hakkında hiç bi bilgim Yok ben sıcak bakmadım ona. Altın ve döviz hesabı kullanıyorum :) ben memnunum. Ayın 15inde maaşımı alayım direk alıcam gramımı. Çarşıya çıkayım yol parası vereyim fln derdim olmayacak :) geçen dolar almıştım. Biraz yükseldi 20 Küsür lira kar ettim sattım :) kar az ama ilk kez kar edince mutlu oldum.. düşsün yine alcam inşallah
Senın de inş çil çil altınların olur :)
Reklamdan sonra izleyemedim.. Filiz ölecek mi haftayaki reklamdan bir şey çıktı mı :)inanmıyorum ya hayat şarkısında yine müthiş bölüm sonu:) mahirin aşık olduğu kızı filizin ablası tuttu galiba mahire casusluk yapsın diye. tıtıtıtırrım
hiç çaktırırlar mı haftaya nolcak diye:) sanmıyorum filizin öleceğini yoksa dizi biter:)Reklamdan sonra izleyemedim.. Filiz ölecek mi haftayaki reklamdan bir şey çıktı mı :)
galiba öyleydi. ee zaman geçtikçe konu kalmıyor diziyi devam ettirecek. şimdi meleğin kızına göz diken bi adam var bu konu da bikaç hafta götürür artık diziyisankı gecen sezonda daha fazla olay oluyodu gubu gelıyo bana hayat sarkısında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?